zdrowywariat 373 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 26 minut temu, da$io napisał: Jak widać czytanie ze zrozumieniem niestety nie wszystkich dotyczy. To że moc nie zawsze się przekładała na popularność w rankingach sprzedaży nie zmienia, że power był priorytetem. Nintendo po porażkach Mocy musiało wstrzelić się czymś innym. Wracając do PS5 obawiam się , ze dziś poza pokazem slajdów i czystej „architecture” nie zobaczymy nic więcej. Konkurencja jest dobra.Gdyby nie MS to japonczyki drapali by się po jajkach do czerwca. Power nigdy nie był priorytetem. Tylko gry. Zresztą te różnice w powerze nigdy nie był tak wielkie, żeby robiło to dużą różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 (edytowane) @ BasteKSG Przesadzone powiadasz? To rozumiem ze ten super marketing ukrywał w tajemnicy te przedstawienie i nagle im dwa dni po występie MS im się przypomniało? Chyba nie... @zdrowywariat Proszę Cię nie skupiaj się na ostatnich dwóch generacjach Edytowane 18 marca 2020 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 2 godziny temu, Bzduras napisał: Yup, kukuryk. Mam info od swojego insidera że Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 Godzinę temu, balon napisał: Gierki takie jak Mario Odyssey czy Zelda BotW wspominam najmilej. Na mocniejszej konsoli po prostu wyglądały by lepiej, może AA, HDR, 1080p, 60fps. Można gdybac. 3 minuty temu, zdrowywariat napisał: Power nigdy nie był priorytetem. Tylko gry. Zresztą te różnice w powerze nigdy nie był tak wielkie, żeby robiło to dużą różnicę. I jedno i drugie. Na Switchu w 3rd party sobie nie pograsz za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 A o ktorej ta konfa w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 17. Oby strimek na twitchu był. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 O piątej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 5pm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 (edytowane) 13 minut temu, da$io napisał: Proszę Cię nie skupiaj się na ostatnich dwóch generacjach Każdy i tak wie, co kupi, tu na forum, i te 2TF więcej, czy mniej, nie zrobi różnicy. Sony, Microsoft i Nintendo mają swoich fanów, i jeśli kogoś stać tylko na jedną konsolę to wiadomo, co wybierze. Tu się rozchodzi bardziej o każuali, jak przyciągnąć nowych klientów itp., a Ci rzadko kierują się mocą, raczej ceną i dobrym marketingiem. Edytowane 18 marca 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 Dla mnie mocną kartą przetargową jest możliwość cebulenia plusa na 2 osoby. Jeśli ten feature zostanie podtrzymany to klamka zapadła. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 Ale będzie zdziwienie jak te nowe konsole podrożeją po tych akcjach z koronawirusem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 523 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 Nie może podrożeć skoro nie podali jeszcze w ogóle cen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 To też racja, ale nie ukrywajmy tego, że gospodarka ledwo co teraz zipie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 27 minut temu, Kyo napisał: Mam info od swojego insidera że Ukryj zawartość Niepotrzebnie. Mógł zostać bo ostatnio zamuła na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 463 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 13 minut temu, zdrowywariat napisał: Każdy i tak wie, co kupi, tu na forum, i te 2TF więcej, czy mniej, nie zrobi różnicy. Sony, Microsoft i Nintendo mają swoich fanów, i jeśli kogoś stać tylko na jedną konsolę to wiadomo, co wybierze. Biorąc pod uwagę ile rocznie wydaję na gierki to pewnie stać mnie na obydwie, ale zostanę z PlayStation nie dlatego, że jestem "fanem", bo to bez sensu - dla mnie liczą się marki z tej konsoli, nastawienie na singla (choć ostatnio dość sporo gram w multi), oraz... mój profil PSN - nawet jeśli nie mam ciśnienia na platynowanie wszystkiego jak leci, to lubię moje zbiory i chcę mieć ich ciągłość w jednym ekosystemie - może głupie, ale w ten sposób mnie mają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 1 minutę temu, suteq napisał: Niepotrzebnie. Mógł zostać bo ostatnio zamuła na forum. Dzisiaj po 17 się to zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 Niecałe 5h zostało 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 2 minuty temu, Wredny napisał: Biorąc pod uwagę ile rocznie wydaję na gierki to pewnie stać mnie na obydwie, ale zostanę z PlayStation nie dlatego, że jestem "fanem", bo to bez sensu - dla mnie liczą się marki z tej konsoli, nastawienie na singla (choć ostatnio dość sporo gram w multi), oraz... mój profil PSN - nawet jeśli nie mam ciśnienia na platynowanie wszystkiego jak leci, to lubię moje zbiory i chcę mieć ich ciągłość w jednym ekosystemie - może głupie, ale w ten sposób mnie mają. Każdy ma jakiś powód :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 3 minuty temu, Kyo napisał: Dzisiaj po 17 się to zmieni No przez 2 dni będzie ruch, a potem powrót do poprzedniego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 969 Opublikowano 18 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 W Holandii powstaje strefy w których będzie można pograć (prawdopodobnie) na PS5. Zapewne dotrze to do większości krajów, pytanie kiedy wystartuje, skoro obecnie mamy na świecie taką, a nie inną sytuacje. https://www.writenaregiven.com/2020/03/sony-ps5-is-coming-tomorrow-morning.html?m=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 Guziki wydają się jakieś bardziej płaskie oraz analog jest wklęsły Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 969 Opublikowano 18 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, sprite napisał: 17. Oby strimek na twitchu był. Raczej nie, prezentacja będzie w formie wideo, które pojawi na PS blogu. Żadnego strimu. Raczej nie będzie gier, należy spodziewać się cyferek i jakiegos Spider Mana odpalonego na PS5 i może demka technologicznego. Edytowane 18 marca 2020 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 1 minutę temu, Malibu napisał: Wszyscy wiemy że liczą się gry... Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 no ja coś czuję, że terafanków będzie więcej i baj baj xbox Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi