Kangus 7 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 11 minut temu, mario10 napisał(a): No to już by była lipa, ale nic mnie nie zdziwi No to wtedy życzę powodzenia, zaorać płytówki i dać cenę taką samą jak PC, którego będzie można złożyć za te same pieniądze, a potem samemu zdecydować kiedy się chce mu zrobić upgrade + pełna wsteczna kompatybilność PCta itp :). Imho nie zrobią tego, na dzień dzisiejszy 60% sprzedanych kopii exów na PS5 jest ponoć na płytach. Alan Wake 2 bez wydania płytowego to raczej dobra decyzja nie była. Wy kong się sprzedał, pomimo braku płyty, ale to chyba głównie dlatego że Chiny mają fioła na tym punkcie... Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września I jak tam sytuacja u was panowie, napędy już poskalpowane? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 8 minut temu, Kangus napisał(a): No to wtedy życzę powodzenia, zaorać płytówki i dać cenę taką samą jak PC, którego będzie można złożyć za te same pieniądze, a potem samemu zdecydować kiedy się chce mu zrobić upgrade + pełna wsteczna kompatybilność PCta itp :). Imho nie zrobią tego, na dzień dzisiejszy 60% sprzedanych kopii exów na PS5 jest ponoć na płytach. Alan Wake 2 bez wydania płytowego to raczej dobra decyzja nie była. Wy kong się sprzedał, pomimo braku płyty, ale to chyba głównie dlatego że Chiny mają fioła na tym punkcie... Pozbycie się płyt nie oznacza końca wersji pudełkowych, na PC obecnie przeżywają drugą młodość, sam kupiłem już 3 w tym roku ze steelbookiem i kodem. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 220 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 10 minut temu, darkos napisał(a): I jak tam sytuacja u was panowie, napędy już poskalpowane? Napędzik na spokojnie wzięty zaraz po pokazie za 450zł na francuskim amazonie (akurat był kupon zniżkowy) i już jedzie. Ale kusi puścić dalej na zarobek Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 119 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 1 hour ago, Basior said: A sam się deklarujesz, że weźmiesz? Ja na razie jestem mimo wszystko na tak. Chętnego na FATa mam. Chyba, że jbn markety dowala za duża cenę. a ile płaci chętny jak mogę zapytać?, sam nie wiem za ile gonić mojego Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 8 minut temu, Alpha Trion napisał(a): a ile płaci chętny jak mogę zapytać?, sam nie wiem za ile gonić mojego Na razie o cenie nie gadaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Switch za 1200 opchnięty, fundusz na Prosiaka rośnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Uwielbiam te forum jak ludzie się tu nakręcają. Pokazali produkt dla marginesu graczy i jeden drugiego nakręca "No następna konsola pewnie z 1000$" "Ps6 to raczej bez napędu " "Coś czuję,że niedługo tryb wydajności będzie tylko w pro " "Tryb wydajności będzie tylko działał gdy masz aktywnego plusa " Identyczne bzdety czytałem przed premierą ps5 i później musiałem szukać konsoli jak małpa na olx zamiast brać pre order 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 12 minut temu, Szermac napisał(a): Switch za 1200 opchnięty, fundusz na Prosiaka rośnie oddam nerkę za pro plejkę :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 59 minut temu, Kangus napisał(a): No to wtedy życzę powodzenia, zaorać płytówki i dać cenę taką samą jak PC, którego będzie można złożyć za te same pieniądze, a potem samemu zdecydować kiedy się chce mu zrobić upgrade + pełna wsteczna kompatybilność PCta itp :). Imho nie zrobią tego, na dzień dzisiejszy 60% sprzedanych kopii exów na PS5 jest ponoć na płytach. Alan Wake 2 bez wydania płytowego to raczej dobra decyzja nie była. Wy kong się sprzedał, pomimo braku płyty, ale to chyba głównie dlatego że Chiny mają fioła na tym punkcie... Dla mnie by była lipa bo jednak trochę gier mam w pudełkach bo jak się trafiają fajne promki w pudełkach lub od kogoś odkupuję to mam. Ale może być tak,że do wyjścia ps6 pudełek nie będzie więc problem się rozwiąże sam Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 119 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 38 minutes ago, Basior said: Na razie o cenie nie gadaliśmy a mniej wiecej ile myślisz zawołać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Ja kumplowi za 1300-1400 jakoś opchne Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 515 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Przyzwoita cena skoro nówka chodzi po 2300-2400 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września No ta, z promką dla kumpla od razu, jak będzie kręcił nosem to wystawie za więcej na OLX xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września No właśnie olxy i używki to nie nówki. IMO myślałem max 1800. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Godzinę temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a): Uwielbiam te forum jak ludzie się tu nakręcają. Pokazali produkt dla marginesu graczy i jeden drugiego nakręca "No następna konsola pewnie z 1000$" "Ps6 to raczej bez napędu " "Coś czuję,że niedługo tryb wydajności będzie tylko w pro " "Tryb wydajności będzie tylko działał gdy masz aktywnego plusa " Identyczne bzdety czytałem przed premierą ps5 i później musiałem szukać konsoli jak małpa na olx zamiast brać pre order Normalka na forumku, natomiast w USA już też są na etapie akceptacji, słupki czy kupisz PRO rosną z godziny na godzine i już zaczynają się odwrotne memy typu: Jedno jest pewne, konsole bedą schodzić i nie będzie łatwo je kupić, bo pewnie podobnie jak Portal nakład nie będzie jakiś duży. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Prosiaka ps4 w drugim rzucie brałem bo ludzi poyebalo wtedy tez zdrowo. Ps6 bez napędu? To mogą wtedy od razy upadłość ogłaszać xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 6 minut temu, oFi napisał(a): Prosiaka ps4 w drugim rzucie brałem bo ludzi poyebalo wtedy tez zdrowo. Ps6 bez napędu? To mogą wtedy od razy upadłość ogłaszać xd Myślę, że aż tak bezczelni nie będą, nie po to inwestowali w modularność, ale czy będą wersję płytowe nowości, czy tylko wsteczna, to już pytanie, teraz ze Slimką i Pro chcą potestować, posprawdzać reakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 625 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września tymczasem gracze xboksa, dla których płyty od dawna mogłyby na tej konsoli nie istnieć, z zimnym monsterkiem w ręce obserwujący ten skowyt i niepokój 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 6 minut temu, krzysiek923 napisał(a): tymczasem gracze xboksa, dla których płyty od dawna mogłyby na tej konsoli nie istnieć, z zimnym monsterkiem w ręce obserwujący ten skowyt i niepokój No nie wiem, mam kilka gier na płycie z XSXa też Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września 7 minut temu, krzysiek923 napisał(a): tymczasem gracze xboksa, dla których płyty od dawna mogłyby na tej konsoli nie istnieć, z zimnym monsterkiem w ręce obserwujący ten skowyt i niepokój Tylko, że mogą dzięki gamepassowi, czego sony się tym pochwalić nie może, bo raz usuwają swoje gierki, dwa wrzucają chujowe gierki, a trzecie, nie dają na premierę swoich tytułowych gier. Taka to różnica. No i też mam bardzo dużo gier na płytkach do xsx. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Tylko 3 sztuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Ruchanie niebieskich graczy weszło na wyższy level, najgorszego zezwierzęcenia to już od dawna nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 12 września Udostępnij Opublikowano 12 września Ale dwie nóżki w komplecie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi