Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Szermac napisał:

Byleby się udało załapać na pierwszy rzut xD

Chyba u jakiejś hieny na OLXie : p

Tez jestem zainteresowany. Premierowe ps5 po gwarancji, panele żółte, w jednym dualsensie (tym premierowym) nie działa głośniczek 

przydałaby się zmiana

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Znowu puste hasła i slogany, na które gracze się nabiorą, nic nowego. 

Opublikowano

No właśnie dodatkowe moce i funkcje pssr brzmią spoko, ale co w przypadku np. takiego Rdr2 gdzie 30 klatek to "ficzer" gry i nic nie dają dodatkowe teraflopy . Twórcy i tak mogą trzymać w garści swoje gry i wydawać płatne 60 fps. 

Byłoby super jakby właśnie sama z siebie mogła wpłynąć na wydajność gier ale wiadomo że to niemożliwe :dunno:

Opublikowano

No teraz to juz ciebie fantazja poniosła. Kup pc i bedziesz mógł przesuwac suwaki, a na konsolach masz wszystko zahardcodowane.

Opublikowano
1 hour ago, Plackus said:

Chyba u jakiejś hieny na OLXie : p

Tez jestem zainteresowany. Premierowe ps5 po gwarancji, panele żółte, w jednym dualsensie (tym premierowym) nie działa głośniczek 

przydałaby się zmiana

Kupować kolejny sprzęt o tak wątpliwej jakości?

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Kupować kolejny sprzęt o tak wątpliwej jakości?

Jakość jest jaka jest ale od premiery zapewnia mi rozrywkę 

Opublikowano

Prosiak? Day one.

To nie amator ps4 gdzie design robił robote i człowiek sie wachał.

No regrets.

Opublikowano

21bddf45136cfc512b7e.jpg

Ghost of Tsushima: Director’s Cut pierwszą grą z nakładką społecznościową i trofeami na PC.

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano

Pod PS5 już wypadało mieć hdm 2.1, pod ps5pro to już wypadałoby wymienić całkiem nowy TV w salonie ;/

Opublikowano
W dniu 19.04.2024 o 13:10, Redmitsu napisał:

Na ps5pro driveclub w 60fps, tak będzie 

Jeżeli tak by było, to kupuję pierwszego dnia 

Opublikowano
W dniu 19.04.2024 o 13:10, Redmitsu napisał:

Na ps5pro driveclub w 60fps, tak będzie 

Byłoby pięknie, ale 60ks (+ „4K”), to już od startu PS5 powinny być w tej kozak gierce :(

Opublikowano

Przydałoby się podrasowanko ogółem, bo przy moich ostatnich próbach ogrania bazowej wersji nie powiem żebym miał jakiś boner jeśli chodzi o samą jakość grafiki. Od tamtego czasu sporo się na rynku pozmieniało.

Opublikowano

Zarówno Driveclub jak i Bloodborne mają już nieoficjalne patche 60 FPS i śmigają na zmodowanej konsoli. Nie ma co liczyć że jeszcze jakaś gra z PS4 dostanie oficjalnego patcha przy okazji premiery PS5 Pro.

Opublikowano

tutaj jedynie pomoże coś na wzór fpsboost, a spokojnie da się to zrobić co pokazują te nieoficjalne patche na zmodowanej konsoli gdzie również RDR2 śmiga w płynnych 60 klatkach

Opublikowano

tak, ale mają wewnętrzne teamy które na luzie to mogą zrobić, chyba nawet zatrudnili kilku ludków którzy robili te patche pod zmodowane konsole, jakiś czas temu założyli dział odpowiedzialny za wsteczną i zachowanie

Opublikowano
58 minut temu, Figuś napisał:

tutaj jedynie pomoże coś na wzór fpsboost

FPS boost to też patch, tego nie przeskoczysz.

Opublikowano

No czytałem i? Bloodborne też ma nieoficjalnego patcha i co Sony zrobiło?