SlimShady 3 380 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września PS3 była do zgarnięcia na premierę, o czym wielu zapomina, za 499 dolców. Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 128 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 2 minuty temu, YETI napisał(a): Już przestańcie z tym głupim gadaniem, że nie ma nowych gier. W tym roku wyszedł Helldrivers 2, FFVII Rebirth, Stellar Blade, Astro, Ronin i za chwilę SH2. Jak dla mnie to jest bardzo dobry rok, no ale można pisać bzdury, że nie gier. Uprościłem, oczywiście. Ale nie udawajmy, że do mas, jako system sellery, mają nagle trafiać teraz takie tytuły jak Helldivers czy Ronin. Z grą od Bloobera to akurat przesadziłeś znowu w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września (edytowane) Jakby ktoś chciał jeszcze kupić napęd do PS5 to mam pro tip: wchodzicie na stronę RTV euro AGD : https://www.euro.com.pl/akcesoria-playstation-5/sony-naped-ps5-d-chassis.bhtml i sprawdzacie w jakich sklepach jeszcze jest, ja przedchwila kupiłem za 539zl w jednym ze sklepów więc już „przymiarki” pod ps5 pro zrobione. Oczywiście opcja tylko dla lokalnego wirtuoza gejmingu. Jeżeli mi się odwidzi to zostanę scalperem napędowym Edytowane 11 września przez Redmitsu 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Mam tylko jedną grę PS5 na płycie to taniej wyjdzie kupić cyfrę 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 58 minut temu, Redmitsu napisał(a): Jakby ktoś chciał jeszcze kupić napęd do PS5 to mam pro tip: wchodzicie na stronę RTV euro AGD : https://www.euro.com.pl/akcesoria-playstation-5/sony-naped-ps5-d-chassis.bhtml i sprawdzacie w jakich sklepach jeszcze jest, ja przedchwila kupiłem za 539zl w jednym ze sklepów więc już „przymiarki” pod ps5 pro zrobione. Oczywiście opcja tylko dla lokalnego wirtuoza gejmingu. Jeżeli mi się odwidzi to zostanę scalperem napędowym Produkt luksusowy, napęd do konsoli... Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 859 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Rysław też mówi jak jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 5 minut temu, iluck85 napisał(a): Rysław też mówi jak jest.. Jutro podcast wleci jak złoto z UV. To żadne wyrocznie, ale miło będzie posłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 859 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września (edytowane) Rysław też odpłynął i wspomina że to dobry moment dla Xboxa Ale nic z tego nie będzie. EDIT Czekam na ManiakGaming, bo kolega z forum już nagrał filmik. Maniak kupi pewnie Edytowane 11 września przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września (edytowane) Jeden z najlepszych video memów po prezentacji Ps5 Pro. Edytowane 11 września przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września PS4 pro olalem i tutaj mam zamiar zrobić podobnie. Takie uograde'y to strasznie słaby trend i mam nadzieję, że się skończy, oby sprzedaż była na poziomie dna. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września (edytowane) 1 godzinę temu, Redmitsu napisał(a): Jakby ktoś chciał jeszcze kupić napęd do PS5 to mam pro tip: wchodzicie na stronę RTV euro AGD : https://www.euro.com.pl/akcesoria-playstation-5/sony-naped-ps5-d-chassis.bhtml i sprawdzacie w jakich sklepach jeszcze jest, ja przedchwila kupiłem za 539zl w jednym ze sklepów więc już „przymiarki” pod ps5 pro zrobione. Oczywiście opcja tylko dla lokalnego wirtuoza gejmingu. Jeżeli mi się odwidzi to zostanę scalperem napędowym A później się okaże że nie pasuje do Pro bo chodzi jak odkurzacz i muszą wydać lepszy i szybszy napęd haha Edytowane 11 września przez Whisker Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Godzinę temu, iluck85 napisał(a): Rysław też odpłynął i wspomina że to dobry moment dla Xboxa Ale nic z tego nie będzie. to mogłaby być jakaś szansa dla Xboxa gdyby nie to że: - mowa o produkcie stosunkowo niszowym przeznaczonym do wąskiego grona konsumentów bez większego wpływu na rynek, dla obrazu w USA na największym na świecie konsolowym rynku sprzedaż PS4 Pro stanowiła tylko 13% ogólnej bazy użytkowników PS4, a z PS5 Pro pewnie będzie podobnie. - Xbox najwyraźniej odpuścił sobie rywalizacje na sprzedaż konsol, skupiając się na ekspansji i zarabianiu na innych platformach Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Podobno Sony pracuje nad dodatkiem, który jeszcze łatwiej pozwoli zobaczyć różnice między zwykłą, a Pro: Spoiler 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Devovie będą musieli się wziąć do roboty, bo już nie będą mogli zwalić winy na słabe sprzęty, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Developery będą mieli mega wyjebane jajca na tę srakę bez napędu, bo więcej gier będzie optymalizowana na bazowych konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 59 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września No i na 30 lecie marki cała reputacja którą tak wypracowali jebła w gruzach. Gratulacje lepiej nie dało się tego spierd*lić Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 730 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Nadrobiłem sobie materiał Arkadikutasa. No gość odleciał xdd te podziękowania dla digitalowców i Xboxa haha Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 18 minut temu, Mecenas napisał(a): No i na 30 lecie marki cała reputacja którą tak wypracowali jebła w gruzach. Gratulacje lepiej nie dało się tego spierd*lić nie pomyślałem nawet o tym w ten sposób, w sensie zapomniałem, że to na 30-lecie, ale faktycznie chujowo wyszło xd Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września wczoraj omyłkowo zamówiłem 2x napęd, dzisiaj się czuję jak rekin biznesu co do reakcji na Pro na chłodno na dzisiaj - skoro nie można liczyć na gry (bo jakoś showcase'u nie widać) to może chociaż nie będzie dropów w wukong czy ff16, może chociaż jakiś lumen/nanite on w gierkach na UE5? czy mam czekać do 2028 na takie rarytasy? biere to bo mam taki kaprys ale hype jest w okolicach zera, prezentacja na bazie TLOU2 Remastered miała z tym coś wspólnego :)) Kojima weź pomóż. Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 261 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Bez przesady, wypuszczenie mało atrakcyjnego, nieobowiązkowego produktu to żadne spierdolenie. Jakby wypuścili na nową generację takiego babola jakim było PS3 razem z komentarzami o braniu drugiej pracy itd, to by można mówić o spierdoleniu na rocznicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września no nie wiem xd, tak sobie myślałem po wczorajszym pokazie, że nawet jak nintendo zapowie switcha 2 bez oleda. to i tak bedzie mniej chujowo niż wczorajsza zapowiedź pro Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 59 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września (edytowane) Nintendo zgranie duza czesc tortu niezadowolonych z polityki słonia .A w gierki potrafią. Edytowane 11 września przez Mecenas Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 7 minut temu, Mecenas napisał(a): Nintendo zgranie duza czesc tortu niezadowolonych z polityki słonia . zawsze mnie ciekawi skąd takie wnioski. nintendo ma świetne gry, ale nie ma multiplatform, którymi xbox i playstation stoi i jeśli ktoś w nie gra, to switch nie jest wybawieniem Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 859 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Ale mają swoje silne marki które potrafią sprzedać konsole. Aktualna generacja jest mega nijaka pod tym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 140 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września (edytowane) 10 minut temu, iluck85 napisał(a): Ale mają swoje silne marki które potrafią sprzedać konsole. Aktualna generacja jest mega nijaka pod tym względem. To niezłe marki. Gdzieś z ponad połowa exclusivów to różne odmiany Mario a druga połowa to Zeldy i Pokemony XD Edytowane 11 września przez Rooofie 3 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi