Czoperrr 5 022 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Ja tam lubię ten remake. Plus taki,że nie wycięli zawartości i dodali celowanko FPP co otworzyło sporo nowych możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 TTS chyba największy problem miał z tymi przerywnikami które były za bardzo odjechane. Grałem chwile w to na emu kiedyś i pamiętam że sam gameplay był niemalże identyczny i oczywiście ładniejszy niż jedynka bo miał silnik z SOL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 9 minut temu, Pupcio napisał: Bo tak jest, nie wiem o co cho. Gdyby Pan Kojima robił ten rimejk i dodał bieganie po rakietach to by były zachwyty że właśnie tego brakowało w oryginale! Totalnie jestem w stanie w to uwierzyć patrząc jakim kultem otacza się Kodżumbę na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 355 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Zagraj w obie to sam zobaczysz, o co chodzi. Spoiler: nie, nie o to, że Kodżimbo w jednym, a nie-Kodżimbo w drugim. Spoiler Albo jak Ci się nie chce to masz godzinkę tłumaczenia, co i jak: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Bo Kojima jest jaki jest ale gierki zawsze dostarcza. I nawet jak wyszedł ze strefy komfortu jakim jest MGS to dostaliśmy Death Stranding. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 434 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Silent hill 2 wyobrażam sobie tylko remake 1:1 bez zmian w konwencji (tak jak ostatnie demon solsy pokazały ze sie da to zrobić ze smakiem) Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 961 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Problemem Twin Snakes nie są tylko cutscenki ale też gameplay. Snake dostał nowe umiejętności ale przeciwnicy zostali 'osłabieni' (np. muszą używać krótkofalówek żeby aktywować alarm) przez co poziom trudności poleciał na ryj. To tak jak by w DMC1 dać Dantemu umiejętności z DMC3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 No czyli nie podobała wam się gra po twórcy wprowadzili dużo niepotrzebnych zmian w rimejku. Szykujcie się na powtórkę przy swojej grze życia sh2 od tych wyrobników bluberowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Mnie interesuje ten epizodyczny SH od Annapura - może jakieś wprowadzenie w l o r e dla przyszłych graczy.? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 3 minutes ago, Paolo de Vesir said: Mnie interesuje ten epizodyczny SH od Annapura - może jakieś wprowadzenie w l o r e dla przyszłych graczy.? To też wciąż plotka. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 EPIZODYCZNY I hype spada do zera Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Od Annapurna to spodziewałbym się czegoś w stylu Her Story albo jakieś visual novels Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Jak dowalą epizodami o takim ładunku jak P.T to niech robią xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 3 hours ago, łom said: Problemem Twin Snakes nie są tylko cutscenki ale też gameplay. Snake dostał nowe umiejętności ale przeciwnicy zostali 'osłabieni' (np. muszą używać krótkofalówek żeby aktywować alarm) przez co poziom trudności poleciał na ryj. To tak jak by w DMC1 dać Dantemu umiejętności z DMC3. Ta, pamiętam walkę z Ocelotem z TT. Trwała może z 10 sek, bo w trybie fpp można była dziecinnie prosta. I przez to taki maderdaker jak Ocelot wyszedł na pizdeusza Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 coś ci nie wyszło, masz jeszcze jedną próbę Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Wracając do Silent Hill i wszystkich narzekaczy. Przez lata narzekanie, że nie wychodzi żadna nowa gra i Konami olało markę, a jak w końcu jest światełko na nową grę to znów narzekanie, że to złe, tamto złe, developer do dupy i tak dalej. Mnie cieszy, że w ogóle ma powstać coś co nie jest paczinko albo skórkami do Dead by Daylight. Jak nie spełni waszych oczekiwań to nie grajcie, nikt nie zmusza. Narzekają znowu najwięcej Ci co nawet w pierwowzory nie grali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Lepiej żeby cieniasy z Bloobera dostały Remake niż nową część, bo nie stać ich na zrobienie nowego SH, tak myślę po ograniu ich kilku gier. Dlatego też jakieś ogórki z EA games robią remake Dead Space zamiast nowej części, bo są po prostu za słabi żeby mierzyć się z projektowaniem nowej gry w tak uznanym uniwersum. Znając mizerię w studiu Bloobera to są spore szanse na zepsucie nawet reemaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Mam nadzieję, że Konami anuluje te wszystkie Silenty i wróci do paczinko stare marudy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 355 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Na razie to jeszcze nic nie potwierdzili xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Sason 0 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Witam, posiadam konsolę ps5 i monitor Acer Predator XB281HK. Niestety monitor posiada wejście HDMI 1.2 co uniemożliwia grę w 4k. W Internecie znalazłem sposób na połączenie monitora przez wejście DisplayPort. Zakupiłem więc aktywną (zasilaną z USB) przejściówkę, ale po podłączeniu ps do monitora nie ma w ogóle obrazu... Zero sygnału. Kiedy podłącze komputer zamiast konsoli wszystko działa, jest 4k 60Hz. Próbowałem uzyskać pomoc od supportu zarówno Sony jak i Acer, ale niestety i tu i tu twierdzą, że nie gwarantują poprawnego działania z urządzeniami form trzecich i odsyłają mnie do siebie nawzajem... Czy wie ktoś może jak można rozwiązać ten problem, albo chociaż skąd się on bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Tak z innej beczki, myślicie że doczekamy się czarnej wersji konsoli? Kupiłbym już teraz ale wygląda paskudnie Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 425 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 A nie ma tych paneli wymiennych w czerni? Ostatnio oglądałem reckę tv i typek miał czarną ps5, no chyba że sam sobie popsikał Aero. 46 minut temu, Sason napisał: albo chociaż skąd się on bierze? konsola nie ma displayport i ja bym się nie bawił w żadne przejściówki bo się coś jeszcze zepsuje. Zmiana monitora zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sason 0 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 No właśnie nie chciałem zmieniać niby na YT są filmiki gdzie ludziom to działa... I się zastanawiam czemu u mnie nie skoro na komputerze jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 425 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 no ale pc z monitorem łączysz DP bez przejściówki normalnie, a konsola to nie pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sason 0 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 No właśnie połączyłem przejściówką. Z HDMI w karcie graficznej przez przejściówkę do DP w monitorze. I śmiga, a konsolą jakby w ogóle obrazu nie wysyłała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi