Wredny 9 452 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Właśnie ewentualny remake miałem na mysli, ale to już byłby overkill, bo tu wystarczy patch 4K/60 i byłoby zajebiście No ale to Sony i podobno pierwszy Horizon remake dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 22 minuty temu, Wredny napisał: Niby czemu? Bloodborne to akurat prostacka narracyjnie gierka, typowe "soulsy", a te mają już świetnie obcykane. Z MGS też tragedii by nie było, bo przecież oryginał mają do wglądu i nie muszą pytać wielkiego mistrza Kojimy, czemu akurat takie ujęcie kamery było w tej scence. Wystarczy spojrzeć czemu każdy jeden klon soulslików to gówno i już będziesz wiedział czemu. Jeden mniej, drugi bardziej udany ale każdy jeden może lizać buty japońskim mistrzom z fs no ale powodzenia, wcale bym się nie bał dać bb2 gościom którzy przepisywali stare gry 1:1 i chuya wiemy o ich innych umiejętnościach poza byciem mistrzem w graficzke. Już bluberom prędzej zaufam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 2 minuty temu, Pupcio napisał: Wystarczy spojrzeć czemu każdy jeden klon soulslików to gówno i już będziesz wiedział czemu. Strasznie chujowe generalizowanie, kiedy ten gatunek rozrósł się do tego stopnia, że można znaleźć od cholery zajebistych gier nie od From Software 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 26 minut temu, Wredny napisał: Niby czemu? Bloodborne to akurat prostacka narracyjnie gierka, typowe "soulsy", a te mają już świetnie obcykane. Z MGS też tragedii by nie było, bo przecież oryginał mają do wglądu i nie muszą pytać wielkiego mistrza Kojimy, czemu akurat takie ujęcie kamery było w tej scence. Może i prostacka, ale przejście narracji ze zwykłej zabawy w łowcę potworów na horror z potworami jak u Lovecrafta zrobiło robotę. Jak będą chcieli zrobić zwykłego klona tych momentów, to ja podziękuję i wolę już remake. W przeciwnym razie zrobi się z tego "Kraina lodu 2". Fajna graficzka, ale fabuła była tak chujowa, że żałuję, że to ruszali Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Kurde, ja przecież ciągle o remake'u piszę, a nie o tym, że BP będzie robił Bloodborne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 5 minut temu, Wredny napisał: Strasznie chujowe generalizowanie, kiedy ten gatunek rozrósł się do tego stopnia, że można znaleźć od cholery zajebistych gier nie od From Software Wymień tylko proszę bez the surge i tym podobnych średniaków bo zabije zagrajmera śmiechem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 The Surge jak najbardziej - żaden średniak, a do tego z fajnym, własnym pomysłem na siebie. NioHy obydwa np, a i nadchodzące Wo Long wygląda mi na coś, co może na powrót przyciągnąć mnie do formuły, bo mimo mojego uwielbienia dla twórczości FS, jakoś nie mogę się zmusić, by wrócić do ogrywania ich dzieł i szukam dookoła, żeby na powrót załapać bakcyla. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 2 minuty temu, Wredny napisał: The Surge jak najbardziej - żaden średniak, a do tego z fajnym, własnym pomysłem na siebie. NioHy obydwa np, a i nadchodzące Wo Long wygląda mi na coś, co może na powrót przyciągnąć mnie do formuły, bo mimo mojego uwielbienia dla twórczości FS, jakoś nie mogę się zmusić, by wrócić do ogrywania ich dzieł i szukam dookoła, żeby na powrót załapać bakcyla. Nigdy nie byłem fanem tego gatunku, ale w The Surge mam platynę i gra była dla mnie świetna. Nazywać ją średniakiem to przestępstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 625 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Odważnie, odważnie Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Gry od team ninja jednak troszeczkę inne od soulsów. Gameplayowo lepsze od FS ale cała reszta to ble. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Mi tez the surge bardzo sie podobalo. Musi tylko podejsc klimat korpo fabryki bo urozmaicen terenu jest malo. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 No u mnie the surge i bloodborne jest topka soulsów ze względu na setting i klimacik. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Ktoś mi podpowie o co chodzi? Kupiłem Coda, zainstalowałem pliki, ale nie mogę grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Poszukaj na necie poradników, jak to odpalić, bo ogólnie niezłe cyrki z tym są. A jak już ogarniesz i zapamiętasz to możesz tutaj napisać w zwięzłej formie - będę wiedział, gdzie szukać, jak sam podejmę się tego karkołomnego zadania Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Dałem się naciągnąć bo cena była spoko, cody zawsze sporo kasy kosztują, a tu taka niespodzianka. Co z tego jak to nie działa. Ściągasz pliki, a na głównej stronie i tak pokazuje jakbyś tego nie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Ja pamiętam ze cyrk był taki ze musiałeś mieć wszystko zainstalowane, łącznie z warzone,by to hulało Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 No i musisz instalować na koncie na którym kupiłeś. Ewentualnie jak masz płytowa wersj EU to konto też musi być EU. Potem możesz grać gdziekolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 36 minut temu, oFi napisał: Ja pamiętam ze cyrk był taki ze musiałeś mieć wszystko zainstalowane, łącznie z warzone,by to hulało No właśnie odpaliłem wszystko i liczę, że się uda. Ogólnie w chu miejsca to zajmuje. Nie nie wiem czy ci z Acti mają jakiś problem z kompresją plików? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 24 minuty temu, czarek250885 napisał: No właśnie odpaliłem wszystko i liczę, że się uda. Ogólnie w chu miejsca to zajmuje. Nie nie wiem czy ci z Acti mają jakiś problem z kompresją plików? Raczej mają problem z ogarnieniem tego spaghetti. Kod jest tak duży, że mieli problem z rozłączeniem tych trybów, a co dopiero kompresji Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Ok już ogarnięte. Okazuję się że trzeba pobrać wszystko, co jest idiotyczne w momencie, gdy ktoś chce zagrać w jeden konkretny tryb np kampanii czy multi. No nic jakoś to przeżyje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 507 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Za małe na Pro, za duże na czytnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Idealne na przenośną indukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 To czytnik, widać, że leży na komsoli właściwej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 ta grafika to tylko fanowski koncept koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi