Wredny 9 452 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Dzięki Gifuś, bo tego nie miałem. Śmieszne, że wszystkie apki się same aktualizują, a ten badziew nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Miałem o to samo pytać, ale Wredny mnie uprzedził hehe białe tło dawało po oczach zwłaszcza w nocy. Już też zmieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 OK, to pytanie numer 2 - jest gdzieś licznik godzin, spędzonych z grą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 W apce nie ma niestety. Najlepsze jest to, że ich API udostępnia taką informację. Nie wiem czemu nie dali tego do własnej apki. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 26 minut temu, Patricko napisał: W apce nie ma niestety. Najlepsze jest to, że ich API udostępnia taką informację. Nie wiem czemu nie dali tego do własnej apki. Ja juz nawet nie wspomnę ze na ps5 nie ma możliwości dodawania ze store nowych awatarów Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Patricko napisał: W apce nie ma niestety. Najlepsze jest to, że ich API udostępnia taką informację. Nie wiem czemu nie dali tego do własnej apki. Nie doprecyzowałem - chodziło mi o PS5 - czy na konsoli mozna to gdzieś sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 wchodzisz na swój profil i w zakładce gry masz ilość godzin w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 To normalne że nówka ps5 odpalona w samym menu jest znacznie głośniejsza niż dwuletni XSX podczas gry? A jak odpalę grę na ps5 to wyje to porównywalnie do starych x360, daleko od odrzutowca ps4 który wcześniej miałem ale gdzie ta magia płynnego metalu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 2 minuty temu, Daddy napisał: To normalne że nówka ps5 odpalona w samym menu jest znacznie głośniejsza niż dwuletni XSX podczas gry? A jak odpalę grę na ps5 to wyje to porównywalnie do starych x360, daleko od odrzutowca ps4 który wcześniej miałem ale gdzie ta magia płynnego metalu. U mnie jedno i drugie podobnie, ale z drugiej strony nigdy się nie wsłuchiwałem, a jak gram to na kinie domowym lub słuchawkach, więc i tak njgdy nie słyszę jak konsola działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 959 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Tak serio, bez "Jak się nie szanuje marki", to moja PS5 jest mega cicha, nic nie słychać. Jedyne dźwięki pojawiają się gdy płyta jest w napędzie. PS4 wyła jak jebany odrzutowiec. Gdy przesiadłem się na 5, to nie dowierzałem, że tak cicho działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 383 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 To normalne że nówka ps5 odpalona w samym menu jest znacznie głośniejsza niż dwuletni XSX podczas gry? A jak odpalę grę na ps5 to wyje to porównywalnie do starych x360, daleko od odrzutowca ps4 który wcześniej miałem ale gdzie ta magia płynnego metalu.Gwarancja, ewidentnie coś jest nie tak. Ewentualnie możesz zdjąć panel i zobaczyć czy z wiatrakiem wszystko ok.Chyba, że masz na myśli działanie samego napędu, wtedy słychać obroty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Napęd huczy dosyć głośno, ale jak milknie to sama konsola jest niemal niesłyszalna (w przeciwieństwie np. do PS4). Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 14 minut temu, Patricko napisał: Gwarancja, ewidentnie coś jest nie tak. Ewentualnie możesz zdjąć panel i zobaczyć czy z wiatrakiem wszystko ok. Chyba, że masz na myśli działanie samego napędu, wtedy słychać obroty. No czytałem że mogłem trafić na zwalony wentylator który tak ma (nidec czy jakoś tak) i to nie usterka którą Sony naprawia, te wentylatory tak mają. Nie jest to dramat ale nie tego człowiek spodziewa się po nowym sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Moja też słychać, ale porównując do PS4 to i tak niebo a ziemia. Za to dwuletni Xbox prawie niesłyszalny. Jeżeli chodzi o płytę to obie konsole chuczą podczas instalacji/odpalania gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 507 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 U mnie jak słychać to jedynie cewki w konkretnych moentach. Tam też u niektórych był jakiś problem z taśmą w wiatraku i to hałasowało. Może to to? Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Tak zmieniając temat, rzuciła mi się w oczy oferta na Oleda 55 LG. Pamiętam jak w 2021 kupowałem właśnie 55 za 5299 w promocji, a tu przecena za 3999. Nic tylko brać jak ktoś akurat myśli nad zmianą. https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-lg-oled-55c9-uhd-4k-a9-gen-2-thinqai-hdr-pro-pilot-magic-tv?utm_source=dco_tv&utm_medium=XML&utm_campaign=2023-01&utm_term=Telewizory&dclid=CN3mh9rhtfwCFYBIHgIdr4MEjg Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 @Daddy Moja PS5 po roku dosyć intensywnego używania jest niesłyszalna, z wyjątkiem pracy napędu. Raz odkurzałem. Czasem przy pracy napędu obudowa (białe plastikowe panele) wypadały w rezonans i mocno hałasowały - wystarczy je lekko docisnąć. Wersja po rewizji. Nie mam porównania z XSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 U mnie nic nie słychać. Ps4 amator to był dopiero Herkules wśród konsol Grażyna, zatkaj dzieciom uszy, odpalam bydlaka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Kurwa mać, temat jest otwarty dla niezalogowanych do chuja, wypierdalać do WKP czy tam CW z takimi selfiakami Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Miał wyciec krótki klip z nowej gry Playstation Studios tworzonej przez XDev i jakieś nieznanego jeszcze developera. Wygląda na wczesną wersję jakiegoś open world sci-fi rpga Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Wyglada jak mass effect. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Wygląda jak zrobione w dreams Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Wygląda jak ex sony bo kamera za plecami bohatera Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Wygląda jak z PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Hmm, bo to prototyp Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi