dee 8 808 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Opublikowano 3 kwietnia 2022 3 godziny temu, Ezachriel napisał: Mam do was pytanie, z tego co wiem ps5 jak i ogolnie konsole poprzedniej generacji maja tendencje to mocnego nagrzewania sie, niestety nie moge trzymac konsoli np na szafce, ze wzgledu na koty w domu ktore do wszystkiego sie pchaja itd. Trzymam wiec konsole w szafce rtv ale nie ma w niej szczegolnie duzo miejsca, wyciałem tył szafki aby byla lepsza wentylacja i obecnie wyglada to tak jak na foto. Czy jest ok? Po bokach okolo 10 cm luzu. Foto https://zapodaj.net/85d03230a423d.jpg.html Mam po bokach szafki mniej miejsca i PS5 działa elegancko Cytuj
mario10 518 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Sam trzymam konsolę w szafce rtv na co dzień jest zamknięta, a jak gram to ją otwieram. Ma po jakieś 10-15 cm po bokach luzu i jak szafka jest otwarta to konsola ledwo mruczy, sprawdzałem kilka razy czy się nie grzeje i jest ok. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Trop należy kierować poza USA. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Plotki chodziły, że Konami mają przejąć? To był fake? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Nie tyle Konami co prawa do IP takich jak MGS, Castlevania itp. Na 99,9% mokre sny fanbojów. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Czy ja wiem, lezą te marki i nic sie z nimi nie dzieje, najwiekszy zysk teraz ciągną z mobilek i mikropłatnosci. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 No to obstawiam Kadokawę, która ma przy okazji FS. Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Też bym szedł w tę stronę biorąc pod uwagę, że Sony zmierza do monopolizacji rynku anime i efektem ubocznym może być właśnie przy okazji przejęcie FS. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Tweety dość jednoznacznie wskazywały na From Software, więc tu raczej nie ma pola do spekulacji. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 (edytowane) Zestawienie income konami w ostatnim roku: Gdzie amusement to jakas chmura online z grami arcade od konami, ktore sie mocno sprzedaje Gejming wygląda blado przy reszcie biznesów konami niestety Pełne zestawienie macie na stronie konami: https://www.konami.com/ir/en/ir-data/statements.html Edytowane 5 kwietnia 2022 przez oFi Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opłaca im się pachinko bardziej niż te gierki, ale FROM? Bez zaskoczenia jakby się spiknęli - Soulsy zaczęły się na Sonce, BB uważane za najlepszą część serii jest exem na PS4, remake Soulsow tytułem startowym n PS5. No ewidentnie coś jest na rzeczy. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 24 minuty temu, oFi napisał: Zestawienie income konami w ostatnim roku: Gdzie amusement to jakas chmura online z grami arcade od konami, ktore sie mocno sprzedaje Gejming wygląda blado przy reszcie biznesów konami niestety Pełne zestawienie macie na stronie konami: https://www.konami.com/ir/en/ir-data/statements.html Digital entertainment to gry mobilne, po chuj robic tytuł na konsole/pc, jak mozna latami wciskac nowe paczki z kartami do yu gi oh 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Opłaca im się pachinko bardziej niż te gierki, ale FROM? Bez zaskoczenia jakby się spiknęli - Soulsy zaczęły się na Sonce, BB uważane za najlepszą część serii jest exem na PS4, remake Soulsow tytułem startowym n PS5. No ewidentnie coś jest na rzeczy. Plus w temacie ER już niektóre xboty rozczarowane. Ewidentnie robią już background XD 1 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Konami od dawna nie umie w gierki więc ich przejęcie to byłby skok do szamba. Gier doczekalibyśmy się za 10 lat a ich jakość to by była zagadka. 2 Cytuj
messer88 6 474 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 No jakby FROM chcieli dalej robić openworldy, pod skrzydłami sony które mogłoby zapewnić im wsparcie i konsultacje od mistrzów gatunku z GG to wtedy gierka będzie TOP. 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Konami to też pachiko które to chyba hazard? Nie sądzę aby chcieli się w to pakować. Kadokawa może m jeszcze jakieś ciekawe ip na podstawie których można by robić gierki. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 11 minut temu, messer88 napisał: No jakby FROM chcieli dalej robić openworldy, pod skrzydłami sony które mogłoby zapewnić im wsparcie i konsultacje od mistrzów gatunku z GG to wtedy gierka będzie TOP. Wyjdzie z tego ubisoulslikeakcyjniakrak! Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Godzinę temu, PanKamil napisał: Konami to też pachiko które to chyba hazard? Nie sądzę aby chcieli się w to pakować. Kadokawa może m jeszcze jakieś ciekawe ip na podstawie których można by robić gierki. Japońce się mocno od tego uzależniają. Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 (edytowane) Ewentualne przejęcie FS to będzie raczej skutek uboczny niż cel sam w sobie. Taki miły bonus ewentualnego przejęcia Kadokawy co jest akurat bardziej istotne dla Sony jako całości. Mieliby w tym przypadku w garści już chyba wszystkich miłośników chińskich ero-bajek. Bo raczej nie widzę tego, by Kadokawa chciała rozstać się z samym FS po tym całym hajpie budowanym przez ostatnie miesiące. Chociaż to też tylko kwestia ceny. Edytowane 5 kwietnia 2022 przez SnoD Cytuj
Nwzgreen 0 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 (edytowane) Witam wszystkich,mianowicie mam problem po przeprowadzce do Niemiec(ps5 kupione w Polsce) po przeprowadzce z Polski do Niemiec nie mogę grać ze znajomymi,nawet nie mogę ich zapraszać do grania(ps5 pokazuje,że nie mam żadnych gier) również nie mogę dołączać do imprez. Edytowane 6 kwietnia 2022 przez Nwzgreen Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2022 Ta kamera nad maską nadal jest bezbłędna. Oby wrócili do tej serii. 3 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Tylko, że nie ma kto tego zrobić. Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Mieć studio, które raz za razem wypuszcza najlepsze wyścigi arcade + wcześniej najlepsze części WRC (do dzisiaj nikt nie dorównał), potem jedna wpadka z DC na premierę i studio zamknięte... Tam chyba wyruchali komuś żonę, bo nigdy nie uwierzę, że to była czysto biznesowa decyzja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi