Faka 3 987 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Internet nie ma litości dla tej prezentacji i nowej konsoli ps5 pro, dobrze się czyta, jebiąc od prawa do lewa sony. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 1 minutę temu, Faka napisał(a): Internet nie ma litości dla tej prezentacji i nowej konsoli ps5 pro, dobrze się czyta, jebiąc od prawa do lewa sony. eeee... i tak się sprzeda, przecież to gracze Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Dobra a dyski co się wpina do ps5 (dodatkowe ssd) zadziałają chociaż? Ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 261 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września No jest drogo i mało imponująco. PS4 miało wiele wad, a PS4Pro i tak nie naprawiło najważniejszej (hałas). To chyba będzie pierwsze Playstation od 3, którego nie kupię od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września No i kupsztal, 4K zeby zagrać płynnie w gierki z ps4, zero zajawki.. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 315 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Jest kilka niedociągnięć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 974 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Dali SSD 2TB a premiera 7 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Teraz to nie chcę, nie za taki pieniądz Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 165 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września (edytowane) Bez kitu, żeby to kupić za prawie 4 klocki z 7700XT na pokładzie to naprawdę trzeba kochać Sony. Edytowane 10 września przez tjery Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Jeszcze ten design xD. Wychodzi na to, że z całym hejtem na wygląd i rozmiar "fata", jest on najładniejszą z całej "rodziny". A to dużo mówi o jego następcach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 613 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Znowu Sony zrobi ze mnie gracza gorszego sortu do czasu wymiany modelu, nieładnie. Liczyłem że sprzedam ps5, dopłacę 1200-1500 i będę miał spokój. Najsmieszniejsza była jakość streamu, NIC nie było widać. No i Tlou2 wersja nr 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 21 godzin temu, jimmy napisał(a): Bierzesz i cieszysz się zamiast filozofować. Albo nie bierzesz i elo biere! ale nie wiem czy jest się z czego cieszyć, jak promują to z TLOU2 Remastered (jprdl) i nawet vertical stand jest sprzedawany oddzielnie (jprdlx2), taki skundlony produkt premium, pewnie w środku kultowe opakowanie na mendel jajek jeszcze? xd no ale mieliśmy nie filozofować tylko brać i się cieszyć :p ja to wezmę ale to będzie pojebana akcja nawet jak na mnie :)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września W ogóle ten wstęp Cernego żałosny. Zjebalisny generacje, kazaliśmy wybierać graczom, miedzy performance a graphic mode, no to teraz nie musicie wybierać. O ile chcecie zagrać jeszcze raz w stare gry, bo nowości nie mamy 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 261 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 1 minutę temu, kotlet_schabowy napisał(a): Jeszcze ten design xD. Wychodzi na to, że z całym hejtem na wygląd i rozmiar "fata", jest on najładniejszą z całej "rodziny". A to dużo mówi o jego następcach. Design akurat fajny. Z napędem, wiadomo, będzie wyglądało gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 1 minutę temu, nero2082 napisał(a): ja to wezmę ale to będzie pojebana akcja nawet jak na mnie :)) Feel ya xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września W ogóle pokazywanie po raz kolejny tlou2 ale dlatego, że będzie PIERDOLONY W KOSMOS REJTREJSING KURWA ZAJEBISTY FICZER ZA 800 EURASKÓW, KURWA NO MORDO, MÓWIĘ CI WYJEBIE CIĘ Z KAPCI TAKA GRAFIKA. NO NIE KUPISZ MORDO NOWEJ KONSOLI? Sony ty kurwo, przestań mi tu już prześladować gierkową branżę. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Zapominacie o najważniejszym. Sprzęt to jedno, ale "jakość" którą dowiozą twórcy danej gry to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 4 minuty temu, tjery napisał(a): Bez kitu, żeby to kupić za prawie 4 klocki z 7700XT na pokładzie to naprawdę trzeba kochać Sony. I to pewnie w wersji mobile z uwagi na TDP Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września I jeszcze to, że w 2024 roku prezentują turbo konsolę grami z ps4...gow 2, Horizon czy tlou2. Żal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września W sumie gość pół prezentacji udowadniał, jak koszmarnie chodzą gry na bazowym ps5 żeby sprzedać koncepcję PRO. Nie no super konsumenckie podejście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 5 minut temu, tjery napisał(a): Bez kitu, żeby to kupić za prawie 4 klocki z 7700XT na pokładzie to naprawdę trzeba kochać Sony. Bardziej 8700 XT, co się okaże za kilka tygodni, gdy te wyjdą na rynek w podobnej wersji, głównie chodzi o znaczną poprawę w RT na poziomie 4070. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 1 minutę temu, PiotrekP napisał(a): Zapominacie o najważniejszym. Sprzęt to jedno, ale "jakość" którą dowiozą twórcy danej gry to co inna sprawa. Zaraz rtx 5xxx. Niecały rok i sytuacja taka sama jak z podstawową ps5. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 165 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Bardziej 8700 XT, co się okaże za kilka tygodni, gdy te wyjdą na rynek w podobnej wersji, głównie chodzi o znaczną poprawę w RT na poziomie 4070. Taaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września Prosiak na premiere GTA6 must have, żeby grać jak człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 10 września Udostępnij Opublikowano 10 września 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a): Zaraz rtx 5xxx. Niecały rok i sytuacja taka sama jak z podstawową ps5. No tak, tylko karty Nvidii pewnie będą za 12k xD. AMD rezygnuje z high end, będą sprzedawać modele low i mid porównywalne z PS5 Pro. Nvidia zostaje sama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi