Figuś 21 174 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 ludzie zaczynają odczuwać brak pieniążków i gierki za 3 i pół bomby tez swoje robią Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 Wejście na rynek PC jest bardziej chęcią zdobycia większej kasy ze sprzedaży gier niż tym ze pojawiła się pewna stagnacja w liczbie nowych posiadaczy konsoli. Wiedzą tez ze ten rynek już w pewnym sensie zdobył MS(konsola w pewnej symbiozie z PC) stad zmiana polityki i sprzedaż na PC. Wracając jednak do wykresu asx-a to nadal uważam ze ta stagnacja wynika z ilości sprzętu wrzucanego na rynek zwłaszcza w okresie pandemii. Ciężko było wtedy sprzęt zdobyć wiec potencjalni nabywcy poszli w alternatywne platformy poza konsolami. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 Cytat PlayStation software sales down 26% PlayStation plus subs 47.3 million, up 2% Czyli normalka, subskrypcje wypieraja sprzedaz software. Ten trend tylko bedzie narastał. Cytuj
Czoperrr 5 146 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 Myślę, ze teraz w obliczu kryzysu ekonomicznego ludzie mniej interesują się zakupem kolejnych sprzętów i zabawek. Taki trend zauważalny jest również w segmencie telefonów. Czas pandemii to było eldorado, ludzie zamknięci w domach, zerowe stopy, nie wydawało się tyle kasy poza domem, stimulus checks itd. Teraz pozostał po tym kac. 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 28 minut temu, Figuś napisał: ludzie zaczynają odczuwać brak pieniążków i gierki za 3 i pół bomby tez swoje robią To na PC pod tym kątem jest el Dorado. Cytuj
mario10 530 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 4 godziny temu, flavio napisał: Jak polecacie czyścić plejkę? Jak poszukasz to na yt jest sporo filmików z czyszczenia. W sumie poczyścić też swoją muszę 1,5 roku już hula Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 Lepiej kupujcie już teraz. Cytat “About a potential price increase for the PS5, at this point in time there is nothing specific I can share with you about prices”, came the response from executive deputy president and chief financial officer Hiroki Totoki (transcribed by VGC). Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Bigby napisał: Lepiej kupujcie już teraz. Jak to szło, aaa juz wiem... Spoiler TANIEJ JUZ BYLO Edytowane 29 lipca 2022 przez oFi Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 (edytowane) 9 godzin temu, ASX napisał: gdyby ktoś zastanawiał się dlaczego Jim Ryan i Playstation mówią o ekspansji na PC i inne urządzenia to ostatni raport finansowy Playstation udziela pewnych podpowiedzi: oto liczba w milionach miesięcznych aktywnych użytkowników PSN (czyli gości którzy co najmniej raz w miesiącu logują się do PSN, więc można ich nazwać aktywnymi graczami) w ostatnich kwartałąch: w szerszym kontekście wygląda to tak: Lata 2014-2020 to okres dynamicznego wzrostu liczby użytkowników, ale od kilku lat wynik ten się ustabilizował i nowych użytkowników nie przybywa, wygląda to tak jakby standardowa baza graczy grających na konsolach Playstation dobrnęła do swojego sufitu. A wiadomo, Playstation jak każda firma chcę się rozwijać i docierać do nowych klientów, stąd zapewne pomysły by poszerzać bazę użytkowników o klientów którzy nie mają konsoli. Spadek MAU sugeruje wręcz, że Sony zaczyna gdzieś tracić część użytkowników ze swojego ekosystemu, którzy przechodząc z PS4 migrują na inne platformy. Sony musi odejść od tradycyjnego modelu, by ich dochody z PS nie były zależne w 100% od sprzedaży aktualnej konsoli. Edytowane 29 lipca 2022 przez SnoD Cytuj
krzysiek923 1 666 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 8 godzin temu, Bigby napisał: To na PC pod tym kątem jest el Dorado. Jak ktoś ma zaległości i regularnie dodawał darmowe gierki to już ma sporo grania. Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 31 lipca 2022 Opublikowano 31 lipca 2022 Kolejny nikomu niepotrzebny bajer będzie usunięty na jesieni. Ja zebrałem 160 za granie w GoT Legends i Returnal. Tak w ogóle to z Ghosta wywalili ocenianie w ostatnich patchu. Cytuj
Patricko 1 407 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Bardzo dobrze, nie wiem po co to w ogóle zostało wrzucone. Niech przywrócą ścianę aktywności znajomych, bo to akurat fajne było. No i do licha chciałbym zobaczyć kto posiada daną grę, tak jak można było na PS4. 2 Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Opublikowano 1 sierpnia 2022 3 godziny temu, Patricko napisał: No i do licha chciałbym zobaczyć kto posiada daną grę, tak jak można było na PS4. No to jest właśnie dziwne. Niby jest informacja ilu znajomych ma dany tytuł, ale nie ma jak podejrzeć szczegółów. Cytuj
Homelander 2 088 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Pytanie: czy przy 60hz tv z hdmi 2.1 ten vrr coś daje? Konsola automatycznie to wykrywa? Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Pytanie: czy przy 60hz tv z hdmi 2.1 ten vrr coś daje? Konsola automatycznie to wykrywa?Na xboxie daje na ps5 nie działa to jak powinno Cytuj
bartecki7 0 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Witam może mi ktoś pomoże . Otwórz FIFA NBA i inne gry chodzą w zwolnionym tempie. Było tak na ps4 więc zmieniłem na psy podłączyłem dysk twardy włączyłem i gry chodzą tak samo źle. Ma ktoś jakiś pomysł co może być przyczyną ? Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 11 minut temu, bartecki7 napisał: Ma ktoś jakiś pomysł co może być przyczyną ? Z dysku zewnętrznego? No to może tutaj leży problem i warto sprawdzić z wbudowanego. A może po prostu te gry tak chrupią w wersji old-gen. Cytuj
bartecki7 0 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 1 minutę temu, Square napisał: Z dysku zewnętrznego? No to może tutaj leży problem i warto sprawdzić z wbudowanego. A może po prostu te gry tak chrupią w wersji old-gen. Zgrałem gry do dysku głównego i dalej jest tak samo. Wygląda to tak że gra reaguje dosłownie po sekundzie na to co chce zrobić padem. Być może tak działają skoro na ps4 i na psy chodzą tak samo Cytuj
mugen 1 956 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Dziwna sprawa, może nie chodzą wolniej, ale to ty postrzegasz rzeczywistość szybciej, stąd takie wrażenie. 1 Cytuj
bartecki7 0 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 2 minuty temu, mugen napisał: Dziwna sprawa, może nie chodzą wolniej, ale to ty postrzegasz rzeczywistość szybciej, stąd takie wrażenie. Ciekawa teoria być może tak jest jednak nie zmienia to faktu że w te gry nie da się normalnie grać Cytuj
triboy 979 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 10 minut temu, mugen napisał: Dziwna sprawa, może nie chodzą wolniej, ale to ty postrzegasz rzeczywistość szybciej, stąd takie wrażenie. Neo, który jeszcze nie wie, że jest Neo? Czy mamy na forum jakiegoś Morfeusza? Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 15 minut temu, bartecki7 napisał: Zgrałem gry do dysku głównego i dalej jest tak samo. A spróbuj usunąć i zainstalować całkiem od nowa. Cytuj
bartecki7 0 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 12 minut temu, Square napisał: A spróbuj usunąć i zainstalować całkiem od nowa. Nie stracę ich jak je usunę? Bo to wersję cyfrowe Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Jak masz dostęp do konta na którym były kupione to nie stracisz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi