Basior 1 074 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Swoją drogą ciekawe jak będą traktować zaraz amatora. Czy 30fps only i jbc? Ja coś czuję, że może być różnie. Inna sprawa czemu nie 1TB i napęd wbudowany/w bundle? Byłoby taniej. Po to żeby zmusić do cyfry? Spoko, ale niech mi płytki na wersje cyfrowe zamienią. Jak się jeszcze okaże, że mojej FireCudy nie przepną to jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 1 minutę temu, Daffy napisał(a): W empiku już napęd 1070zl A później się okaże że jednak nie czyta płyt i wiesza pro :D i chodzi głośno jak odkurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 1 minutę temu, Daffy napisał(a): W empiku już napęd 1070zl Ja mam preorder w Ultimie za 580 xdd Z za pobraniem. Ale czas oczekiwania był ponad tydzień, teraz nie ma. Ciekawe czy się ch'uje wywiążą xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 4 minutes ago, Basior said: Swoją drogą ciekawe jak będą traktować zaraz amatora. Czy 30fps only i jbc? Ja coś czuję, że może być różnie. Nie no aż tacy głupi chyba nie są, po prostu każda gra teraz będzie miał 18 trybów graficznych pod amatora i pro Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września A podstawke (SPRZEDAWANA OSOBNO) za ile idzie wyrwać? Pewnie łakomy kąsek dla entuzjastów tego sprzętu dla elity Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Teraz, Pupcio napisał(a): A podstawke (SPRZEDAWANA OSOBNO) za ile idzie wyrwać? Pewnie łakomy kąsek dla entuzjastów tego sprzętu dla elity Zawsze można sobie wyrzeźbić z kawałka kartonu albo coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 788 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 17 minut temu, Bartg napisał(a): każda gra podkręcona pod PRO zostanie rozebrana na czynniki pierwsze w porównaniu do istniejącej wersji PC. I przegra z kretesem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 6 minutes ago, Basior said: Zawsze można sobie wyrzeźbić z kawałka kartonu albo coś Albo z drukarki 3d https://www.printables.com/pl/model/693226-playstation-5-slim-vertical-stand-disc-digital-edi Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 22 minuty temu, Basior napisał(a): Swoją drogą ciekawe jak będą traktować zaraz amatora. Czy 30fps only i jbc? Ja coś czuję, że może być różnie. Inna sprawa czemu nie 1TB i napęd wbudowany/w bundle? Byłoby taniej. Po to żeby zmusić do cyfry? Spoko, ale niech mi płytki na wersje cyfrowe zamienią. Jak się jeszcze okaże, że mojej FireCudy nie przepną to jeszcze lepiej. Przecież w cenie różnicy tego dysku mogli dorzucić ten napęd, ale jak widać $ony naciska na dystrybucję cyfrową. Powinni być za to jebani jak MS przy xboxie one Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 546 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 3 minuty temu, Starh napisał(a): jebani jak MS przy xboxie one Microsoft przejście na cyfre ma już za sobą i obstawiam, że właśnie tak śledzą dramę jaką przeżywa Sony teraz: Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 974 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Te 1TB więcej dysku to z 200zł wyższy koszt (dla Sony pewnie połowa tego) a napęd sprzedają za 500 więc o wiele taniej im wyszło dorzucić więcej pojemności dysku niż dać napęd. Ale tak, nawet jak by cena była 1:1 to wywalenie napędu jest dla nich bardziej opłacalne bo lepiej jak klient kupi cyfrówkę niż płytę z grą. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 1 minutę temu, łom napisał(a): Te 1TB więcej dysku to z 200zł wyższy koszt (dla Sony pewnie połowa tego) a napęd sprzedają za 500 więc o wiele taniej im wyszło dorzucić więcej pojemności dysku niż dać napęd. Ale tak, nawet jak by cena była 1:1 to wywalenie napędu jest dla nich bardziej opłacalne bo lepiej jak klient kupi cyfrówkę niż płytę z grą. Przede wszystkim Blu-ray to przestarzały i wolny nośnik i nie ma następców. Ostatni napęd optyczny w historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 261 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września A to pamiętacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
AdiCarrion 117 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Pokaz absolutnie nie zrtobił na mnie wrażenie, ale mimo to kupię PRO. I tak miałem kupować PS5 (to pierwsza konsola Sony począwszy od jedynki, której nie kupiłem na premierę), więc dla mnie to wybór między slimem digital za 2400 a Pro z większym dyskiem za 3500. i ten tysiak jest dla mnie wart ryzyka, czy będzie jakoś ta moc wykorzystana, czy jednak nie. Podejrzewam,że premiera next genów jednak długo przed nami, więc mam nadzieję na pogranie w nowe gry w komfortowych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 570 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Sto dolarów mniej i z napędem to by był sufit jak za taką zabawkę. No ale marża musi być wysoka na takim niszowym sprzęciku, a sony nie schyla się po drobne przecież. Dobrze, że jest to playstation (i spiderman), żeby mogli jeszcze trochę sobie pofunkcjonować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 4K 60 confirmed Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 409 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Teraz pokaz death stranding 2 i innych gierek widzę tak: Na dole napis "captured on ps5 pro" I ch.ja nie zobaczysz jak wygląda na wersji którą każdy posiada czyli amator. Muszą naprawdę jakoś mocno nakręcić ludzi bo ciężko mi na ten moment uzasadnić zakup sprzętu w takiej cenie mając już ps5. Gta 6 jedynie może zmienić moje podejście Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 157 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Alternatywne rozwiązanie - CFW dla PS5 i każdy sobie robi co mu się podoba - overclocking zwykłej PS5 - piracki boost mode w grach PS4 i PS5, może jakieś mody/ patche pozwalające zmieniać rozdzielczości renderowania... Szkoda że wszystko stoi na poziomie antycznego softu 4.50, ale mam wrażenie, że Sony potrzebuje utarcia nosa dawnymi metodami, skoro konkurencji na rynku brak i robią co im się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 859 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 3 minuty temu, iluck85 napisał(a): ale FOMO paraolimpiada z tym napędami Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 859 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września A teraz wychodzi Spencer i biadoli jak dbają o klientów i GRACZY. XSX Pro za 2699zl. COD cyfrowy gratis. Dziękuję dobranoc. To jest ten moment żeby podkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 119 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Dobra, koniec biadolenia, konkretnie: kto wywala cztery i pół bomby na prosiaka żebym ja nie musiał ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Będzie tylko drożej, bo skalperzy raczej skupia się na napędach, a nie samym prosiaku Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi