Figuś 21 174 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Spoiler pewnie rozpiska plusa na luty XD Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Fajnie ale gdzie jakieś zapowiedzi nowych gier? DS2 w tym roku,mmmm. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Macie jakiś inny pomysł na odzyskanie starego konta PSN niż infolinia playstation polska? W sumie po 2 godzinach czekania w kolejce na telefonie kurwica mnie wzięła. Nie, niestety nie pamiętam jaka date urodzenia podałem te 15 lat temu, pewnie jakaś z dupy i nie mogę hasła zresetowac Chatboty zagraniczne na supporcie nie pomogą, bo odsyłają na polski support. Cytuj
krzysiek923 1 663 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Jak nie znasz hasła, maila, daty urodzenia to nie ma szans. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 3 hours ago, krzysiek923 said: Jak nie znasz hasła, maila, daty urodzenia to nie ma szans. Znam maila, mam do niego dostęp i znam nazwę konta Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia No to musisz atakować wsparcie, nic tutaj nie wykombinujesz. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 9 godzin temu, YETI napisał: Szkoda tylko że brak Stellar Blade. Będzie, więc przynajmniej coś ciekawego pokażą. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 1 hour ago, Square said: No to musisz atakować wsparcie, nic tutaj nie wykombinujesz. No nic, będzie najwyżej jak w Bundych, jak Al dzwonił po części do Dodge'a Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Ma być też coś na 2025 zapowiedziane. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Obstawiam również pierwszy trailer dlc do Eldena. 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Wątpię, jeżeli ostatnio coś From publikowało to raczej na eventach Xboxa. Chyba że coś mi się pokiełbasiło. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Premiera według leakow zapowiedzi padów do xboxa pod koniec Lutego, na pokazie ostatnim nic nie było więc może może - bardzo dobry moment na pokaz imo. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Tyle teraz będzie gierek że wolałbym to dlc bardziej w okresie wakacyjnym. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia (edytowane) Jak to się sprawdzi z tym Silent Hill: Short Message to jajebie Edytowane 30 stycznia przez Szermac Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Jeżeli wszystkie leaki by się sprawdziły, to raczej nie powinni tego nazywać SoP, tylko PS Showcase, zresztą zwał jak zwał, niech coś dowiozą :). Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Dawać to Stellar blade, ile mozna czekać na goty dekady 1 2 Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia To jest ten even gdzie PRO zapowiedzą ? Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Za wcześnie na zapowiedź PRO jeżeli konsola jest planowana na jesień. To by im skanibalizowało sprzedaż obecnych modeli. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 7 minut temu, Alpha Trion napisał: To jest ten even gdzie PRO zapowiedzą ? Nie. Event z pro będzie w czerwcu i premiera z gta6 w bundlu wiosna 25. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 13 minut temu, jimmyyy8 napisał: Za wcześnie na zapowiedź PRO jeżeli konsola jest planowana na jesień. To by im skanibalizowało sprzedaż obecnych modeli. Czy ja wiem, zależy jaki nakład sobie zrobili ze slimką. Pro moze być produkowana jednocześnie obok slimki i nie sabotować tańszego modelu. A prosiak pewnie wywali sobie cene również wyższą na premierę. Ciekawe jak będzie z gabarytami. Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia https://www.twitch.tv/playstation Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi