Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 inFamous nie szkoda, bo to gnioty, ale Sly? Cum on, liczyłem że Sony pociśnie bardziej w platformówki czego prognostykiem jest nowe Astro czy chociażby Sackboy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 14 minut temu, Figuś napisał: we have no plans to revisit inFAMOUS or Sly Cooper right now, and no other studio is currently working on projects related to those franchises either A a ale przecież dobrze poinformowani twitterowcy byli pewni że nowy Sly Cooper jest w produkcji i niedługo wyjdzie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 ja tam im do końca nie wierzę, jakby tak było to już w zeszłym roku by zareagowali Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Szkoda, bo zagrałbym w takie dojebane tylko na PS5 inFamous. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Mam premierowe PS5 i do teraz nie wiem co to za cewki. Nic nie słyszę. Może mam szczęście. Po tym czasie użytkowania pad równiez bez zarzutow, a mam juz jakies 1000h w grach na te konsole.Mój kolega tez się zarzekał ze od premiery mega cisza żadnych cewek nie słyszy i ze ma szczęście. Byłem sprawdziłem cewki grają marsza jak w każdej grze 60fps na ps5. Po prostu głuchy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Ja mam wersję po rewizji z mniejszym chłodzeniem. Hałas? Tylko jak czyta płytę na początku. Nawet podczas gry chyba się nie uruchamia ponownie napęd. Cewki? Tylko w gówno ładowarce do telefonu słychać. PS5 cichutkie jakby jej nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Albo wszyscy są głusi albo faktycznie 1 na milion się trafi bez cewek. Ja na taka jeszcze nie trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 23 minuty temu, mitra napisał: Ja mam wersję po rewizji z mniejszym chłodzeniem. Hałas? Tylko jak czyta płytę na początku. Nawet podczas gry chyba się nie uruchamia ponownie napęd. Cewki? Tylko w gówno ładowarce do telefonu słychać. PS5 cichutkie jakby jej nie było. Ten napęd się włącza czasem właśnie randomowo i nie przy każdej grze zauważyłem. Przy netflixach i apple tv też się zdarza zakręcić bez powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Na szczęście tego nie uświadczyłem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Hmmm to po to wypuścili te słuchawki z redukcją hałasu. Teraz wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 To nie sa cewki, tylko dzwiek z zasilacza, takie jakby "skwierczenie". Zalacza sie przy odpaleniu bardziej wymagajacych gier np. Elden Ring czy Returnal. Dzwiek jest dosc cichy i niezbyt uciazliwy, wiec jak ktos nie zwraca specjalnie na to uwagi, to nie uslyszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Daliby sly'a tym typom co zrobili część na ps3 i byłaby luksja albo niech insomniac zrobi bo szkoda ich czasu na tego obsrańca ratcheta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 457 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 9 godzin temu, Figuś napisał: @Wredny chyba miał zbanowane konto za nazwę profilu, może będzie coś w stanie pomóc. Ano miałem, ale u mnie to była sprawa "niewłaściwego PSN ID", które jakiś jehowy zgłosił, a nie notoryczne wyzywanie na priv (jaką trzeba być amebą, żeby tak łatwe do zaraportowania ślady po sobie zostawiać?). Bardzo dobrze, że ban poszedł, bo jak ktoś nie potrafi panować nad emocjami to wśród ludzi (nawet online) przebywać nie powinien. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 601 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 HE MIGHT NOT BE ABLE TO CONTROL HIMSELF Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Wredny został zawołany na pomoc a jeszcze potępił gościa. Skopał leżącego. Strona 666 jak w mordę strzelił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 2 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2022 Ok, to mogą być cewki lub kondensatory. Jedno i drugie znajduje się w zasilaczu. Wcześniej "cewki" kojarzyły mi się z czymś związanym z wiatrakami Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 2 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2022 5 razy dostał bana i jeszcze prosi o wybaczenie ciekawe czy żonę też bije bo taki stresujący czas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 Czy jest opcja, żeby gry, które mają wersję currentgenową typu Ghost of Tsushima, czy Uncharted itp przenieść do działu PS5? Sądzę, że większość graczy na forumku currentgena już ma, a wygodniej by się pisało bez skakania po działach Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 nie bo to gry z PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 No ale mają dedykowane wersje na PS5. Taki Miles Morales czy Ragnarok są też w wersji PS4, a są jednak tutaj. Wiem, co napiszesz: wyszły jednocześnie, a tamte nie. Ale jak napisałem, te gry mają wersje dedykowane tylko na PS5. Zresztą mam inny pomysł: zrobię temat o next gen patchach i zobaczymy czy się przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 Nie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 6 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 Dwa pierwsze lata generacji PS4 vs PS5. Wiadomo że to tylko cyferki, ale też osobiście mam poczucie że jest lepiej i ciekawiej. Of kors spora tym zasługa wstecznej i morza indyków, ale generalnie fajowy początek. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 6 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 Grafika propagandowa, ale trzeba przyznać że to dobry rok dla PlayStation Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 6 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 No dlatego jak człowiek widzi co robi konkurencja i jak bardzo niedomaga pod względem usługi którą przecież budowali latami to się nóż w kieszeni otwiera. xdd Zaś grafika od @Cedric pokazuje, że gracze mają krótką pamięć, bo wytykają, że na Xboxa jeden rok nie ma gier, a nie pamiętają jak sami przymierali głodem. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 952 Opublikowano 6 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 Gra generacji w drugim roku życia konsoli, zrekompensowała chwilą zadyszkę, a od tamtego roku, aż do teraz, pełno hitów i GOTY, GOTYm pogania. No, niesamowita firma, to Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi