dominalien 263 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września (edytowane) To musiałby być produkt bardziej masowy, dla masowego odbiorcy. Bez zabawy z myszą i klawiaturą do aktualizacji i jak coś się zjebie. Edytowane 19 września przez dominalien Cytuj
drozdu7 2 794 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Teraz już wszystko jest strasznie płynne, nawet na konsolach generacje są rozbijane przed middle geny. Valve to pewnie skupi się na SD2, który normalnie na tv będzie też śmigał. Sam jestem okrutnie ciekaw, bo te sprzęty przenośne stały się świetną alternatywą dla ludzi którzy chcą sobie po prostu pograć niekoniecznie na telewizorze. Brat ostatnio pisał mi że był zdziwiony jak dobrze na tv wyglądał Spiderman puszczony z Legiona Go. Dla mnie to świetna wiadomość że tyle się dzieje na rynku sprzętów do grania. Zaraz ma wjechać nowa linia procesorów i zaś nowe zabawki będą. Cytuj
Ukukuki 6 996 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września 18 minut temu, dominalien napisał(a): To musiałby być produkt bardziej masowy, dla masowego odbiorcy. Bez zabawy z myszą i klawiaturą do aktualizacji i jak coś się zjebie. Steam jest bardziej masowy niż Paystation, ma więcej użytkowników. 16 minut temu, drozdu7 napisał(a): Teraz już wszystko jest strasznie płynne, nawet na konsolach generacje są rozbijane przed middle geny. Valve to pewnie skupi się na SD2, który normalnie na tv będzie też śmigał. Sam jestem okrutnie ciekaw, bo te sprzęty przenośne stały się świetną alternatywą dla ludzi którzy chcą sobie po prostu pograć niekoniecznie na telewizorze. Brat ostatnio pisał mi że był zdziwiony jak dobrze na tv wyglądał Spiderman puszczony z Legiona Go. Dla mnie to świetna wiadomość że tyle się dzieje na rynku sprzętów do grania. Zaraz ma wjechać nowa linia procesorów i zaś nowe zabawki będą. Valve teraz pracuje podobno nad nowymi okularami VR. Nowy Deck jest daleko jeszcze. Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września 5 minut temu, Ukukuki napisał(a): Steam jest bardziej masowy niż Paystation, ma więcej użytkowników. Hmm, myślę, że wiesz o co mi chodziło. Cytuj
Ukukuki 6 996 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Godzinę temu, dominalien napisał(a): Hmm, myślę, że wiesz o co mi chodziło. Ale to wiesz takie samo gadanie ,że Nintendo mogło by wejść na rynek smartfonów. Rynek konsol to nie jest już rynek który przyjmie nowego gracza. Cytuj
l33t 128 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września (edytowane) 3 godziny temu, drozdu7 napisał(a): Valve to pewnie skupi się na SD2, który normalnie na tv będzie też śmigał. Sam jestem okrutnie ciekaw, bo te sprzęty przenośne stały się świetną alternatywą dla ludzi którzy chcą sobie po prostu pograć niekoniecznie na telewizorze. Brat ostatnio pisał mi że był zdziwiony jak dobrze na tv wyglądał Spiderman puszczony z Legiona Go. Dla mnie to świetna wiadomość że tyle się dzieje na rynku sprzętów do grania. Zaraz ma wjechać nowa linia procesorów i zaś nowe zabawki będą. W ostatnich miesiącach łapię się na tym, że znacznie częściej odpalam Steam Decka niż PS5 czy Pstryka. Bo choć wcale pod kątem ergonomii najwygodniejszy sprzęt to nie jest, tak już możliwość wybrania czegoś z ogromnej biblioteki zbudowanej przez 20 lat na Steamie sprawia, że na tym cholerstwie po prostu gram. I na tym polu Switch zwyczajnie przegrywa. Tak szczerze mówiąc to sam nie wiem, na co dzisiaj liczę bardziej. Że Sony dostarczy więcej nowych tytułów zamiast zalewać rynek remasterami i rimejkami oraz edycjami pecetowymi swoich gier? Na to, że Microsoft ma dzisiaj w portfolio takie marki, którymi jest w stanie przeciągnąć niebieskich do swojego obozu w kolejnej generacji? Czy na Nintendo, które w obecnej generacji nie wypuściło przez tyle lat nawet aktualnej odsłony Mario Kart, a zamiast tego wypluwało jakieś półprodukty udające poważne gry, w których samego kontentu było co kot napłakał (typu ostatnie Mario Strikers)...? Spoiler NIE NO CHŁOPAKI. ŻARTUJĘ, NIE BIJCIE! PREORDER NA PROSIAKA LECI DEJ ŁAN! Edytowane 19 września przez l33t Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września 5 minut temu, Figuś napisał(a): Ej gruba, pijesz? Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Pad super ale po co mi trzeci a będzie podstawka i napęd w kolorze PS GREY do pro żeby był matching? Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Super te konsole wyglądają. Ciekawe jakie ceny i czy normalnie dostępne Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Ładne sprzęty, w tej PSXowej szarości wyglądają o wiele lepiej niż w bieli Cytuj
elvis004 295 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Pad super ale po co mi trzeci a będzie podstawka i napęd w kolorze PS GREY do pro żeby był matching?Pewnie wprowadzą wymienne panele do napędu w barwach na 30 rocznicę za 130 zł🙃Dual Sense może wjedzie w tych barwach🙂 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Z tym padem to ciekawe czy będzie w sprzedaży solo czy tylko zestawy. Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września (edytowane) 21 minut temu, McDrive napisał(a): Ej gruba, pijesz? Gruba jest tu zamiast PS5 fat. Konsoli wymieniać nie będę, ale padzik jest piękny Edytowane 19 września przez Observer Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września https://blog.playstation.com/2024/09/19/celebrating-30-years-of-playstation-with-a-nostalgic-look/ Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Cytat PS5 Pro is limited to 12,300 units. A tak poza tym, to jestem zadowolony. W innym temacie się zastanawiałem czy coś wypuszczą i widać chińczycy czytają forumek. Szary DS wpadnie i będzie sobie leżał obok szarego DS4. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Limitowana ilość, więc pewnie cena kosmos. Jebać w takim razie Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września (edytowane) Bundle z Pro 5k lekko będzie. W środku 2 pady, w tym 1 Dualsense Edge. Edytowane 19 września przez Chmielinski Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Beka z tego szarego plastiku na napęd xD 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Fajnie to wygląda, ale mogliby nie robić trzody i jednak zamontować napęd na stałe, w odpowiednim kolorze. Jak się odnoszą do korzeni, to niech nie pomijają kluczowych elementów. 1 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Jak się uda dorwać limitke prosiaka to wezme, raczej stratny nikt nie bedzie na tym zakupie. Potem sie opchnie jak wyjdzie ps6. Te rocznicowe ps4 po ile chodzą teraz? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Nie no ja biore do grania, wiec bedzie otwarta. Nawet gdyby na zero sie udało wyjsc to spoko. Te ps4 byly w sprzedazy? Bo pamietam tylko, ze konkursy robili na playstation polska i probowalem szczescia. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi