Pupcio 18 381 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września 33 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Leak Ukryj zawartość No chyba nie bardzo takie coś to musiałby być jakiś Showcase, ale kto zabroni pomarzyć leakerom xD. fejk, nie ma remastera bb, bb2 i gta 6 Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września Remasterki horizon i days gone State of Replay™ Cytuj
mario10 515 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Zawsze była jakaś nutka niepewności i ciekawości tak tym razem hype zerowy. Jutro rano poczytam o nadchodzących "bąbach", a nuż będzie jakiś remake ciekawy Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Szczerze, ten pokaz chyba bedzie tym który pomoże mi podjąć decyzję, czy sprzddawac ps5 czy nie. Konsola kurzy się od czasu premiery GoW2 (bo muliplatformy ogrywam na xboxie ze wzgledu na QR) i jesli niebiescy nic nie pokażą to oznacza, że do konca przyszlego roku ps5 dalej będzie się kurzyć. Tragiczna jest ta generacja. Cytuj
mario10 515 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Ja ogólnie mam mocne plecy więc ogrywać co mam jeszcze,a i czasem wrócę do jakiejś ciekawej gry, która już ograłem, ale ogólnie znajomi co pykają dużo więcej i są w miarę na bieżąco też kręcą nosem na brak gier więc nie jesteś odosobnionym przypadkiem. Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 24 września Autor Opublikowano 24 września Też kiedyś chodziłem do podstawówki i jedynym moim obowiązkiem było przejście gry. 1 Cytuj
Czoperrr 5 074 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 11 hours ago, Ma_niek said: dla dwojki tombi bym kupil te konsole od chinczykow Kupować PS5 dla biedaportu gry z PSX? Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Mój leak: Days Gone Pro mode trailer 1080p120fps trailer Bloodborne Pro mode 8k 30 fps trailer The Last of Us Part II Pro enchanced added missed level remastered I na zamknięcie pokazu Cerny z Knack 3 https://direct.playstation.com/de-de/buy-accessories/shapes-of-play-create?emcid=or-ps-470929 Cytuj
nero2082 773 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września nie pokażą nawet jednej dobrej gry bo to State of Play a nie Showcase nakręcajcie sie dalej Cytuj
Homelander 2 059 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Obstawiam 40 minut prezentacji przy okazji przejścia Concorda na f2p. I podanie ceny zestawu 30lecia PS5 Pro (1499$). I to tyle Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Obejrze sobie konfe i znowu się zawiodę, takie to moje guily pleasure 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Mój leak: Days Gone Pro mode trailer 1080p120fps trailer Bloodborne Pro mode 8k 30 fps trailer The Last of Us Part II Pro enchanced added missed level remastered I na zamknięcie pokazu Cerny z Knack 3 https://direct.playstation.com/de-de/buy-accessories/shapes-of-play-create?emcid=or-ps-470929 O ja tu mam nawet z potwierdzonych leaków co nigdy się nie mylą, tutaj akurat z kanału @trustmeBro: Cytat Concord 2 Spider-Man 2 Remaster God of War Ragnarok Remaster Dustborn 2 Suicide Squad: Kill the Justice League Pink Edition DLC: Shit on Batman's grave 1 Cytuj
Sewesew 13 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Skopiuje od pewnego użytkownika z pewnej strony: 1. Until Dawn Remastered 2. Days Gone Remastered 3. Horizon Zero Dawn Remastered 4. TLOU2 Double Remastered 5. Horizon Zero Dawn 2 Remastered 6. Astro Bot Remastered 7. TLOU Remake Remastered 8. Demon's Souls Remake Remastered 9. Uncharted Trilogy Ultra 4k Remade Remastered Drake's Adventure 10. God of War Remastered 11. God of War Ragnarok Remastered 12. Spider Man's Second Remaster but better 13. Spider man 2 Remastered 14. Ghost of Tsushima Remastered Tak szczerze powiedziawszy to większość z tego jest realna. 1 Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Mam realniejszą - Horizon Zero Dawn Remastered - Days Gone Remastered - Death Stranding 2 - Monster Hunter Wilds - LEGO® Horizon Adventures - Metro Awakening - Party Animals - Palworld - Assassin's Creed Shadows - Baby Steps - Dragon's Dogma 2 - DLC - METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - Avatar: Frontiers of Pandora - Secrets of the Spires - Until Dawn and more Cytuj
Czoperrr 5 074 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Z tym Days Gone Remastered to tak na serio? Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Nie no nie wiem, to też tylko predictiony xd Cytuj
łom 1 975 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Jedyne co chciał bym od Days Gone remaster to nazwanie go 'Director's Cut' żeby zobaczyć jeszcze większy meltdown Gavina 4 Cytuj
Homelander 2 059 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Meltdown to by był gdyby ogłosili, że Days Gone w ich opinii nie zasługuje na remaster Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Dino Crisis niech sie potwierdzi lepiej Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 1 minutę temu, elvis004 napisał(a): Jeden tytuł już jest: Gra pokazu Cytuj
Szermac 2 706 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 3 minuty temu, Mejm napisał(a): Kto bedzie ogladac dzisiaj o 24? Ja 1 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 5 minut temu, Szermac napisał(a): Ja Jako, że jedna gra z leaka już weszła to liczę jeszcze na co najmniej jedną Forbidden Siren remake. Reszta whatever. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi