YETI 10 998 Opublikowano 24 maja 2023 Autor Opublikowano 24 maja 2023 2 minuty temu, funditto napisał: Frakcje będą u Geoffa, ale dopiero w grudniu na TGA A SH2, Death Stranding 2 i Stellar Blade to kiedy? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 Ostarni raz się nabrałem na te gówno online pokazy. E3 wróć! Jestem bardziej rozczarowany tym, że nasrali tyle gaasow I gówna aniżeli brakiem jeszcze kilku bomb. Pojebało ich. Spajder gites i FF16, ale resztę zaorać na ten moment. Alan 2 ogień. 1 Cytuj
Homelander 2 083 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 Co za nędza. Kilka gierek z generatora coopowych gówien, kilka z jrpgowego generatora identycznych gier i kilka nikogoindyków. MGS3 bez daty premiery. Kolekcja MGSów bez czwórki. Czyli do zaorania jedno i drugie. Assassin do kosza. Spider-Man bez daty premiery. No nie spodziewałem się prawie nic po tym pokazie, a dostałem jeszcze mniej. Brawo Sony! Cytuj
funditto 658 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 Po tym pokazie Spidermana jestem chyba jedną z niewielu osób na forum, która i tak weźmie day one. Liczyłem na zestaw przeciwników Symbiot/Venom, Kraven, Lizard i Green Goblin. Pierwszych trzech już mam, a czwarty prawdopodobnie też się pojawi. Mimo tego, że Spiderka będę zadowolony to czekam na fikołki tych, którzy mówili, że Spiderman 2 to będzie GOTY, bo Zelda to DLC Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 21 minut temu, Pupcio napisał: Mejm przez Ciebie Jim chyba powiedział że spider 2 ma wyglądać jak gówno z 2k18 żeby twoja kozag ps4 to odpaliła Akurat to chyba pod twojego laptoka robione. Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 Tak w ogóle to jeszcze fajnie, że RE4 będzie miał tryb VR. No i super, że piosenkę z MGS3 zostawili w oryginale, ale kto ten remake w końcu robi? Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 Tak naprawdę to był fałszywy Showcase, jutro o 21 jest ten prawilny Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 To co na rynku giereczkowym pozostał tylko jeden zawodnik z ekskluzywami 3 1 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 Ten mgs to nawet loga konami nie miał, wiec mocno to dziwne? Helldivers w 3d to super pomysł, tylko ciekawe jak z wykonaniem. No i dragons Dogma ma mechaniki widac poprzednika więc może będzie goty. Konami nawet się nie odniosło do mgsa w swoich socjalach To są gry na kolejne 2 lata..... Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 6 minut temu, GearsUp napisał: To co na rynku giereczkowym pozostał tylko jeden zawodnik z ekskluzywami szkoda że dalej technologicznie w na przełomie 6 i 7 generacji Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 Exy i lineup na vite2 kiedy będą pokazywać? Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 niby fajne show ale jednak chujowe third party spoko dowiozły, a gdzie są gry Sony? nawet pewniaków jak SH2 i FF7 Rebirth nie było, wtf. i gdzie Factions jprdl te gry od Haven, Firewalk czy Bungie to jeszcze pare lat minie zanim wyjdą. Insomniac im kolejny rok ratuje dupy. Project Q to dizajnerskie zero, szkoda gadać obraziłem się na nich dobrze że jest Zelda Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 - to o ninjaskach eleganckie. Myślałem, że to ronin od niohów, albo sekiro 2. - morski miecz wyglądał na Journey 2, a okazało się, że to hybryda podróży z abzu. - spider bardzo fajny, dobrze, że będzie można pograć venomem(chciałem z nim gry), ale nie czuje po tym nowej generacji, choć fakt, że jakość tego streama i kompresja jebała chujem. - kolekcja MGS-ów rozbita chyba na dwa razy, żeby zgarnąć podwójnie. Pojedynczy mega zestaw bardziej by robił, no i jeśli to nie będzie Twin Snakes, to nieszczególnie będzie tam pasowało. Gdyby zjeby insajdery nie popsuły niespodzianki, to byłoby kozacko z MGS3, ale do momentu gameplayu jestem sceptyczny. - dużo niby fajnych gier, ale też zjebanych gier przysług, które nie są dla mnie, i już teraz wiem, że zbiera mnie na rzygi od samego gapienia się na te zapowiedzi. Wszystko identyczne, a będzie tego od groma. - Ta gra o kocie, to wygląda jak te mega przehajpowane badziewie night in the woods. Ogólnie gdyby nie AW, to strata czasu, i trzeba było oglądać z odtworzenia, i chyba tak będę robił. 1 Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 Niby człowiek nie oczekiwał wiele ale takiej porażki się nie spodziewałem. Wciąż nie wierzę w to, że dostaliśmy na tym niby pokazie tylko jeden tytuł Sony, z tych dużych gier. Naprawdę mogli sobie darować, zrobić jakiś SoP z tym Spiderman i każdy by był zadowolony, bo nie byłoby oczekiwań na coś więcej. Brak innych ekip Sony to jest kpina a że nic nie było znowu od ND to już pominę milczeniem. Branża jest ewidentnie w kryzysie, bo konkurencja też za wiele nie działa. Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 gry usługi dobre podsumowanie konfy 9 Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 19 minut temu, YETI napisał: no właśnie nie wiem Ten typ to chyba żyje w jakiejś alternatywnej rzeczywistości, jeszcze podkurwia ludzi tylko takimi wpisami. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 24 maja 2023 Autor Opublikowano 24 maja 2023 6 minut temu, Qbon napisał: Brak innych ekip Sony to jest kpina a że nic nie było znowu od ND to już pominę milczeniem. Branża jest ewidentnie w kryzysie, bo konkurencja też za wiele nie działa. Informatyczki jebane w czasie pracy grają sobie w ping ponga i pierdolą bzdury przy kawusi, a Rysiek, który czuje się Magdą poszedł na urlop menstruacyjny i takie są efekty. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 Myślałem że w gardzeniu swoim sprzętem nigdy nie pobiją Vity a tu wchodzi vr2 xddd Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 Te okladki mgsow nie wróżą nic dobrego. Śmierdzi tanimi portami na ps5 i ps4 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 3 minuty temu, Daddy napisał: A co się stało z ps5 slim? Spokojnie, przez 3 lata takiej masy szybko nie zbijesz Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 19 minut temu, Figuś napisał: szkoda że dalej technologicznie w na przełomie 6 i 7 generacji Racja ale serio można ich nie lubić, gardzić ale jako jedyni choć technologicznie ułomni czują starą szkołę konsolowego pieprzu. Na kogoś kto czuje to samo ale dorzuci graficzkę jak widać nie ma co liczyć już chyba w ogole w tej branży Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 24 maja 2023 Opublikowano 24 maja 2023 nic, poprzednie konsolę w wersji slim też zapowiadali od czapy na jakiś gówno pokazach, czyli pewnie po wakacjach na jakimś sopie pokarzą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi