Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Telewizor wspiera ALLM, jednak nie da się go włączyć na ps5. W czym tkwi problem?

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie spytać, więc spróbuje tutaj. Czemu apka PS nie chce mi wczytywać zdjęć? Apke dziś pobrałem i wrzuciłem 2 foty na próbę i ciągle próbuje je załadować.

Screenshot_20221204-215228_PS App.jpg

Opublikowano
W dniu 29.11.2022 o 16:46, Figuś napisał:

W dniu 29.11.2022 o 17:01, creatinfreak napisał:

Bardzo dobrze. Może wydobędą jakieś perełki.

O kilku już pisałem - Sword and Fairy Together Forever czy Porject:The Perceiver, które zapowiada się na chińskie Sekiro.

2 godziny temu, PiotrekP napisał:

Nie wiedziałem gdzie spytać, więc spróbuje tutaj. Czemu apka PS nie chce mi wczytywać zdjęć? Apke dziś pobrałem i wrzuciłem 2 foty na próbę i ciągle próbuje je załadować.

Od paru dni tak mam i dopiero jak screena ręcznie w wiadomości gdzieś prześlę to pojawia się na apce - problem raczej po stronie uploadu konsoli niż apki samej w sobie, bo wciąż te strzałki na zrzutach widnieją, że próbuje załadować.

Opublikowano

źródłem informacji Areajugones, ktoś wie czy to jakieś wiarygodne źródło?

Opublikowano

heh czekałem od wczoraj az yeti to wklei. Areajugones.es powołujące się na anonimowe źródła :usmiech: 

metal-gear-rising-metal-gear-rising-reve

Opublikowano

Nie jestem pewien czy akurat ta gra potrzebuje rimejku... 

Wolalbym mgs4 4k/60fps

Opublikowano

To, że rimejk się smaży to pewniak bo za dużo plotek z każdej strony jak z silent hill. Co, gdzie i jak się jeszcze okaże. Rimejk od bluepoint game to z pocalowaniem ręki bym grał:banderas:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Witam, że to kontrowersyjny pomysł, ale gdyby tak zrobić po prostu kolejną część MGS-a?:reggie:

Opublikowano
31 minut temu, dee napisał:

Witam, że to kontrowersyjny pomysł, ale gdyby tak zrobić po prostu kolejną część MGS-a?:reggie:

Chyba w klubie fitness Konami prędzej zobaczysz kolejną wersję batonika pod nazwą MGS VI - super protein power

Opublikowano

Miała, ale  jest trochę gier, co dostało więcej niż jeden remake.

Opublikowano

Mgs 6 nie ma najmniejszego sensu bez kojimy. Na duet jonami kojima też nie ma szans.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, dee napisał:

Jestem za, ale tylko od warunkiem że będzie to robił Kojima.

Jeżeli powstaje rimejk jedynki, to musi otrzymać spore zmiany w gameplayu, bo ten już się mocno postarzał.

Opublikowano

To jest najlepsza opcja, bo główna seria zatoczyłaby koło i można zamykać interes, z małymi odchyłami w rimejki i spin offy w innym gatunku. Jeżeli do tego dojdzie, to najważniejsze, żeby to nadal śmigało na Fox Engine, to jest klucz do wszystkiego.

Opublikowano

Masz na myśli silnik z 2013 roku, który Konami porzuciło 2 lata temu? Świetny pomysł! :facepalm: