Square 8 509 Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 15 minut temu, thegoodfather1 napisał: Jak przenieść zapis gry hollow knight z ps5 na ps4, konsole mają wspólne konto ps plus. Czy jest w ogóle taka możliwość? Nie da się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 387 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Gdzie kupujecie panele innego koloru do PS5? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 31 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Czego się nie robi dla ż(s)ony. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Teraz jak już posiada to może zalegnàć na kanapie i się nawpyerdalać pod korek. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Niezly z niego przegryw jeśli sam nie mógł sobie kupić konsoli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Aż przypomina się taki figaro (nie wiem czy kojarzycie) co mu dziewczyna kupiła nintendo hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Zaradne chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Kolejna gierka z PS zaliczyła ogromny „sukces” na PC. Fajna platformówka jaką jest Sackboy w peaku miał 620 graczy na Steam Śmiem sądzić, że przy takich liczbach to ten port im się nawet nie zwrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Upada mit pożądanych exów Sony Wydali by w końcu BB i Returnala a nie Sackboya za 260 zł xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 961 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Właśnie sprawdziłem cenę i Ten Sackboy przy reszcie z listy wygląda jak jakaś popierdółka za 30$ Z drugiej strony jak zobaczą taki wynik to tylko utwierdzą się w przekonaniu że robienie mniejszych gierek nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W PS Stars jest do zgarnięcia "łatwe" 75 punktów, "wystarczy" cztery razy zagrać 5 minut poprzez Remote Play. Nie wiem czy na każdym telefonie to działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 11 minut temu, Ukukuki napisał: Upada mit pożądanych exów Sony Wydali by w końcu BB i Returnala a nie Sackboya za 260 zł xD Nie strasz, bo Sony wróci do exów nie tylko konsolowych A tak serio to wydaje mi się, że takie gierki jak Sackboy (czy Ratchet) są mocno konsolowe i jakoś mnie to nie dziwi, że nie znalazła na PC dużo amatorów. 7 minut temu, łom napisał: Właśnie sprawdziłem cenę i Ten Sackboy przy reszcie z listy wygląda jak jakaś popierdółka za 30$ Z drugiej strony jak zobaczą taki wynik to tylko utwierdzą się w przekonaniu że robienie mniejszych gierek nie ma sensu No akurat to bardzo fajna gierka i wcale nie taka „mała”. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Myślę, że Ratchet cieszyłby sie o wiele większym zainteresowaniem niż Sackboy, dla którego nie wiem kto jest targetem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Jak gra jest dobra i dobrze wyceniona to zawsze się sprzeda. Nie ma znaczenia czy jest mocno konsolowa czy nie. Jest mnóstwo przykładów typowo konsolowych gier, które odniosły sukcesy na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 8 minut temu, ASX napisał: Jak gra jest dobra i dobrze wyceniona to zawsze się sprzeda. Nie ma znaczenia czy jest mocno konsolowa czy nie. Jest mnóstwo przykładów typowo konsolowych gier, które odniosły sukcesy na PC Sackboy to dobra gra. Mówią to zarówno opnie ludzi co w to grali, jak i oceny. No chyba, że się nie lubi platformówek. Na ps5 chodzi pudełko za 100zl, za tyle to aż grzech nie zagrać jak się lubi w/w gatunek. 8 minut temu, Czoperrr napisał: niż Sackboy, dla którego nie wiem kto jest targetem. To jest klasyczna, 100% platformówka, o wiele bardziej klasyczna niż przekombinowana stara trylogia (umówmy się to nie były jakieś super platformery). To taki sm3d world na sonkę (dużo rzeczy skopiowane). Do tego ma fajnego kanapowego coopa, a niektóre levele są naprawdę wymagające 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 To może problem tkwi w cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Pamiętajcie tez ,ze Sackboy sprzedał się bardzo słabo na konsolach.Więc ciężko o inny trend na PC zwłaszcza ,że gra jest źle wyceniona. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 1 minutę temu, Ukukuki napisał: Pamiętajcie tez ,ze Sackboy sprzedał się bardzo słabo na konsolach.Więc ciężko o inny trend na PC zwłaszcza ,że gra jest źle wyceniona. Z ciekawości jak on się sprzedał na PS4/5? Sam osobiście do tego ręki nie przyłożyłem, bo kupiłem używkę na olx za 150 zł ale pamiètam, że problemów z używką nie było. Co do jakości gry, to każdy kto zagrał to bardzo chwalił. 5 minut temu, ASX napisał: To może problem tkwi w cenie? Całkiem możliwe. W czasach abonamentów sam bym nie dał tych premierowych cen za gierki, nie licząc jakiś morderców growych typu Zelda, Ragnarok czy inny Red dead Redemtion. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Marketing tej gry nie istnial i pewnie malo kto wiedzial, ze ona wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Może ew. po prostu nikt jej nie chciał? Wbrew obiegowej opinii nie każdy zabija się o te marki Sony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Może ew. po prostu nikt jej nie chciał? Wbrew obiegowej opinii nie każdy zabija się o te marki Sony. nie, po prostu była zbyt "konsolowa" Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Może ew. po prostu nikt jej nie chciał? Wbrew obiegowej opinii nie każdy zabija się o te marki Sony. No sacboy też nie jest jakaś elektryzują a marką. Ja to się w ogóle dziwie, że to ip żyje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Mogli po prostu stworzyć nową markę w tym gatunku, a nie reaktywować trupa jakim był sakcboy. O wiele lepszy by to miało wydźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Może ew. po prostu nikt jej nie chciał? Wbrew obiegowej opinii nie każdy zabija się o te marki Sony. A po co się o to zabijać jak tyle PlayStation jest na rynku, kto chce to ogra na konsoli (tym bardziej, że taki Sackboy czy Uncharted na PS4 jest). No i jak masz ochotę ograć nowe gierki sony to przecież zawsze można kupić sobie ten kawałek plastiku (co sam zrobiłeś), a nie czekać i narzekać potem, że drogie te odgrzewane kotlety, jak w tym czasie można używkę w pudełku 3 razy taniej kupić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi