Figuś 21 139 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 dzięki za twitta z 2020 który już tu był wrzucany dwa lata temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Tutaj cały wątek. Byłoby fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 480 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Skończy się na Peace Walkerze w abonamencie Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Raczej not gonna happend. W ogole hd collection wróciło wkoncu na ps3 store? Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Mgs to pewniak. Za dużo plotek, za dużo znaków i konami wraca do gier choćby za sprawą sh2 remake. Trzeba czekać na konkrety. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Podobnie pisałeś o Abandoned od Kominy. No twoim miejscu poczekałbym na jakieś oficjalne informacje, zanim okrzykniesz grę funkcjonujaca jedynie jako plotkę na Twitterze pewniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 15 minut temu, ASX napisał: Podobnie pisałeś o Abandoned od Kominy. No twoim miejscu poczekałbym na jakieś oficjalne informacje, zanim okrzykniesz grę funkcjonujaca jedynie jako plotkę na Twitterze pewniakiem Wyjmij screena z teczki bo abandoned to była dobra zabawa ale nie pewniak. Zresztą silent hill i te wszystkie plotki mocno nakręciły ta zabawę i ostatecznie silent faktycznie istnieje ale nie ma nic wspólnego z kojima. Tutaj jest praktycznie tyle samo sygnałów co w przypadku silent i jestem gotów się założyć, że w któryś remake mgs zagramy w 2023 lub najpóźniej w 2024. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 873 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 2 godziny temu, PanKamil napisał: Tutaj cały wątek. Byłoby fajnie. Taka kolekcja wlatuje w dzień premiery. Spoiler Gdyby się okazało, że to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 9 godzin temu, PanKamil napisał: Wyjmij screena z teczki bo abandoned to była dobra zabawa ale nie pewniak. Zresztą silent hill i te wszystkie plotki mocno nakręciły ta zabawę i ostatecznie silent faktycznie istnieje ale nie ma nic wspólnego z kojima. Tutaj jest praktycznie tyle samo sygnałów co w przypadku silent i jestem gotów się założyć, że w któryś remake mgs zagramy w 2023 lub najpóźniej w 2024. Widzę że zezłomowanie schabka wyrządziły potężne ślady w twojej psychice Tak remake Silent Hilla faktycznie istnieje, ale ten remake nie ma nic wspólnego z foliarskimi teoriami dot. Abandoned, Hassana i Kojimy, które wrzucałeś na forum doszukując się np. w podeszwie buta bohatera Abandoned podobieństwo do Silenta Hilla, także wierząc w te teorie całkowicie się pomyliłeś i nie ma co się wykręcać, że teraz zupełnie inne studio pracuje nad SH, więc coś w tych teoriach było. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, ASX napisał: Widzę że zezłomowanie schabka wyrządziły potężne ślady w twojej psychice Tak remake Silent Hilla faktycznie istnieje, ale ten remake nie ma nic wspólnego z foliarskimi teoriami dot. Abandoned, Hassana i Kojimy, które wrzucałeś na forum doszukując się np. w podeszwie buta bohatera Abandoned podobieństwo do Silenta Hilla, także wierząc w te teorie całkowicie się pomyliłeś i nie ma co się wykręcać, że teraz zupełnie inne studio pracuje nad SH, więc coś w tych teoriach było. Tak, ty dzwonisz ale to u mnie są ślady na psychice wyszukiwarka sie zaciela? Czy jeszcze wtedy nie założyłeś na mnie teczki? Temat abandoned urosl miedzy innymi dzieki plotkom, ze silent hill istnieje. Dobra zabawę zostaw innym i wracaj do rozpisywania tabelek o game pass o kolejnych częściach kultowej amnesi Edytowane 30 Grudnia 2022 przez PanKamil 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 625 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) del Edytowane 30 Grudnia 2022 przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
realnie 0 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Hej Moj narzeczony kupił używane PS5 z grami w środku, ale po odpaleniu tych gier nie ma. Gdzie mamy tego szukać. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 959 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zobaczcie czy jest coś zainstalowane na dysku. Kupil konsolę z zainstalowanymi grami? Z dostępem do konta poprzedniego użytkownika? Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Możliwe, że gry z abonamentu i by móc w nie grać trzeba plusa odpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 (edytowane) Właśnie przeglądam sobie oferty ps store i jedna gra za 5 zł wzbudziła moje zaciekawienie jeśli chodzi o klasyfikację. Edytowane 5 Stycznia 2023 przez czarek250885 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 507 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 W sensie co konkretnie? Walki gladiatorów to był sport przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 13 minut temu, Square napisał: W sensie co konkretnie? Walki gladiatorów to był sport przecież. No tak, jednakże sport kojarzy mi się trochę inaczej. Ogólnie wesołe łaczenie, co nie wybierzesz na pewno będzie w tej kategorii ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
d00d3k 0 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Hejo, pytanko, chciałem ustawić konsole na stan czuwania, ale te białe podświetlenie troszkę drażni przy czuwaniu, da się to jakoś wyłączyć? Jestem amator ps więc proszę o wyrozumiałość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Pomarańczowe światełko jak już i nie, nie da się tego wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Nie widzę odpowiedniego tematu, więc zadam pytanie tutaj. Czy jest gdzieś opcja, żeby przywrócić czarne tło w PSapp na androida? Wraz z jakąś aktualizacją weszło białe tło i mnie wk#rwia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, Wredny napisał: Nie widzę odpowiedniego tematu, więc zadam pytanie tutaj. Czy jest gdzieś opcja, żeby przywrócić czarne tło w PSapp na androida? Wraz z jakąś aktualizacją weszło białe tło i mnie wk#rwia W ustawieniach apki Edytowane 6 Stycznia 2023 przez PanKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Która to opcja, bo patrzę i nic tam nie widzę - pewnie jest jakoś chujowo przetłumaczona, jak wszystko, co przekładają na polski język (to też by było fajnie zmienić na angielski, ale pewnie się nie da). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Ikona zębatki/zakładka PlayStation App/wyglad Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 naprawili to w wersji aplikacji 22.11.1(22110101) sprawdź czy masz aktualną appkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi