krzysiek923 1 827 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 (edytowane) 23 minuty temu, Homelander napisał(a): No to mają mój głos. Ciekawe czy zgarnę coś za sam screen z preordera zaraz, zaraz... kupujesz pro? a czy to nie ty najwięcej płaczesz w temacie xboksa, że nie ma na niego gier i w ogóle szkoda pieniędzy, żałujesz zakupu series s (za 1000 zł kurva) bla bla...? no faktycznie, zakup pro za 3500zł/ponad 3500zł ma większy sens Edytowane 12 września 2024 przez krzysiek923 Cytuj
Homelander 2 514 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 Just now, krzysiek923 said: zaraz, zaraz... kupujesz pro? a czy to nie ty najwięcej płaczesz w temacie xboksa, że nie ma na niego gier i w ogóle szkoda pieniędzy, żałujesz zakupu bla bla...? no faktycznie, zakup pro za 3500zł/ponad 3500zł ma większy sens No mam zamiar w Gamestopie oddać PS5 (410$ płacą), Series S (245$). I do Pro dopłacę jakieś 120$. Tyle jestem w stanie dać. Series S nie odpalałem od kiedy mam Steamdecka, a nawet wcześniej praktycznie wcale. A PS5 mam premierową, więc jest okazja wymienić. 1 Cytuj
Figuś 21 346 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 może się do jakiejś zapowiedzi szykują 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 1 minutę temu, Figuś napisał(a): może się do jakiejś zapowiedzi szykują PS5 Pro launch title ? Cytuj
Homelander 2 514 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 Just now, KrYcHu_89 said: PS5 Pro launch title ? No przecież jest. TLoU Part 2 Remastered PS5 Pro Enchanted Edition Cytuj
Figuś 21 346 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): PS5 Pro launch title ? zapomnij Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 Nie wiem czy każdy wchodzi do piwnicznego tematu, ale John chyba dostał dzisiaj Prosiaka na stół. 1 Cytuj
krzysiek923 1 827 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 7 minut temu, Homelander napisał(a): No mam zamiar w Gamestopie oddać PS5 (410$ płacą), Series S (245$). I do Pro dopłacę jakieś 120$. Tyle jestem w stanie dać. Series S nie odpalałem od kiedy mam Steamdecka, a nawet wcześniej praktycznie wcale. A PS5 mam premierową, więc jest okazja wymienić. i co, jednak nie będziesz żałował trylogii gearsów, konsolowej wstecznej? żeby się później nie okazało, że znowu kupisz series s dorzucając do interesu Cytuj
ASX 14 895 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 no jak ma Steam Decka i dostęp do chmury to w sumie nie potrzebuje Xboxa. Trylogie Gearsów czy nowe gry XGS na które Steam Deck jest za słaby można ograć przez Xcloud o ile komuś nie przeszkadza niska rozdzielczość Cytuj
Homelander 2 514 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 5 minutes ago, krzysiek923 said: i co, jednak nie będziesz żałował trylogii gearsów, konsolowej wstecznej? żeby się później nie okazało, że znowu kupisz series s dorzucając do interesu Są Gearsy 5 na Decku. A jak mnie weźmie ochota na starsze to wykupię Gamepassa Standard na miesiąc i ogram w chmurze, też na Decku. Microsoft sam mnie zachęca do pozbycia się konsoli, no i mnie namówili 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 1 minutę temu, Homelander napisał(a): Są Gearsy 5 na Decku. A jak mnie weźmie ochota na starsze to wykupię Gamepassa Standard na miesiąc i ogram w chmurze, też na Decku. Microsoft sam mnie zachęca do pozbycia się konsoli, no i mnie namówili Gearsy 2,3 i Judgment to chyba jedyne ważne gry, których nie przeniesiono dalej na PC, bo chmura to chmura, gorszy sort. Cytuj
Homelander 2 514 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 1 minute ago, KrYcHu_89 said: Gearsy 2,3 i Judgment to chyba jedyne ważne gry, których nie przeniesiono dalej na PC, bo chmura to chmura, gorszy sort. Na ekranie 720p decka chodzi to i wygląda idealnie. Testowałem Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 1 minutę temu, Homelander napisał(a): Na ekranie 720p decka chodzi to i wygląda idealnie. Testowałem Na Decku tak. Cytuj
drozdu7 3 026 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 Panowie ja jestem ogólnie kibicem Xboxa ale w kategorii Najmniej niezbędna Konsola to oni zajmują pierwsze miejsce na własne życzenie Cytuj
ASX 14 895 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 I jest to jednocześnie ich największa zaleta jak i wada 2 Cytuj
sph! 989 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 Jest nowy sofcik: https://www.playstation.com/en-us/support/hardware/ps5/system-software-info/ Nie tak dawno temu theflow0 dostał 10k$: https://hackerone.com/playstation/hacktivity?type=team Więc bym się wstrzymał z aktualizacją obecnych konsol i jeśli coś z tego wyjdzie ciekawego, to wziął Pro jako drugą konsolę. 1 2 Cytuj
agst 147 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 47 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Nie wiem czy każdy wchodzi do piwnicznego tematu, ale John chyba dostał dzisiaj Prosiaka na stół. Image quality too awful... Mam w grze 240h i nic awful w grafice nie widziałem, raczej byłem pod wrażeniem jak to teraz wygląda. Jeśli chodzi o grafe to niektórym naprawdę już w dupach się poprzewracało i pewnie w takie osoby celuje Sony z Pro. 1 3 Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 Teraz, agst napisał(a): Image quality too awful... Mam w grze 240h i nic awful w grafice nie widziałem, raczej byłem pod wrażeniem jak to teraz wygląda. Jeśli chodzi o grafe to niektórym naprawdę już w dupach się poprzewracało i pewnie w takie osoby celuje Sony z Pro. No też ograłem w perf całą grę, było średnie IQ, a już na pewno w przypadku tej gry można po prostu sporo poprawić (na forum też sporo osób narzekała z grających), więc nie dziwię się, jak to będzie główny sampel testowy dla DF. 1 Cytuj
l33t 146 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 Godzinę temu, Homelander napisał(a): No przecież jest. TLoU Part 2 Remastered PS5 Pro Enchanted Edition 1 Cytuj
oFi 2 563 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 @Mendrek Wielki powrót 1 2 1 3 Cytuj
Kangus 7 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 (edytowane) 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): No też ograłem w perf całą grę, było średnie IQ, a już na pewno w przypadku tej gry można po prostu sporo poprawić (na forum też sporo osób narzekała z grających), więc nie dziwię się, jak to będzie główny sampel testowy dla DF. Jeszcze dużo zależy z jakiej odległości się gra :). Niedawno sobie pykałem w Jedi Survivor i z mojej standardowej odległości grania (jakieś 1,5m od 55" tv) performance był dla mnie okropny i wolałem grać w 30 fps. Wystarczyło się przesunąć te pół metra w tył i już performance był akceptowalny. Część ludzi nie zwraca uwagi na takie rzeczy, a pewnie większość i tam ma np 3m od 65" TV więc i obraz 1080p wtedy dobrze wygląda :). Edytowane 12 września 2024 przez Kangus 1 Cytuj
Wredny 9 933 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 1 godzinę temu, agst napisał(a): Image quality too awful... Mam w grze 240h i nic awful w grafice nie widziałem, raczej byłem pod wrażeniem jak to teraz wygląda. Jeśli chodzi o grafe to niektórym naprawdę już w dupach się poprzewracało i pewnie w takie osoby celuje Sony z Pro. No ale nie czarujmy w drugą stronę. FFVII Rebirth w trybie performance wygląda słabiutko. Jasne, designersko gra jest urocza, ale technicznie to momentami wygląda, jakby Full HD nie trzymało, wszystko jest rozmazane i niewyraźne. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 Codename tej prezentacji to "Royal", może ma coś wspólnego z ruchem na Discordzie twórców Returnala:) oby. Cytuj
Schranz1985 702 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 No ale nie czarujmy w drugą stronę. FFVII Rebirth w trybie performance wygląda słabiutko. Jasne, designersko gra jest urocza, ale technicznie to momentami wygląda, jakby Full HD nie trzymało, wszystko jest rozmazane i niewyraźne.Dokładnie to.Wychodzi gierka życia i w performance jest dramat a w 30 to wiadomo.I takich gier będzie coraz więcej.Alan wake 2 taki to będzie przepaść na korzyść pro.Death stranding 2?O panie, ale to wjedzie w 4k.To jest zakup aby przez następne 5 lat grać w należytej jakości.Przynajmniej dla mnie.Z 2 strony są osoby które odgrywają zelde na 77 OLED i też mówią że pięknie wygląda.Że trzeba za jakość zapłacić?No trzeba, takie życie.Edit .Nie wszystko jest przeliczalne na $$$.Jeszcze chciałbym wspomnieć o takim kingdom come 2.No zobaczyć takiego RPG w blasku chwalę i 60 fps - piękna sprawa.A jak to będzie chodzić na bieda 5 to chyba każdy może przewidzieć.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać 1 1 Cytuj
tjery 1 338 Opublikowano 12 września 2024 Opublikowano 12 września 2024 (edytowane) 14 minut temu, Schranz1985 napisał(a): Dokładnie to. Wychodzi gierka życia i w performance jest dramat a w 30 to wiadomo. I takich gier będzie coraz więcej. Alan wake 2 taki to będzie przepaść na korzyść pro. Death stranding 2? O panie, ale to wjedzie w 4k. To jest zakup aby przez następne 5 lat grać w należytej jakości. Przynajmniej dla mnie. Z 2 strony są osoby które odgrywają zelde na 77 OLED i też mówią że pięknie wygląda. Że trzeba za jakość zapłacić? No trzeba, takie życie. Edit . Nie wszystko jest przeliczalne na $$$. Jeszcze chciałbym wspomnieć o takim kingdom come 2. No zobaczyć takiego RPG w blasku chwalę i 60 fps - piękna sprawa. A jak to będzie chodzić na bieda 5 to chyba każdy może przewidzieć. Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Chłopie ta konsola będzie mocniejsza o 40% max, zejdź na ziemię. A co do KC2 to jedynka mocno wisi na procku, więc tu lepsze GPU w niczym raczej nie pomoże poza jakością obrazu. Edytowane 12 września 2024 przez tjery Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź