KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 3 minuty temu, ProstyHeker napisał(a): Teraz nieironicznie, bez przypyerdolki - ilu znacie pececiarzy, którzy mają na stałe podpięty PC do telewizora w salonie? Dwóch. Ale to też pod osobny tv w innym pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 261 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Nie kupię dla zasady, nie podoba mi się to odświeżanie generacji w połowie życia. Bo niby po co mi to? Ja sobie pizgam w gierki z ery PS4 w tym momencie i bawię się wyśmienicie. Po co mi PS5 Pro do Fallen Order czy Dark Souls. Z tych PRO ulepszeń skorzystam sobie na PS6. Gdybym chciał wyrzucić ponad 4k PLN to wolałbym zacząć składać PC od tej kwoty. Dziwnie nazywać coś PRO i wyrzucić z niej funkcjonalność odpalania płyt. Jakie to PRO skoro nie jest prokompletne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września kto w ogóle te kretyńskie nazwy wymyśla, tutaj pro (czyli zwykła to amator?), nvidia nazywa karty SUPER (SUPER!!! <dużymi literami>) xd Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Fifiarz/Codziasz ojciec i Fortniteowe dziecko to raczej modelowy posiadacz tego produktu :D. https://www.neogaf.com/threads/ps5-pro-pssr-appears-to-provide-better-image-reconstruction-than-dlss-running-on-a-4090-gpu.1674846/ No wiadomo, na plejstejszyn będzie najlepiej, tak jak z tymi dyskami w PS5 z technologią której inne platformy nie zobaczą Z każdym nowym sprzętem powstają kolejne bajki sprzęcie sony a ludzie nadal to łykają jak pelikany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 119 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Ja bym poczekał na profesjonalną recenzję sprzętu z DF Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 12 minut temu, ProstyHeker napisał(a): Teraz nieironicznie, bez przypyerdolki - ilu znacie pececiarzy, którzy mają na stałe podpięty PC do telewizora w salonie? Odkąd kupiłem 34 oleda to konsole odpaliłem jedynie aby ograć jakiegoś exa (zresztą teraz i tak wszystko wychodzi na PC po pół roku od premiery na konsoli). Poza tym tylko pc z podpiętym padem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Xbox wyłącza Turcję, PlayStation robi gówno za 800 euro... Czekamy na krok Nintendo i switch2 bez wstecznej z mocą mniejsza niż Xbox one. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 119 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września O jaki ładny, kusi, może to lepsza alternatywa , geforce NOW z game pass PC Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 220 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Ale będzie curwa grane Ale Facik zostaje w rodzinie i ląduje na honorowe miejsce obok wstecznokompatybilnej PS3 FAT, wszak ostatnią konsolę z integralnym napędem trzeba szanować i na przyszłość pielęgnować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 3 minuty temu, jimmy napisał(a): Ale będzie curwa grane Ale Facik zostaje w rodzinie i ląduje na honorowe miejsce obok wstecznokompatybilnej PS3 FAT, wszak ostatnią konsolę z integralnym napędem trzeba szanować i na przyszłość pielęgnować U mnie na strychu, będzie dla praprawnuków xD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Powiem wam, ze jak cena ktora dzisiaj obija mi sie o uszy sie potwierdzi, to... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 056 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 13 minutes ago, krzysiek923 said: kto w ogóle te kretyńskie nazwy wymyśla, tutaj pro (czyli zwykła to amator?), nvidia nazywa karty SUPER (SUPER!!! <dużymi literami>) xd A jak mają nazwać? Playstation 5 Expensive Shit Edition? Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 119 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 3 minutes ago, yaczes said: Powiem wam, ze jak cena ktora dzisiaj obija mi sie o uszy sie potwierdzi, to... Powiedz przedział jak nie możesz zdradzić bezpośrednio Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 056 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 3799 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Mam nadzieję, że ps5 pro uciągnie w końcu Red Dead Redemption 2 w 60 klatkach na sekundę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Nom w pakiecie z Bloodborne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Nie ma napędu nie ma zakupu. Poczekam na wersję kompletną Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 8 minut temu, yaczes napisał(a): Powiem wam, ze jak cena ktora dzisiaj obija mi sie o uszy sie potwierdzi, to... Będzie tak tanio, że wszyscy wezmą, po przecież Sony kochcia Polzgę Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Mam przeczucie ze na TGS pokaza jakies 2-3 gierki z g r a f i c z k a i gracze popedza na zlamanie karku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yaczes 14 477 Opublikowano 11 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 września Slyszalem rano w warzywniaku, ze tona truskawek lepszego gatunku to 3699-3999. No i Pani Grazynka mowila, ze maja jeszcze czas, moze nie beda chcieli hejtu i nie pojda ta droga. 1 3 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 4 minuty temu, Basior napisał(a): Będzie tak tanio, że wszyscy wezmą, po przecież Sony kochcia Polzgę 13 milionow - 1. Mialem brac pro bo nie mam ps5 ale za tyle to nie. Zeby to jeszcze mialo naped to pewnie bym sie skusil ale za polityke sony na tej generacji po prostu nie chce mi zmuszac do trzymania ich sprzetu pod dachem. Dołoży się więcej do pc na którym gram zdecydowanie najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 165 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 41 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): https://www.neogaf.com/threads/ps5-pro-pssr-appears-to-provide-better-image-reconstruction-than-dlss-running-on-a-4090-gpu.1674846/ chłopak pięknie wyśmiany w komentarzach, najlepsze to kółko w Spidermanie, najpierw się musi nauczyć co to rekonstrukcja obrazu, a co to sharpening filter, ale jak tam ludzie piszą, już copium wjeżdża na łostro Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Kupi się to prosię pod koniec generacji jak w końcu Pan Rockstar gierkę z duszą wypuści swoją 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 8 minut temu, yaczes napisał(a): Slyszalem rano w warzywniaku, ze tona truskawek lepszego gatunku to 3699-3999. No i Pani Grazynka mowila, ze maja jeszcze czas, moze nie beda chcieli hejtu i nie pojda ta droga. no czyli bundle sieciówek z CZYTNIKIEM będą mieć piękne ceny. A ekstra dorzucą Ghost of Tsushima i 12 msc PS+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi