oFi 2 452 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca 8 minut temu, Square napisał(a): Może kogoś zainteresuje nowa seria figurek z Horizon, GoW i GoT. https://blog.playstation.com/2024/07/03/introducing-new-playstation-studios-collectible-figures-from-spin-master-launches-starting-this-august/?sf273816219=1 Figurki chyba tylko by emotke zrobić kolejną na forumku 1 Cytuj
_Red_ 12 009 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Idac po srajtasme do Carrfour zobaczylem, ze mają tam PS5 Slim Chassis D z napędem za 2199 zl. Wypadlem z obiegu juz, ale patrzac po ceneo to chyba korzystnie, jak ktoś nie ma jeszcze? Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Stówkę taniej niż na premierę, super deal. Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Taa, wpadło doładowanie 25 zł i punkty za kupno Astro. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Mam takie pytanko: grając w jakąś gierkę w wersji demo zapisywany jest nasz postęp, który przenosi się do gry po zainstalowaniu pełnej wersji. Rozumiem, że dotyczy to też postępów w odblokowywaniu trofeów? Czyli po odpaleniu pełnej wersji powinny z automatu odblokować się trofea, które "zdobyłem" grając w demo? Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca 4 minuty temu, Paolo1986 napisał(a): Czyli po odpaleniu pełnej wersji powinny z automatu odblokować się trofea, które "zdobyłem" grając w demo? W wersjach próbnych tak, te które mają limitowany czas. Ostatnio kupiłem Dragons Dogma po zagraniu w wersję próbną i wpadło z automatu zaraz po odpaleniu. Zwykłe wersje demo nie mają trofeow. Cytuj
Donatello1991 1 415 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca 6 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Mam takie pytanko: grając w jakąś gierkę w wersji demo zapisywany jest nasz postęp, który przenosi się do gry po zainstalowaniu pełnej wersji. Rozumiem, że dotyczy to też postępów w odblokowywaniu trofeów? Czyli po odpaleniu pełnej wersji powinny z automatu odblokować się trofea, które "zdobyłem" grając w demo? No chyba właśnie nie zawsze, albo i wcale? Grałem w demo Stellar i potem kontynuowałem pełną wersję, ale i tak musiałem zacząć od nowa żeby wpadło pierwsze trofeum. Cytuj
MacLeSkr 30 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca W PlayStation Stars punkty za zakup gierek wpadają tylko jak się ma wykupionego Plusa? Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca No właśnie się zastanawiam, jak to będzie w moim przypadku. Grałem w demka AC Mirage (PS5), które miało limit do 2 godzin, do tego można było ograć do któregoś tam dnia. Kilka dni temu ograłem też Banishers New Eden, to demko się skończyło po pewnym queście. Oba dema nie miały żadnych trofeów. Cytuj
Figuś 21 169 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca 5 minut temu, MacLeSkr napisał(a): W PlayStation Stars punkty za zakup gierek wpadają tylko jak się ma wykupionego Plusa? tak, ps stars działa tylko jak masz aktywnego plusa Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca A uzbierane gwiazdki moga sie przeterminowac niczym coiny od Nintendo ? Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Przy każdym zdobyciu punktów masz info do kiedy są ważne. Ogólnie jakoś 18 24 miesięce. 1 Cytuj
MEVEK 3 456 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Nigdy nie zwracałem uwagi na te punkty w PlayStation Stars. Teraz sie okazało ze mam 7K punkcików nawet nie wiem za co. Malo gram w sieci i jeszcze mniej kupuje z PS Stora a tu taki bonus. Punkty Stars wymieniłem na kasę do portfela i wydałem wszystko na Dark Souls Remastered który kosztował mnie juz tylko 15 jurkow. Podoba mnie sie ten system Cytuj
_Red_ 12 009 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Z tego co widzę za 7000 punktów w PSN można mieć 3x90 PLN = 270 zł. DS Remastered kosztuje obecnie 169 zł. Z matematyki wychodzi mi, że miałbyś grę za darmo i jeszcze zostanie stówka w portfelu Sony - dobrze rozumiem, że musiałeś dopłacić jeszcze 15 EUR czy źle odczytałem posta? 1 Cytuj
MEVEK 3 456 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca 40€ za gre a ja dostalem tylko 25€ za Starsy. 1,250 za 5€ wychodzi mi Cytuj
_Red_ 12 009 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca To najwyraźniej troche inny przelicznik jest na inne kraje. 1 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca 4 minuty temu, _Red_ napisał(a): To najwyraźniej troche inny przelicznik jest na inne kraje. Inne kraje dostają też więcej punktów za zakup. W takim US jest to jakoś 1000 punktów za kupno gry w pełnej cenie, a u nas jest 1:1. Cytuj
MEVEK 3 456 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Mimo wszystko dziękuje za wsparcie i śmieszki ze mnie 1 Cytuj
ASX 14 626 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca 8 minut temu, Szermac napisał(a): dlaczego w tym temacie? Z tego co widzę to demo wyszło też na inne platformy 4 Cytuj
Szermac 2 699 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca A to się zakałapućkałem, pardon, to można przenieść gdzieś. Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 1 sierpnia Opublikowano 1 sierpnia Jak 1000 osobowe studio jedzie na jednej marce, to w końcu musi zacząć gnić od środka, a że Sony nie lubi wydawać kasy, a później patrzeć jak im się mydli oczy, to jest jak jest. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 106 Opublikowano 3 sierpnia Opublikowano 3 sierpnia LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (PS4 / PS5) Five Nights at Freddy’s Security Breach (PS4 / PS5) Wiadomix, te gierdajła na Ps5 na PS Plus w sierpniu to dobra nasza; gdybym miał zapis w chmurze podczas grania w ,,Skywalker Saga" dwa lata temu, to bez problemu dokończyłbym dzisiaj grę z zapisu (o ile tak się da na 100%) i zdobył te 3 trofea do upragnionej Platyny. Trudno, teraz mogę zacząć grać w tą perełkę od nowa i czekać aż progres gamingu da mi możliwość wbicia Platyny. Na Freddy'ego przyjdzie growa pora, bo sam film, który kilka miesięcy temu leciał w kinach zainspirował mnie do tego, aby przysiąść do którejś z serii gier z tego Uniwersum, czy to na Androida czy na Ps4/Ps5... Fakt, mam świadomość, że są to cholernie specyficzne gry, nie każdemu podchodzące, ale na pewno spróbuję którąś produkcję z cyklu ogarnąć. Najpierw ,,doświadczam growo", xD, to co zacząłem od dobrych kilku miesięcy, następnie wchodzi na ruszt "Marvel's Spider-Man 2", a potem raczej powyższe LEGO i Freddy. Bang! 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi