Figaro 8 191 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Godzinę temu, Figuś napisał: co jest z tymi insajderami i ich ciągłym ogłaszaniem, że odchodzą, tylko żeby wrócić z jakimś nowym "leakiem", to serio musi być jakiś narkotyk atencjowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 no z tego beka, ale jakby nie patrzył dał znać tylko na swoim discordzie który aktualnie jest zamkniętą grupą, jak robił co jakiś czas otwarty to okrutnie dużo danych do weryfikacji było potrzebnych, ładną bazę danych sobie zbudował XD Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 46 minut temu, ASX napisał: BB i The Order to nie gry Third Party. A snitch to rzetelny informator A to zwracam honor. Mój post chybiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 @Figuś Nie zrozum mnie źle, nie czepiam się ciebie, tylko bzdur, które udają newsy. Cała idea insiderów, dla mnie, jest super dziwna. Wszyscy wiedzą, że firmy 3rd party robią gry na wszystkie platformy, ew jest czasowy ex. Czy ja dowiem się o grze X tydzień lub miesiąc przed oficjalną zapowiedzią jest, podkreślam - dla mnie, absolutnie bez znaczenia. Dla przykładu: leak GTA VI - żadne zaskoczenie, lista gier na PS State of Play, tydzień przez wydarzeniem - bez znaczenia. Jedyne co to daje, to "ruch w sieci" i "kliknięcia". Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Spoko, czaję o co cho, mnie też wkurwiają. Znacznie bardziej wolałem jak ich TYLU nie było i siadało się razem z forumkiem oglądać e3 i inne eventy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 507 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Insajdery to zło, ale takie gry z Plusa to dobrze wiedzieć wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 18 minut temu, Square napisał: Insajdery to zło, ale takie gry z Plusa to dobrze wiedzieć wcześniej. Ja bym wolał zaskoczonko zawsze gdy wchodzę w sekcje plusika na nowy miesiąc, ale sonka zawsze daje info nawet parę dni przed. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 507 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Lepiej wiedzieć wcześniej abyś przypadkiem nie kupił czegoś co ma właśnie wpaść do abonamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Akurat teraz wiem by kupować gry na bieżąco, a nie na zaś, bo właśnie ze dwa razy zdążyło mi się ze coś co e folii leży akurat do plusa trafiło Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Sony zaora jak sie okaze ze kolejna franczyza bedzie exem tylko u nich. Mowie o tych plotkach na temat MGSa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Na ile starcza wam bateria w padzie?, mam wrażenie że szybko mi się rozładowuje albo po prostu nie mam poczucia czasu grając w tsushime Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Po powiadomieniu że masz słabą baterię masz jeszcze sporo grania, po którejś aktualizacji to zjebali i pokazuje się sporo za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Przygotowują grunt pod ten cud techniki za 1300zł, żeby nie było lamentów ("ale o co chodzi, normalny też rozładowuje się po 4h, a nie ma tylu bajerów") Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 507 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Godzinę temu, Alpha Trion napisał: Na ile starcza wam bateria w padzie?, mam wrażenie że szybko mi się rozładowuje albo po prostu nie mam poczucia czasu grając w tsushime W grach PS5 jakieś 9-10h, zależy jak wykorzystuje bajery. To przy ustawieniach na maksa w opcjach pada. Jak wspomniał Figuś, po komunikacie o niskiej baterii masz jeszcze ponad 3h na granie. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 (edytowane) Mam małą zagwozdkę. Czy ktoś miał podobny problem? Chodzi o jeden z kontrolerów, gdy chodzę w dashu konsoli wszystko jest ok, jednakże po odpaleniu gry żaden z przycisków nie działa, mogę jedynie przyciskiem ps wyjść, by zamknąć grę. Po przełączeniu się na drugi wszystko jest ok. Tylko ten jeden jest nieaktywny po odpaleniu jakiejkolwiek pozycji, świeci się, jednakże tak jakby przyciski były poblokowane. Ps. Jest jeszcze ciekawiej. Gdy przyłącze się na pierwszy kontroler ten co działa bez zarzutu i odpalę grę, to po przełączeniu na drugi pad wszystko jest ok. Wyłączę grę, włączę ponownie i znów nic nie mogę robić. Więc muszę przejść na pierwszy kontroler i znów na drugi by wszystko działało. To jakiś kosmos. Może po aktualizacji coś poszło nie tak? Jest możliwość zresetowania pada? Edytowane 18 Stycznia 2023 przez czarek250885 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 2 godziny temu, Alpha Trion napisał: Na ile starcza wam bateria w padzie?, mam wrażenie że szybko mi się rozładowuje albo po prostu nie mam poczucia czasu grając w tsushime Wszystko zależy jak w grze są zaimplementowane ficzery z ds. W Tsushimie 3-4 sesje po 3 godziny mi stykało ale tak jak napisał @Figuś po alercie, że pad ma niski poziom baterii ze 2-3 godzinki najczęściej wytrzymuje. Natomiast teraz pykam w Wiedźmina i ona bajerów z DS ma mało i wydaje mi się, że zdecydowanie dłużej pad wytrzymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Czy w dualsense jest tak jak w padzie do xboxa, że jak jest słaba bateria to wibracje nie działają? Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Nie zauważyłem żeby tak było. Według mnie działają normalnie do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Mam CP77 z PS4 zaktualizowany do PS5 i wersja PS4 jest wstrzymana do pobierania z automatu, pojawia się tylko ikona z PS4 i pobieranie wstrzymane. Natomiast po wsadzeniu The Ascent wersja PS4 ale pobrana od razu wersja na PS5 i taka jest zainstalowana to zawsze po włączeniu konsoli zaczyna mi pobierać wersję z PS4. Da się to jakoś na stałe wstrzymać, żeby ręcznie nie musieć anulować pobierania i usuwać wersji past gen? Niby tylko 18 giga i szybko się pobiera ale po co mi wersja na poprzednią konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 To jest znany bug, nie wiem od czego to zależy. Mi cały czas instaluje Skywalker Saga. Jedyne rozwiązanie to zapchać dysk, żeby nie było miejsca na instalkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 507 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Ja nie miałem tego problemu, ale z płyty to jedynie Ghosta ogrywałem regularnie, a tam tylko pojawiał się kafelek. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Jak ktoś chce zebrać 100 punktow w playstation stars to wpadły banalne zadania dla tych co mają ps+. Trzeba tylko w apce kliknąć "rozpocznij". Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 (edytowane) W dniu 18.01.2023 o 18:27, mitra napisał: Mam CP77 z PS4 zaktualizowany do PS5 i wersja PS4 jest wstrzymana do pobierania z automatu, pojawia się tylko ikona z PS4 i pobieranie wstrzymane. Natomiast po wsadzeniu The Ascent wersja PS4 ale pobrana od razu wersja na PS5 i taka jest zainstalowana to zawsze po włączeniu konsoli zaczyna mi pobierać wersję z PS4. Da się to jakoś na stałe wstrzymać, żeby ręcznie nie musieć anulować pobierania i usuwać wersji past gen? Niby tylko 18 giga i szybko się pobiera ale po co mi wersja na poprzednią konsolę. Dzisiaj będę testował na własnej skórze ten "ficzer" PS5. Wrzuciłem płytę Horizon Forbidden West w wersji PS4 (Data Disc), ale jak tylko wyskoczyła instalacja i pobieranie aktualizacji to ręcznie przerwałem i zassałem ze sklepu upgrade do wersji PS5 (99GB). Wieczorem włożę płytę PS4 (Play Disc) i zobaczę, czy uruchomi wersję PS5 bez problemów czy będzie wołał o instalację wersji PS4. Edytowane 20 Stycznia 2023 przez LukeSpidey Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Uruchomić uruchomi, a wołać nie będzie bo sie z automatu załącza. Tzn. nie wiem jak jest z HFW bo z CP problemu nie było, jak na razie tylko w The ascent mi się to pojawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 873 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 2 godziny temu, LukeSpidey napisał: Dzisiaj będę testował na własnej skórze ten "ficzer" PS5. Wrzuciłem płytę Horizon Forbidden West w wersji PS4 (Data Disc), ale jak tylko wyskoczyła instalacja i pobieranie aktualizacji to ręcznie przerwałem i zassałem ze sklepu upgrade do wersji PS5 (99GB). Wieczorem włożę płytę PS4 (Play Disc) i zobaczę, czy uruchomi wersję PS5 bez problemów czy będzie wołał o instalację wersji PS4. Będziesz mieć tylko dodatkowy kafelek z opcją zainstalowania wersji na PS4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi