Patricko 1 446 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Błędem sony to było ubicie Evolution, do dzisiaj tego nie rozumie i liczę że kiedyś pojawi się jakiś materiał o co tam poszło. Studia przeżywały znacznie gorsze rzeczy niż sytuacja z premierą Drivecluba, więc to na pewno nie było główną przyczyną. Teraz nie mają żadnej konkurencji dla Forzy Horizon, a Polyphony to stoi w miejscu z GT od czasu GT4. Pomyślcie sobie, nowiutki Motorstorm na PS5, albo Driveclub 2. Matko bosko... Cytuj
Homelander 2 303 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Sony nie ma konkurencji dla wyścigów, strzelanek, gier sieciowych, rpgów. Za to maja konkurencję dla Assassins Creeda. Cytuj
SlimShady 3 441 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Motorstorma z pierwszych trailerów CGI, to bym sobie zobaczył, ale nie dostarczyli na premierę, jeszcze gdzieś w międzyczasie był restart całej gry, więc to nie jest tak, że tam było wesoło, a na przepalanie kasy też nie mogą sobie pozwolić. Chociaż te problemy, to była kwestia raptem 2-3 miesięcy z tego, co Piechota pisał w retrorecenzji, czy co to było, więc w sumie szybko się z tym burdelem uporali. Cytuj
łom 2 054 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 4 minuty temu, Patricko napisał: Błędem sony to było ubicie Evolution, do dzisiaj tego nie rozumie i liczę że kiedyś pojawi się jakiś materiał o co tam poszło. Studia przeżywały znacznie gorsze rzeczy niż sytuacja z premierą Drivecluba, więc to na pewno nie było główną przyczyną. Przecież przed porażką Drivecluba była jeszcze większa porażka w postaci MotorStorm Apocalypse (~200k sprzedanych egzemplarzy) a wcześniej nawet Pacific Rift który jest genialną grą sprzedał mniej więcej milion egzemplarzy. Więc kłopoty Evolution nie zaczęły się wraz z premierą Drivecluba ale już w 2011. Najgorsze jest to że ta ekipa zrobiła później crapowatego OnRush, następnie pomagała przy średnim Dirt 5 a teraz jest ekipą wspomagającą Codemasters/EA. Cytuj
Shankor 1 653 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 À propos indyków, to jedyna i najlepsza gra jaką przeszedłem w tym roku to Tails of Iron. Także ten. Wiadomo, ogrywam inne i większe produkcję, ale zazwyczaj po tych 15h mam dosyć i zaczynam coś innego. Cytuj
SlimShady 3 441 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Mieli też wielkiego pecha z Apokalipsą ze względu na tsunami w Japonii, więc cały marketing poszedł do kibla. Te ich późniejsze popłuczyny typu Onrush - ulubiona gierka mendrka, czy właśnie pomoc przy czerstwym dirt 5, to nawet nie śmierdziały jakością DC, czy MS. W sumie nie wiem, czy to faktycznie oni, czy tylko mały zlepek tych ludzi. Cytuj
creatinfreak 3 886 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Ja pierdole, aż mi stanął na samą myśl jakby taki driveclub 2 wyglądał na ps5, do tego ten cudowny deszcz odbijający się na karoserii byśmy czyli na dualsense Cytuj
Wredny 9 756 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Wystarczyłby darmowy upgrade do pierwszego i bym grał jak pojebion. Ostatnio odpaliłem na PS5 i jakby to miało 4K i 60fps to byłby Banderas. No i online przywrócić oczywiście. Cytuj
aph 155 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 W przypadku drivecluba problemem mogą okazać się licencje, często w samochodowkach to występuje. Cytuj
McDrive 3 118 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 2 godziny temu, aph napisał: W przypadku drivecluba problemem mogą okazać się licencje, często w samochodowkach to występuje. Dokładnie. Ja wiem, że ludzie lubią widzieć w grach coś czego nigdy nawet nie dotkną, ale licencje to moim zdaniem syf. Jednak producenci będą w to szli, bo korporacje motoryzacyjne nie lubią oglądać zniszczeń swoich produktów, a dzięki temu studia robiące gry mogą się tłumaczyć czemu nie ma dobrych zniszczeń w grach Cytuj
oFi 2 512 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 11 minut temu, McDrive napisał: Dokładnie. Ja wiem, że ludzie lubią widzieć w grach coś czego nigdy nawet nie dotkną, ale licencje to moim zdaniem syf. Jednak producenci będą w to szli, bo korporacje motoryzacyjne nie lubią oglądać zniszczeń swoich produktów, a dzięki temu studia robiące gry mogą się tłumaczyć czemu nie ma dobrych zniszczeń w grach A wystarczylo by zeby zrobili jak w gta, nazwy fur są zmyslone i nie trzeba płacić krocia za licencję. Tylko ten świat tak poszedł do przodu, ze nie jestem pewien czy nawet jak sobie dziś wygenerujesz ferrari italia 458 do swojej gierki i nazwiesz go bambik to czy ferrari nie będzie roszczyc sobie praw mimo wszystko bo wyglada jak ich samochód Cytuj
Patricko 1 446 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Słabe jest też to, że nie mają studia które by mogło zrobić jakiegoś fajnego arcadowego racera. No, ale chyba im w słupkach wychodzi, że lepiej wysrać kolejnego open worlda i zamknąć studio (ekhm forspoken ekhm). Cytuj
łom 2 054 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Co ma z tym wspólnego Forspoken zrobiony przez Square-Enix? Niestety w erze PS3/X360 mieliśmy masę arcade racerów których nikt nie kupował, tabelki się nie zgadzały i teraz nie ma Evolution, London, Bizarre Creation, EA Big, z Criterion mało co zostało, Namco zapomniało o Ridge Racer, Sega Rally też zostało zapomniane, a Rockstar mający nieograniczone zasoby zamiast robić gry (Midnight Club pamięta ktoś?) to zbiera kasę z GTA Online na kolejne jeszcze większe GTA. 1 Cytuj
oFi 2 512 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 EA Big Ssx i fifa street byly potężne, szkoda że umarli jak reszta Midnight club mial potencjal, ale również ich za szybko ubili imo Cytuj
Patricko 1 446 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 Co ma z tym wspólnego Forspoken zrobiony przez Square-Enix?A sorry, poyebały mi się tytuły Co nie zmienia faktu, że open worldy najlepiej im w excelu wychodzą chyba. Cytuj
oFi 2 512 Opublikowano 6 maja 2023 Opublikowano 6 maja 2023 No niestety, opem worldy jak filmy marvela przyciagajacy masy/graczykow Cytuj
xsardas13 0 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 (edytowane) https://iv.pl/image/GZFqFd4 https://iv.pl/image/GZFq4OY https://iv.pl/image/GZFq8VD Nie mogę zaktualizować ps5 , zdjęcia poglądowe, pomoże ktoś? Edytowane 7 maja 2023 przez xsardas13 Cytuj
krzysiek923 1 738 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Wyłącz konsolę PS5. Na komputerze PC lub Mac utwórz folder o nazwie „PS5” na dysku USB sformatowanym jako FAT32 lub exFAT. Wewnątrz folderu utwórz kolejny folder o nazwie „UPDATE”. Pobierz plik aktualizacji konsoli PS5 i zapisz go w folderze „UPDATE”. Zapisz plik pod nazwą „PS5UPDATE.PUP”. * Wymagane jest ok. 1,1GB wolnego miejsca. Podłącz dysk USB zawierający plik do konsoli PS5. Uruchom konsolę PS5 w trybie bezpiecznym: naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania – puść go, gdy usłyszysz drugi sygnał dźwiękowy. Wybierz Aktualizuj oprogramowanie systemu. Wybierz Aktualizuj z urządzenia pamięci masowej USB > OK. https://pc.ps5.update.playstation.net/update/ps5/official/tJMRE80IbXnE9YuG0jzTXgKEjIMoabr6/image/2023_0414/sys_310b2d495e0b2dd7dc1950d63a15ce0d6fe509dc93a93781eb52ed2dd073a286/PS5UPDATE.PUP Cytuj
xsardas13 0 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Godzinę temu, krzysiek923 napisał: Wyłącz konsolę PS5. Na komputerze PC lub Mac utwórz folder o nazwie „PS5” na dysku USB sformatowanym jako FAT32 lub exFAT. Wewnątrz folderu utwórz kolejny folder o nazwie „UPDATE”. Pobierz plik aktualizacji konsoli PS5 i zapisz go w folderze „UPDATE”. Zapisz plik pod nazwą „PS5UPDATE.PUP”. * Wymagane jest ok. 1,1GB wolnego miejsca. Podłącz dysk USB zawierający plik do konsoli PS5. Uruchom konsolę PS5 w trybie bezpiecznym: naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania – puść go, gdy usłyszysz drugi sygnał dźwiękowy. Wybierz Aktualizuj oprogramowanie systemu. Wybierz Aktualizuj z urządzenia pamięci masowej USB > OK. https://pc.ps5.update.playstation.net/update/ps5/official/tJMRE80IbXnE9YuG0jzTXgKEjIMoabr6/image/2023_0414/sys_310b2d495e0b2dd7dc1950d63a15ce0d6fe509dc93a93781eb52ed2dd073a286/PS5UPDATE.PUP Zrobiłem wszystko tak jak piszę i dalej nic, "Nie można znaleźć pliku aktualizacji." Cytuj
Square 8 767 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Sprawdź czy masz poprawny format danych i foldery. Możesz też od razu odpalić odbudowę bazy danych. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Znowu jakieś pierdy ale i tak czekam Cytuj
Square 8 767 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Kiedy ten majowy pokaz niby ma być? Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Wiadomo tylko że przed summer game fest. Cytuj
ASX 14 733 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 2 minuty temu, Square napisał: Kiedy ten majowy pokaz niby ma być? plotki mówią że pod koniec miesiąca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź