Kangus 7 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września (edytowane) Godzinę temu, Basior napisał(a): A to nie będzie po prostu (prawie) grafa jak ta co teraz w 30 klatka, ale w 60? I tyle? Plus mniej ksztuszenia? No dla mnie to głównie to. Może to mało, ale hm, z drugiej strony. Plus Pewnie z czasem lepsza grafa (jeszcze), ale w 30. Tyle. Jak gra chodzi już w 60, to przy dobrych lotach mniej więcej można na to liczyć. Jak ma z 60 problemy, to często nie z powodu GPU. Godzinę temu, łom napisał(a): Sporo? Ja kojarzę tylko Baldura 3 i nowego Warhammera gdzie ewidentnie brakuje mocy w CPU do osiągnięcia 60 FPS. Z głowy to rzucę np Dragon's Dogma 2, crapowaty Gotham Knights np, Jedi Survivor chyba też nie we wszystkich lokacjach nadal trzyma 60(kumpel niedawno przeszedł i coś jęczał) mimo ze tam już kombinowali i wywalili całkiem RT, na PC ta gra mocno wisiała na CPU, teraz miał być jakiś patch może to w końcu ogarneli. Z tego co kojarze to w Wieśku 3 po patchu next-genowym Novigradrad też był CPU heavy. Może to "sporo" to nadużycie, generalnie mamy mało gier stricte curr-genowych z targetem na 30 bez trybu 60, przy czym GPU odciążają się schodząc do skandalicznie niskich rozdziałek, czasem moze nadal na nim siedzieć pomimo tego (wu kong chyba nie potrzebuje dobrego proca, a chodzi jak chodzi), ale na CPU też się zdarzy. FF 16 nawet przy tym spadku do 720p gubiło klatki, niedługo wyjdzie na PC to się okaże jak DFy przetrzepią czy jest luz z prockiem czy nie, niestety na konsoli nie bardzo jest to jak sprawdzić bezpośrednio . Edytowane 11 września przez Kangus Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Napalilem sie na nowa konsole i tym samym wpakowalem w malo ciekawa sytuacje. Nagadalem bratu ze bede przesiadal sie na Pro jeszcze przed oficjalna zapowiedzia i teraz juz nie moge zatrzymac pedzacego pociagu. Brat chce wziac ode mnie faciora, tak jak mu obiecalem, a ja sobie wezme slimke. Pytanie tylko jak ta slimka sie sprawuje? Ktos potwierdzi ze to rownie dobry sprzet co premierowka? Chlodzenie daje rade? Prosze pomozcie to chociaz sobie slimke sprawie na pocieszenie 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września Ze slim są problemy z tym, że niektóre modele są mega głośne. Chodzi o radiator. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 057 Opublikowano 11 września Udostępnij Opublikowano 11 września 2 hours ago, MEVEK said: Napalilem sie na nowa konsole i tym samym wpakowalem w malo ciekawa sytuacje. Nagadalem bratu ze bede przesiadal sie na Pro jeszcze przed oficjalna zapowiedzia i teraz juz nie moge zatrzymac pedzacego pociagu. Brat chce wziac ode mnie faciora, tak jak mu obiecalem, a ja sobie wezme slimke. Pytanie tylko jak ta slimka sie sprawuje? Ktos potwierdzi ze to rownie dobry sprzet co premierowka? Chlodzenie daje rade? Prosze pomozcie to chociaz sobie slimke sprawie na pocieszenie To już tego Pro weź jak i tak kupujesz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Albo bratu kup slimkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września @yaczes co tam dzisiaj słychać w warzywniaku? bo coś nie wygląda żeby zabawa się miała zamknąć w 4k myślę że konsole będą dostępne prosto z półki bez problemu ale napędy juz niekoniecznie :p Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września konsole też mogą być trudno dostępne przynajmniej na początku, bo obstawiam że nie będzie dużej produkcji jak przy Portalu, gdzie też brak dostępności nakręcał FOMO Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 8 godzin temu, MEVEK napisał(a): Napalilem sie na nowa konsole i tym samym wpakowalem w malo ciekawa sytuacje. Nagadalem bratu ze bede przesiadal sie na Pro jeszcze przed oficjalna zapowiedzia i teraz juz nie moge zatrzymac pedzacego pociagu. Brat chce wziac ode mnie faciora, tak jak mu obiecalem, a ja sobie wezme slimke. Pytanie tylko jak ta slimka sie sprawuje? Ktos potwierdzi ze to rownie dobry sprzet co premierowka? Chlodzenie daje rade? Prosze pomozcie to chociaz sobie slimke sprawie na pocieszenie Mojemu kuzynowi zamawiałem 5 miesięcy temu i wszystko oki. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Slimke z napędem ma też znajomy i zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września @yaczes a będziesz miał jakąś po normalniej cenie do zakupu czy nawet nie ma szans? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 27 minut temu, Basior napisał(a): @yaczes a będziesz miał jakąś po normalniej cenie do zakupu czy nawet nie ma szans? Spokojnie, nikt nie kupi tego paździerza przecież. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Spokojnie, nikt nie kupi tego paździerza przecież. A sam się deklarujesz, że weźmiesz? Ja na razie jestem mimo wszystko na tak. Chętnego na FATa mam. Chyba, że jbn markety dowala za duża cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 2 minuty temu, Basior napisał(a): A sam się deklarujesz, że weźmiesz? Ja na razie jestem mimo wszystko na tak. Chętnego na FATa mam. Chyba, że jbn markety dowala za duża cenę. W żaden sposób nie jestem wyznacznikiem ogółu, a tylko wyjątkiem w matrixie. Chyba, że inni kłamią, że nie kupią, dla zmyłki :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września digital to niesprzedawalna konsola w PL więc jak chcą coś puścić to bundle są musem Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Youtuberzy już sobie krecą filmy z Sonką Pro w wersji Cebula edition Cytuj Odnośnik do komentarza
Kangus 7 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Kupią kupią. W necie szum że tak źle, to samo było przy PS portal, a w praktyce się sprzedawał jak złoto. Dobry start mają praktycznie pewny pomimo tego że wydaje się jakby nikt nie był zainteresowany. IGN robił ankietę i było 14% chętnych, na eurogamerze w ankiecie 7% zdecydowanych na zakup, a kolejne 20% albo po obniżce albo jeszcze się zastanawia. W tym roku będzie szajba na to. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Napędy będą sprzedawane w bundlu prawda? Sonka chyba nie będzie tak odklejona by same digitale pro na półki stawiać? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 261 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Dowcipniś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Też mi się wydaję, że lemingi to kupią. wystarczy poczytać komentarze na polskim fb PlayStation, a takich osób jest na bank więcej. To się niestety sprzeda… więc ps6 zapewne bez napędu na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września PS6 nie będzie już miało nawet możliwości dołączenia napędu. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września face sonki PL to ultrasi sonki Janusze tam siedzą to nic dziwnego że takie komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 1 minutę temu, messer88 napisał(a): face sonki PL to ultrasi sonki Kłodziarze tam siedzą to nic dziwnego że takie komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 3 minuty temu, oFi napisał(a): PS6 nie będzie już miało nawet możliwości dołączenia napędu. No to już by była lipa, ale nic mnie nie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 220 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września X-kom już bundluje, ale będzie też możliwość wzięcia golasa. Przypuszczam, że bundle będą miały ceny z dupy (grubo ponad sumę składowych) i niższą dostępność Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Ciekawe czy któraś sieciówka zabłyśnie i rzuci bundla bez napędu za to z pudełkową wersja gry 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi