ASX 14 623 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września 10 gier single player od Playstatation Studios w 2 lata? przecież chyba od początku generacji tyle nie wydali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września Teraz, ASX napisał(a): 10 gier single player od Playstatation Studios w 2 lata? przecież chyba od początku generacji tyle chyba nie wydali No bo robili gaasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września W GTA VI 60 fps będzie imho na amatorze nawet kosztem rozdziałki 640x480. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września 7 minut temu, ASX napisał(a): 10 gier single player od Playstatation Studios w 2 lata? przecież chyba od początku generacji tyle nie wydali W tych 10 to pewnie 9 to będą patche pod pro do już wydanych gierek Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września 3 minuty temu, Bartg napisał(a): W GTA VI 60 fps będzie imho na amatorze nawet kosztem rozdziałki 640x480. Moja ulubiona rozdzialka z 1999 xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 220 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września Dobry State of Play 2 dni przed startem preorderów (tak jak chodzą ploty) i będzie sold out Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września 1 minute ago, KrYcHu_89 said: Moja ulubiona rozdzialka z 1999 xD. Wiadomo, Quake2 w takiej rozdziałce i Voodoo2 i wydawało się, że nic lepiej nigdy wyglądać nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września 3 minuty temu, jimmy napisał(a): Dobry State of Play 2 dni przed startem preorderów (tak jak chodzą ploty) i będzie sold out To już lepiej niech nie robią xD. Devi KCD2 też już zmiana narracji https://wccftech.com/kingdom-come-deliverance-2-dev-60fps-on-consoles-is-not-out-of-reach-game-will-support-voxel-based-gi/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września Dobra fajnie. Kiedy polska cena? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września 10 godzin temu, YETI napisał(a): Pięknie Richard wyjaśnił jednokomórkowca tam hahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września 11 minutes ago, Basior said: Dobra fajnie. Kiedy polska cena? Marketerzy debatują ile można na tym zarobić po tym jak im sony wycięło 799 € Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września A to nie jest tak, że nawet jak po sugerowanym przeliczniku powinni iść, jaką Sony Polska narzuci? Pany jeszcze dla pewności - jest cokolwiek na temat tego, że dysk można przenieść co się dodatkowo dodało? Wiem że pewnie tak, ale byłoby miło mieć oficjalne info. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września 4 minutes ago, Basior said: A to nie jest tak, że nawet jak po sugerowanym przeliczniku powinni iść, jaką Sony Polska narzuci? Pany jeszcze dla pewności - jest cokolwiek na temat tego, że dysk można przenieść co się dodatkowo dodało? Wiem że pewnie tak, ale byłoby miło mieć oficjalne info. Jaki dysk? Pytasz o ten M2 z wgranymi na niego grami? Sejvy przenoszą się na chumrę więc tutaj cudów nie ma. Ale co do tej kombinacji z grami na dysku M2 NVMe to sam się zastanaiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września 10 minut temu, darkos napisał(a): Jaki dysk? Pytasz o ten M2 z wgranymi na niego grami? Sejvy przenoszą się na chumrę więc tutaj cudów nie ma. Ale co do tej kombinacji z grami na dysku M2 NVMe to sam się zastanaiam. No z grami. Jakoś nigdzie nie było informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września 29 minut temu, Basior napisał(a): A to nie jest tak, że nawet jak po sugerowanym przeliczniku powinni iść, jaką Sony Polska narzuci? Pany jeszcze dla pewności - jest cokolwiek na temat tego, że dysk można przenieść co się dodatkowo dodało? Wiem że pewnie tak, ale byłoby miło mieć oficjalne info. Jak włożysz dysk do nowej konsoli to będzie automatycznie formatowany. Nie ważne, że przeniosłeś konto, dysk jest przypisany do konsoli zawsze, nie konta, czyli wszystko będziesz musiał pobrać od nowa, albo zrobić kopię na zewnętrzny dysk twardy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 781 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września Przejrzałem sobie z ciekawości OLX i FAT'ki totalnie nie trzymają ceny. Ludzie pozbywają się sprzętu życząc sobie kwoty poniżej 1000 zł. To chyba kolejny argument, żeby wybić sobie z głowy podmiankę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września 4 minuty temu, ginn napisał(a): Przejrzałem sobie z ciekawości OLX i FAT'ki totalnie nie trzymają ceny. Ludzie pozbywają się sprzętu życząc sobie kwoty poniżej 1000 zł. To chyba kolejny argument, żeby wybić sobie z głowy podmiankę. Ale bzdury xD Cytuj Odnośnik do komentarza
aset 6 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września 3 minuty temu, Szermac napisał(a): Ale bzdury xD Dużo ofert jest od 900 do 1300 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września Więcej jest ponad 1300 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września Czyli VRAM się zwiększy z 12.5GB do 13.7GB a typy chcą porównywać z pecetem z 8GB VRAMu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września uważałbym na te oferty w okolicach 1k żeby sie nie naciąć na olxowy scam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kangus 7 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września (edytowane) 7 minut temu, GearsUp napisał(a): Czyli VRAM się zwiększy z 12.5GB do 13.7GB a typy chcą porównywać z pecetem z 8GB VRAMu No nie wiem, ja wczoraj wziałem i przeklikałem się przez morele, żeby nie było ze trzeba cudować. Złożyłem kompa(calego z budą, zasiłką, 2 tb nvme itp) z ryzenem 5600x i 4070 super, czyli na 100% mocniejszy od prosiaka(może przepustowość ramu byłaby słabsza, tu nie jestem pewien, bo trochę wolniejszy dysk NVME praktycznie nic nie zmienia w realnych wynikach, zwykle to CPU jest ograniczeniem) za 4400zł... 12 gb Vramu raczej też nie powinno ograniczać "jakości konsolowej". Przy okazji nie musisz czekać na patche do gierek, od bata masz DLSS tam gdzie teraz jest FSR, masz lepszą wsteczną kompatybilność, a tryb 40 fps możesz zrobić w każdej grze + darmowy FG ;). Na pewno da się albo taniej, albo lepiej kupując w różnych sklepach, ale po prostu najłatwiej było wejść na morele i poklikać części. Edytowane 13 września przez Kangus Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 781 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września 5 minut temu, Szermac napisał(a): Więcej jest ponad 1300 Czas pokaże, ale czuję, że sprzedanie tego za 1300-1400 będzie niemałym osiągnięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 165 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września 7700XT ma 12 GB Vramu Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 13 września Udostępnij Opublikowano 13 września 1 minutę temu, Kangus napisał(a): No nie wiem, ja wczoraj wziałem i przeklikałem się przez morele, żeby nie było ze trzeba cudować. Złożyłem kompa(calego z budą, zasiłką, 2 tb nvme itp) z ryzenem 5600x i 4070 super, czyli na 100% mocniejszy od prosiaka w każdym aspekcie za 4400zł... 12 gb Vramu raczej też nie powinno ograniczać "jakości konsolowej". Przy okazji nie musisz czekać na patche do gierek, od bata masz DLSS tam gdzie teraz jest FSR, masz lepszą wsteczną kompatybilność, a tryb 40 fps możesz zrobić w każdej grze + darmowy FG ;). Na pewno da się albo taniej, albo lepiej kupując w różnych sklepach, ale po prostu najłatwiej było wejść na morele i poklikać części. No widzisz, nawet 4070 Super ma "tylko" 12 GB VRAM w porównaniu do 13.7GB w Prosiaku. Te porównania powinny przystopować Ten PSSR będzie z tego ciągnął tak samo jak DLSS i Frame Gen na PC ciągnie swoje z VRAMu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi