Square 8 506 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Ciekawe co tam pokażą poza SM2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Jimbo wypnie dupę na wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Posiadacze PSVR2 będą mogli tak się poczuć jeśli nie pokażą niczego większego zmierzającego w najbliższych miesiącach na hełm. A z konkretnych ekip to Bend, London i może Sucker Punch coś pokażą bo minęło już parę lat od ostatnich premier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Kuźwa, ale z tym eMGieeSem to coraz częściej coś - oby to była prawda, bo nic mnie tak nie jara w ostatnich latach, jak wiadomości o remake'ach moich gierek życia Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 A Bluepointy coś robią? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Kolejny remake Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Plotka o SH, MGS i Castelvani pojawiła się jakieś 3 lata temu. Wówczas informacja wyszła niby od pracownika Konami, że Sony podpisało umowę na te 3 gry. SH2 już się potwierdził, o MGS słychać coraz częściej, Castelvania to duża marka, którą wielu graczy chętnie widziałaby żywą. 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Kolejny remake Chyba nie zostało to nigdzie potwierdzone. Nawet nie ma żadnych plotek nad czym mięli by pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 takie rimejki jak oni robią to spokojnie jak dla mnie nie muszą robić nic własnego Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 14 minut temu, Wredny napisał: nic mnie tak nie jara w ostatnich latach, jak wiadomości o remake'ach moich gierek życia Czekam na zapowiedź Horizon. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Ja chętnie zobaczę też helldivers 2 i ta gierkę wzorowana na gears of war/mass effect https://www.purepc.pl/nowa-gra-od-playstation-na-nieoficjalnym-wideo-internauci-okrzykneli-ja-jako-miks-mass-effect-i-gears-of-war Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Bluepointy chyba właśnie robią coś swojego, a nie remake Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 helldivers XD jakie to było chujowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Dzięki bogu branża jako ogół ma trochę inne zdanie https://opencritic.com/game/93/helldivers Ja czekam bo zazwyczaj drugie części poprawiają to co niedomaga w pierwszych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Takie Dead Nation czy Alienation zjada i wysrywa dupom helldivers jeżeli chodzi o twin stick shottery w chuj powolna gra, ostatnio za 5zł kupiłem żeby w coopie z ziomeczkiem na pc pograć, obaj uznaliśmy że to było zmarnowane 5zł 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 27 minut temu, PanKamil napisał: Ja czekam bo zazwyczaj drugie części poprawiają to co niedomaga w pierwszych. To multiplatforma więc nieważne gdzie pokażą. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Godzinę temu, Figuś napisał: Takie Dead Nation czy Alienation zjada i wysrywa dupom helldivers Alienation jaki to był sztosik, szkoda że niedoceniony Brałbym kontynuację w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Ci co grali to bardzo docenili, a jeżeli chodzi o sprzedaż to wszystkie gry HMQ sprzedawały się "słabo". Szkoda, że nie dali patcha pod Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 2 godziny temu, Figuś napisał: helldivers XD jakie to było chujowe O panie, jakie wiązanki szly mr Kazuba na party to do dziś pamietam: 'CZY TY W OGÓLE UMIESZ W TO GRAC?' Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 2 godziny temu, Square napisał: Ci co grali to bardzo docenili, a jeżeli chodzi o sprzedaż to wszystkie gry HMQ sprzedawały się "słabo". Szkoda, że nie dali patcha pod Pro. Warto dodać, że to jeden z nielicznych tytułów, w którym elegancko grało się po sieci z randomani Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Może to ten słynny remake MGSa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 albo Abandoned Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Redfall Remastered Definitive Edition Cytuj Odnośnik do komentarza
biniu77 0 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Witam. Zamontowałem dysk SSD Samsung 850 pro do ps 5 i przez chwilę myślałem że słychać jego pracę. Gdy jednak zbliżyłem się do konsoli myśląc że gry doczytywane z nowego dysku SSD wczytują się przy dziwnych dźwiękach wydobywających się z konsoli okazało się że to nie wina dysku tylko tego że wersję gier z ps5 nieważne czy na dysku konsoli czy na dodatkowym SSD wczytują się przy jakimś dźwięku. Nie wiem czy to wiatrak się mocniej załącza czy co to jest ale to takie połączenie świergotu z piskiem. Gry PS4 odpalane we wstecznej nie powodują tego dźwięku. Czy ktoś ma podobnie? Dodam poraz kolejny że przerzucałem kilka gier z dysku wbudowanego na dodatkowy SSD i na 99% to nie wina SSD Samsunga tylko tego że wg mnie wersje na ps5 powodują ten dziwny dźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Cewki piszczą. Jest tu jeden specjalista od tematu. @PiPoLiNiO Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi