Square 8 604 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Też będę, ale po tych bombach to nie wiem czy się uda później usnąć. 1 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 1 minutę temu, Square napisał(a): Też będę, ale po tych bombach to nie wiem czy się uda później usnąć. Przestań, dla osoby, która spędziła +1k godzin z Alojką to może być najlepsze State of Play . Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Ok 2k w obu grach. Niby tak, ale wszystko rozejdzie się o zmiany i cenę. Jeżeli będzie to pelny remake z mo-capem itp. to mogę wybulić więcej, ale jeżeli tylko rozdziałka i pierdoły to max cena ulepszenia tj. te 40 zł. Ciekawe czy zmienią Sylensa tak jak to było w pierwszym SM. Cytuj
Sewesew 3 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Przestań, dla osoby, która spędziła +1k godzin z Alojką to może być najlepsze State of Play . 1 tys. w Horizon? Jesteś masochistą, wg mnie ta gra jest nijaka. Szczególnie 2 część jest miętka. Nie widać w tym produkcie pasji tylko kalkę i odhaczanie kolejnych punktów. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 2 minuty temu, Sewesew napisał(a): 1 tys. w Horizon? Jesteś masochistą, wg mnie ta gra jest nijaka. Szczególnie 2 część jest miętka. Nie widać w tym produkcie pasji tylko kalkę i odhaczanie kolejnych punktów. To nie ja, tylko Square ma 2k godzin, ale tez trochę pograłem, tak z 200h :). No są ludzie co lubią Horizona, jak widać :D. Cytuj
Pix 912 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 6 godzin temu, nero2082 napisał(a): nie pokażą nawet jednej dobrej gry bo to State of Play a nie Showcase nakręcajcie sie dalej Na State of Play ujawnili Astro Bota, czyli dla wielu goty 2024, więc 1 Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Jednak design oryginalny lepszy 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Teraz, Rtooj napisał(a): Jednak design oryginalny lepszy Ale ale jest 5 palców, czyli nie robił tego AI, tylko człowiek . Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 2 minuty temu, Rtooj napisał(a): Jednak design oryginalny lepszy po lewej bieda ps5 po prawej ps5 pro? Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Raczej tak, postacie w tle nie są rozmazane. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Czyli Housemarque robiło ostatnie 4 lata remastera Horizon Zero Dawn. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Jeszcze exclusive od FromSoftware wjedzie Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Teraz, Szermac napisał(a): Jeszcze exclusive od FromSoftware wjedzie Remaster Elder Ringa Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Nie no, tę nową co robią, a'la Harry Potter xD 1 Cytuj
Pix 912 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Biorąc pod uwagę, że State of Play odbędzie się dzień przed wystartowaniem preorderów na prosiaka, to spodziewam się przynajmniej jakichś 2-3 większych bomb, które zachęciłoby do zakupu nowej konsoli. Mam nadzieję, że w Sony są jeszcze jacyś w miarę ogarnięci ludzie, którzy wiedzą, że remaster Horizona i Days Gone tu nie wystarczy. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 3 minuty temu, Szermac napisał(a): Nie no, tę nową co robią, a'la Harry Potter xD Spellbound? Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 14 minut temu, Pix napisał(a): Biorąc pod uwagę, że State of Play odbędzie się dzień przed wystartowaniem preorderów na prosiaka, to spodziewam się przynajmniej jakichś 2-3 większych bomb, które zachęciłoby do zakupu nowej konsoli. Mam nadzieję, że w Sony są jeszcze jacyś w miarę ogarnięci ludzie, którzy wiedzą, że remaster Horizona i Days Gone tu nie wystarczy. Bloodborne Remake od Bluepoint i pozamiatane, chociaż może być problem bo oni chyba coś swojego klepią. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 2 minuty temu, Lochu napisał(a): Bloodborne Remake od Bluepoint i pozamiatane, chociaż może być problem bo oni chyba coś swojego klepią. Może to tylko taka przykrywka, że coś swojego robią i będzie Bloodborne Remake normalnie premierka 7 listopad razem z prosiakiem, tak będzie 1 1 Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września te posty się źle zestarzeją xd 1 Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września To w końcu lud chce te remejki czy nie :D? Bo czytam że Bluepoint przypadkiem żeby nie chciało robić nowego IP. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Jedna bomba by wystarczyła na premierę PRO. Niestety problem w tym, że to mało prawdopodobne. Szanse są, ale na tyle małe że nawet takiego Venoma na pocieszenie pewnie nie będzie. Oby było inaczej, ale szanse marne. 1 Cytuj
Pix 912 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 2 minuty temu, Rtooj napisał(a): To w końcu lud chce te remejki czy nie :D? Bo czytam że Bluepoint przypadkiem żeby nie chciało robić nowego IP. Zależy. Trzeba rozróżniać dopieszczone rimejki zrobione praktycznie od zera i leniwe remastery zrobione na odpierdol. A że bluepoint swoimi rimejkami jak dotąd zazwyczaj dostarczało, to i podejście ludzi zupełnie inne. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Kto by nie chciał rimejku Bb no. Takie to mogą być, tak jak Metal Geare, Silenty itp:. no i takiego Devil May Cry 1 na REengine bym fest chciał Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 31 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Jedna bomba by wystarczyła na premierę PRO. Tsushima 2 by pasowała na TGS, pls Sony 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi