Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, AdiCarrion napisał(a):

Czy PS5 posiada coś na kształt Quick Resume z Xboxa, czyli możemy po ponownym włączeniu konsoli odpalić grę dokladnie w tym samym momencie w którym skonczyliśmy grać?

Możesz zapalazowac gierkę, uśpić konsolę. Potem jak włączysz to szybko przenośni ciebie do gry. Wiadomo QR to nie jest, ale działa szybko i sprawnie. 

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Aż dziwne, że po takim czasie Sony nic podobnego nie wprowadziło na ps5.

Opublikowano

U ziomeczka widziałem tą funkcję na X i jest na prawdę kozacka. Co prawda na ps5 też można z karty wybrać i dość szybko ładuje ale to już nie to samo :)

Opublikowano

Ja za to ostatnio byłem w szoku, że nie wszystkie gry się aktualizacją na PS5. Że trzeba ręcznie sprawdzać. Myślałem, że tak to tylko u Niny.

Chyba, że się da?

Opublikowano

U mnie aktualizuje się samo, ale może zależy od tego kiedy były ostatnio uruchamiane?

Opublikowano

Ale też chyba nie ma - aktualizuj wszystkie. I bardziej do tego piję. Na Xie taka opcja jest.

Opublikowano

Biedny kacap....  jakos mi go nie szkoda nie to co pada od PS5

Opublikowano

'The 9-minute Technical Presentation will focus on PS5 and innovations in gaming technology.' Trochę krótko w porównaniu do PS5 (50 minut) czy nawet PS4 Pro (18 minut) więc zbytnio nie ma o czym gadać bo wszystko wyciekło :kekw:

Opublikowano

Jak wychodziło PS4 Pro i BeastBox, to deweloperzy wyciskali już 7-poty z premierowych konsol. 

A teraz Sony zrobi prezent leniwym deweloperom.

Opublikowano
3 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):

Mark Cerny to może oznaczać tylko jedno :banderas:

Zamulający występ trwający godzinę, który można by streścić w kilku zdaniach? :sadkek:

A poważnie: jak dostanę info, że wszystkie te niedorobione gry, które zrzucały rozdzielczość do jakichś daremnych 800p, aby utrzymać 60fpsów, zaczną na Prosiaku działać jak przystało na 2024, trzymając rozdzielczość, to wjedzie Day_1. Ale chciałbym też jakiejś niespodzianki growej od Sony, bo Astro Bot wzbudził nadzieję, że o graczach na amen Japońce jeszcze nie zapomniały i nie tylko portowanie na pecety zarządowi w głowach.

Opublikowano

bTACAUM.gif

Myślicie, że od razu uruchomią preorder? Trzeba napisać jakieś skrypty, żeby zdążyć przed scalperami :kaz:.

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Czyli nici z showcase w tym roku? 

DS2 na TGS będzie, przynajmniej będą mogli powiedzieć prawdę, że tak wygląda na PRO, a na zwykłej jak gówno. 

Opublikowano

Nowa konsola zapowiadana na kilkuminutowym streamie, nowe gierki na jakimś state od Play. Eh gdzie te dawne konfy co człowiek siedział z browarkiem i oglądał. 

Opublikowano

day1 jeśli usłyszę że skupiają się na raytracingu

mogliby pokazać od razu to death stranding 2 a nie się czajnikować

Opublikowano
12 minut temu, łom napisał(a):

'The 9-minute Technical Presentation will focus on PS5 and innovations in gaming technology.' Trochę krótko w porównaniu do PS5 (50 minut) czy nawet PS4 Pro (18 minut) więc zbytnio nie ma o czym gadać bo wszystko wyciekło 

Ps4pro to był wywiad na jakimś technicznym portalu w formie tekstu

Opublikowano

No ja właśnie myślę, że na tym TGS pokażą już DS2 na Prosiaku. Sądząc, że jutro zapowiedzą PRO to duża szansa, że tak właśnie będzie. Jak ruszy pre-order to wbijandos od razu :problem:

Opublikowano

Będzie ASTRO BOT w 8K? Bo niedawno z pudełek z bieda PS5 usunęli znaczek. Może wróci na PRO...

spacer.png