Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu Sony zrobi ze mnie gracza gorszego sortu do czasu wymiany modelu, nieładnie.

Liczyłem że sprzedam ps5, dopłacę 1200-1500 i będę miał spokój.

Najsmieszniejsza była jakość streamu, NIC nie było widać.

No i Tlou2 wersja nr 4.

Opublikowano
21 godzin temu, jimmy napisał(a):

Bierzesz i cieszysz się zamiast filozofować. Albo nie bierzesz i elo

biere! ale nie wiem czy jest się z czego cieszyć, jak promują to z TLOU2 Remastered (jprdl) i nawet vertical stand jest sprzedawany oddzielnie (jprdlx2), taki skundlony produkt premium, pewnie w środku kultowe opakowanie na mendel jajek jeszcze? xd

no ale mieliśmy nie filozofować tylko brać i się cieszyć :p

ja to wezmę ale to będzie pojebana akcja nawet jak na mnie :)) 

• beka z typa 1
Opublikowano

W ogóle ten wstęp Cernego żałosny. Zjebalisny generacje, kazaliśmy wybierać graczom, miedzy performance a graphic mode, no to teraz nie musicie wybierać. O ile chcecie zagrać jeszcze raz w stare gry, bo nowości nie mamy :facepalm:

• Plusik 3
  • Dzięki 1
  • This 1
Opublikowano
1 minutę temu, kotlet_schabowy napisał(a):

Jeszcze ten design xD. Wychodzi na to, że z całym hejtem na wygląd i rozmiar "fata", jest on najładniejszą z całej "rodziny". A to dużo mówi o jego następcach.

Design akurat fajny. Z napędem, wiadomo, będzie wyglądało gorzej.

Opublikowano

W ogóle pokazywanie po raz kolejny tlou2 ale dlatego, że będzie PIERDOLONY W KOSMOS REJTREJSING KURWA ZAJEBISTY FICZER ZA 800 EURASKÓW, KURWA NO MORDO, MÓWIĘ CI WYJEBIE CIĘ Z KAPCI TAKA GRAFIKA. NO NIE KUPISZ MORDO NOWEJ KONSOLI?

tenor.gif

Sony ty kurwo, przestań mi tu już prześladować gierkową branżę. 

Opublikowano

W sumie gość pół prezentacji udowadniał, jak koszmarnie chodzą gry na bazowym ps5 żeby sprzedać koncepcję PRO. Nie no super konsumenckie podejście.

• Lubię! 1
Opublikowano
5 minut temu, tjery napisał(a):

Bez kitu, żeby to kupić za prawie 4 klocki z 7700XT na pokładzie to naprawdę trzeba kochać Sony.

Bardziej 8700 XT, co się okaże za kilka tygodni, gdy te wyjdą na rynek w podobnej wersji, głównie chodzi o znaczną poprawę w RT na poziomie 4070. 

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Bardziej 8700 XT, co się okaże za kilka tygodni, gdy te wyjdą na rynek w podobnej wersji, głównie chodzi o znaczną poprawę w RT na poziomie 4070. 

Taaaaa

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):

Zaraz rtx 5xxx. Niecały rok i sytuacja taka sama jak z podstawową ps5.

No tak, tylko karty Nvidii pewnie będą za 12k xD. AMD rezygnuje z high end, będą sprzedawać modele low i mid porównywalne z PS5 Pro. Nvidia zostaje sama.