krzysiek923 1 601 Opublikowano 30 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 Od dawna nie da się już przeglądać swojego profilu (znajomi, trofea) na stronie PlayStation? Dlaczego to usunęli? Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 30 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 Uruchomiłem dzisiaj po raz pierwszy PS5 i jestem trochę rozczarowany tym, że brakuje m.in. tak fundamentalnego elementu jak foldery, który mega mnie rozpieścił na poprzedniej generacji. Do tego moja PSPlus chmura nie zapisała kilka save'ów i teraz niespecjalnie chce mi się zaczynać od nowa kilku tytułów, a PS4 już spakowane w karton i odesłane do archiwum. Na plus kultura pracy. Po prostu cisza. Zobaczymy jak przy bardziej wymagających procesach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 1 godzinę temu, LukeSpidey napisał: Zobaczymy jak przy bardziej wymagających procesach. Nic, jakbyś miał premierówkę to cewy mógłbyś usłyszeć Ciesz się sprzętem Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 30 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 Cewki słychać w każdym ps5 czy to premierowym czy najnowszym odebranym wczoraj zero różnicy cewy grają marsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 30 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 Pff standard. U mnie na początku było cicho ale teraz co jakiś czas coś stuka - puka w konsoli. Nic nadzwyczajnego, użytkownicy tegoż sprzętu powinni się do tego przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 457 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 7 godzin temu, LukeSpidey napisał: Uruchomiłem dzisiaj po raz pierwszy PS5 i jestem trochę rozczarowany tym, że brakuje m.in. tak fundamentalnego elementu jak foldery, który mega mnie rozpieścił na poprzedniej generacji. Na plus kultura pracy. Przy tym komicznie małym dysku to jakoś mi tych folderów nie brakuje, bo max 8-10 gierek zainstalowanych to nie jest jakaś liczba, w której człowiek się gubi. Ale rozumiem, jak ktoś sprawi sobie dodatkowy SSD, to już będzie tego więcej i faktycznie by się przydały. Kultura pracy zmieni się z czasem, zwłaszcza przy odpaleniu konsoli z płytą w środku - odkurzacz jak PS4, a nawet głośniej, ze względu na gabaryty. No i cewki - też ich nie miałem na początku, a po dwóch miesiącach zaczęły radośnie ćwierkać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Wszystko zależy od gry, przy niektórych nie słychać, a w innych będzie wkurzać. No i to też tylko jak jest cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 3 godziny temu, Wredny napisał: Przy tym komicznie małym dysku to jakoś mi tych folderów nie brakuje, bo max 8-10 gierek zainstalowanych to nie jest jakaś liczba, w której człowiek się gubi. Ale rozumiem, jak ktoś sprawi sobie dodatkowy SSD, to już będzie tego więcej i faktycznie by się przydały. Kultura pracy zmieni się z czasem, zwłaszcza przy odpaleniu konsoli z płytą w środku - odkurzacz jak PS4, a nawet głośniej, ze względu na gabaryty. No i cewki - też ich nie miałem na początku, a po dwóch miesiącach zaczęły radośnie ćwierkać. Tak ludzie narzekają na ten dysk, a jakoś dla mnie nie ma z tym problemu rzadko mam zainstalowane więcej niż 3-4 gry na raz, a i to rzadko. No chyba, że problem pojawia się jak ktoś gra w gierki online jak COD one podobno sporo ważą. Co do samej pracy konsoli u mnie od ponad roku cisza, nawet jak odpalam z płyty to wiadomo, że chwila samolot ale jak płyta się zatrzyma konsola cichuteńka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lukasz7909 12 Opublikowano 1 lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Hej Otrzymałem wczoraj na maila taki komunikat: "Dostęp do sieci PlayStation Network z tego konta został zablokowany z powodu naruszenia Warunków świadczenia usługi i Umowy użytkownika PlayStation Network." Przyznam bez bicia, ze zdarzało mi się kogoś na priv obrazić, najczęściej grając z Rosjanami. Wiem, ze to nie wytłumaczenie, ale mam swoje powody, a do tego często były to prowokacje. Mocno mnie ta cała sytuacja na Ukrainie porusza, także ze względów rodzinnych i czasami emocje puszczają. Odwołałem się do supportu, napisałem wyjaśnienie i dostałem maila o treści: "Cześć graczu PlayStation, Dziękujemy za skontaktowanie się z Centrum Obsługi Klienta PlayStation w sprawie konta. Przykro nam, że doświadczasz trudności. Ze względu na charakter Twojego zapytania, będziemy musieli z Tobą porozmawiać, zanim będziemy mogli zająć się tą sprawą. Zadzwoń do nas pod numer 22 397 89 24, a jeden z naszych konsultantów z przyjemnością udzieli Tobie pomocy. Gdy skontaktujesz się z nami, będziemy musieli zweryfikować, czy jesteś właścicielem konta i być może będziesz musiał podać: • Identyfikator internetowy (nazwa gracza online). • Identyfikator wpisu (adres email przypisany do konta). • W jaki sposób została dokonana płatna transakcja na Twoim koncie. • Numer seryjny pierwszej konsoli, która została użyta aby utworzyć konto, lub się na nim zalogować. • Numer seryjny konsoli, która w chwili obecnej jest wykorzystywana na koncie. • Szczegóły dotyczące ostatniej transakcji wykonanej na Twoim koncie (w tym numer zamówienia). Prosimy, abyś miał wszystkie powyższe informacje łatwo dostępne podczas rozmowy telefonicznej. Zapraszamy do skontaktowania się z nami telefonicznie!" Oczywiście chciałbym zadzwonić i pogadać. Czy był ktoś z Was w podobnej sytuacji? Czy taka rozmowa ma sens? Dodam, ze konto na PSN posiadam od około 12 lat, zaczynając na PS3, potem PS4 I teraz PS5. Ostatnio miałem trochę problemów w życiu osobistym + cała ta emocjonalna dla mnie sytuacja na Ukrainie i dawałem się zbyt łatwo prowokować. Wcześniej przez około 10-11 lat nigdy nie miałem żadnego bana i był spokój. Wiem, że może to być dla niektórych naiwne czy może nawet śmieszne to co piszę, ale jakoś się trzeba z tego wytłumaczyć i wypić piwa którego się nawarzyło. Czy był ktoś z Was w podobnej sytuacji? Czy może ma wskazówki jak rozmawiać z konsultantem? Z góry dzięki za wszelkie rady. Pzdr. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 ja jakieś tyrkotanie słyszałem tylko w jednej grze "we. the revolution". Nie wiem czy to są te cewki czy co ale tak dosłownie ps5 tylko delikatny szumik jak się przystawi uchu na 1 cm. Wersja digital od premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 32 minuty temu, Lukasz7909 napisał: Czy był ktoś z Was w podobnej sytuacji? Tak kiedyś jakiegoś ruska zwyzywałem w battlefroncie i miałem blokadę chyba tydzień czy dwa nie pamiętam. Możesz sobie zrobić nowy profil i na nim grać. A chcesz dzwonić w jakim celu? Oni Ci tego nie ściągną, zobacz tylko na ile masz bloka. Co do pracy konsoli to teraz przy tych upałach jak pykam w Death Stranding to nie słyszę wycia cewek i innych dźwięków więc pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukasz7909 12 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Problem w tym, że to nie pierwszy ban, a a mailu dostałem takie info: "Twoje konto w PlayStation Network zostało trwale zawieszone." Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 @Wredny chyba miał zbanowane konto za nazwę profilu, może będzie coś w stanie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 14 minut temu, Lukasz7909 napisał: Problem w tym, że to nie pierwszy ban, a a mailu dostałem takie info: "Twoje konto w PlayStation Network zostało trwale zawieszone." a no to czemu jesteś taki niegrzeczny z ciekawości który banik że zawieszone na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Sugeruję dać sobie spokój z Plejstejszyn i przenieść się na Switcha, tam usługa online kuleje, więc trudniej będzie wyłapać bana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukasz7909 12 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 16 minut temu, messer88 napisał: a no to czemu jesteś taki niegrzeczny z ciekawości który banik że zawieszone na stałe? z 5 razy, "zwykłe" tam gadki na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 601 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Nie dość, że wielkie bydle z tej konsoli, to jeszcze jest gorąca i głośna? Nie wiem co się stało z tą firmą, że zaczęła produkować taki szajs, włącznie z tymi niechlujnymi odlewami plastiku (zapoczątkowane przy PS4), których próżno szukać u większości innych, nawet budżetowych producentów elektroniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Nie wiem co ma oznaczać głośna, bo w porównaniu z PS4 i Prosiakiem to jest wręcz niesłyszalna. Napędy to najtańsze podzespoły zarówno w PS5 jak i XSX i w obu konsolach napierdalają jak pojebane, w moim XSX pracował jak drukarka igłowa tak napierdalała głowica z laserem. W XSX też mi plastik latem strzelał a dokładnie tylni panel który się wyciąga Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Zapoczątkowane przy ps4? Ostatnia stancjonarka sony która nie wyglądała jakby była z recyklingu to premierowe ps3, po drodze trafiła się ta sexi vita no ale jak widać nie opłaca im się produkować sprzętu z dobrych materiałów, nic na to nie poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 601 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 6 minut temu, Pupcio napisał: Zapoczątkowane przy ps4? Ostatnia stancjonarka sony która nie wyglądała jakby była z recyklingu to premierowe ps3, po drodze trafiła się ta sexi vita no ale jak widać nie opłaca im się produkować sprzętu z dobrych materiałów, nic na to nie poradzimy Mam na myśli coś takiego: Żadna PS3 czegoś takiego nie miała. Gówno-zabawki z bazaru tak nie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Np ps4 pro zgodzę się, że jakość była niska ale ps5 akurat jest zajebiste. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Godzinę temu, Lukasz7909 napisał: Problem w tym, że to nie pierwszy ban, a a mailu dostałem takie info: "Twoje konto w PlayStation Network zostało trwale zawieszone." XDDD bardzo dobrze, z patolą trzeba krótko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 16 godzin temu, LukeSpidey napisał: Uruchomiłem dzisiaj po raz pierwszy PS5 i jestem trochę rozczarowany tym, że brakuje m.in. tak fundamentalnego elementu jak foldery, który mega mnie rozpieścił na poprzedniej generacji. Do tego moja PSPlus chmura nie zapisała kilka save'ów i teraz niespecjalnie chce mi się zaczynać od nowa kilku tytułów, a PS4 już spakowane w karton i odesłane do archiwum. Na plus kultura pracy. Po prostu cisza. Zobaczymy jak przy bardziej wymagających procesach. U mnie cisza, a mam tą wersję z nowym radkiem. Odpalałem raczety w 4k RT i nic. PS4 na zawsze zapisze się w historii jako rakieta kosmiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 https://www.suckerpunch.com/upcoming-infamous-2-ugc-maintenance-and-legacy-franchises/ Cytat With our focus on our current project, we have no plans to revisit inFAMOUS or Sly Cooper right now, and no other studio is currently working on projects related to those franchises either. These characters are very special and near and dear to our hearts, so while we’d never say never to re-opening those doors down the road, for now there are no inFAMOUS or Sly Cooper games in development. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Mam premierowe PS5 i do teraz nie wiem co to za cewki. Nic nie słyszę. Może mam szczęście. Po tym czasie użytkowania pad równiez bez zarzutow, a mam juz jakies 1000h w grach na te konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi