Square 8 553 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Też będę, ale po tych bombach to nie wiem czy się uda później usnąć. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 1 minutę temu, Square napisał(a): Też będę, ale po tych bombach to nie wiem czy się uda później usnąć. Przestań, dla osoby, która spędziła +1k godzin z Alojką to może być najlepsze State of Play . Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Ok 2k w obu grach. Niby tak, ale wszystko rozejdzie się o zmiany i cenę. Jeżeli będzie to pelny remake z mo-capem itp. to mogę wybulić więcej, ale jeżeli tylko rozdziałka i pierdoły to max cena ulepszenia tj. te 40 zł. Ciekawe czy zmienią Sylensa tak jak to było w pierwszym SM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 12 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Przestań, dla osoby, która spędziła +1k godzin z Alojką to może być najlepsze State of Play . 1 tys. w Horizon? Jesteś masochistą, wg mnie ta gra jest nijaka. Szczególnie 2 część jest miętka. Nie widać w tym produkcie pasji tylko kalkę i odhaczanie kolejnych punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 2 minuty temu, Sewesew napisał(a): 1 tys. w Horizon? Jesteś masochistą, wg mnie ta gra jest nijaka. Szczególnie 2 część jest miętka. Nie widać w tym produkcie pasji tylko kalkę i odhaczanie kolejnych punktów. To nie ja, tylko Square ma 2k godzin, ale tez trochę pograłem, tak z 200h :). No są ludzie co lubią Horizona, jak widać :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 908 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 6 godzin temu, nero2082 napisał(a): nie pokażą nawet jednej dobrej gry bo to State of Play a nie Showcase nakręcajcie sie dalej Na State of Play ujawnili Astro Bota, czyli dla wielu goty 2024, więc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 613 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Jednak design oryginalny lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Teraz, Rtooj napisał(a): Jednak design oryginalny lepszy Ale ale jest 5 palców, czyli nie robił tego AI, tylko człowiek . Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 2 minuty temu, Rtooj napisał(a): Jednak design oryginalny lepszy po lewej bieda ps5 po prawej ps5 pro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 613 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Raczej tak, postacie w tle nie są rozmazane. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Lista prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 613 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Czyli Housemarque robiło ostatnie 4 lata remastera Horizon Zero Dawn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Jeszcze exclusive od FromSoftware wjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Teraz, Szermac napisał(a): Jeszcze exclusive od FromSoftware wjedzie Remaster Elder Ringa Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Nie no, tę nową co robią, a'la Harry Potter xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 908 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Biorąc pod uwagę, że State of Play odbędzie się dzień przed wystartowaniem preorderów na prosiaka, to spodziewam się przynajmniej jakichś 2-3 większych bomb, które zachęciłoby do zakupu nowej konsoli. Mam nadzieję, że w Sony są jeszcze jacyś w miarę ogarnięci ludzie, którzy wiedzą, że remaster Horizona i Days Gone tu nie wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 3 minuty temu, Szermac napisał(a): Nie no, tę nową co robią, a'la Harry Potter xD Spellbound? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 14 minut temu, Pix napisał(a): Biorąc pod uwagę, że State of Play odbędzie się dzień przed wystartowaniem preorderów na prosiaka, to spodziewam się przynajmniej jakichś 2-3 większych bomb, które zachęciłoby do zakupu nowej konsoli. Mam nadzieję, że w Sony są jeszcze jacyś w miarę ogarnięci ludzie, którzy wiedzą, że remaster Horizona i Days Gone tu nie wystarczy. Bloodborne Remake od Bluepoint i pozamiatane, chociaż może być problem bo oni chyba coś swojego klepią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 2 minuty temu, Lochu napisał(a): Bloodborne Remake od Bluepoint i pozamiatane, chociaż może być problem bo oni chyba coś swojego klepią. Może to tylko taka przykrywka, że coś swojego robią i będzie Bloodborne Remake normalnie premierka 7 listopad razem z prosiakiem, tak będzie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września te posty się źle zestarzeją xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 613 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września To w końcu lud chce te remejki czy nie :D? Bo czytam że Bluepoint przypadkiem żeby nie chciało robić nowego IP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Jedna bomba by wystarczyła na premierę PRO. Niestety problem w tym, że to mało prawdopodobne. Szanse są, ale na tyle małe że nawet takiego Venoma na pocieszenie pewnie nie będzie. Oby było inaczej, ale szanse marne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 908 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 2 minuty temu, Rtooj napisał(a): To w końcu lud chce te remejki czy nie :D? Bo czytam że Bluepoint przypadkiem żeby nie chciało robić nowego IP. Zależy. Trzeba rozróżniać dopieszczone rimejki zrobione praktycznie od zera i leniwe remastery zrobione na odpierdol. A że bluepoint swoimi rimejkami jak dotąd zazwyczaj dostarczało, to i podejście ludzi zupełnie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września Kto by nie chciał rimejku Bb no. Takie to mogą być, tak jak Metal Geare, Silenty itp:. no i takiego Devil May Cry 1 na REengine bym fest chciał Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 24 września Udostępnij Opublikowano 24 września 31 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Jedna bomba by wystarczyła na premierę PRO. Tsushima 2 by pasowała na TGS, pls Sony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi