Donatello1991 1 424 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 3 minuty temu, nero2082 napisał(a): Tsushima 2 by pasowała na TGS, pls Sony Może dlatego ubisoft zwiał? Xd 2 Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a): Może dlatego ubisoft zwiał? Xd UBI ostatnimi czasy nie ma powodów do świętowania. Jakby pokazali T2 to ich czarnoskóry samuraj mógłby się przyczaić i ukryć Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 56 minut temu, Rtooj napisał(a): Bo czytam że Bluepoint przypadkiem żeby nie chciało robić nowego IP. Niech robią swoje w końcu. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Najłatwiejszym sposobem sprzedaży prosiaczka jest zrobienia remastera bloodborne i napisanie w infografice, że na PRO będziesz miał stabilne 60fps/4k a na amatorze w fidelity 30 ramek piękny kawalerze. Cytuj
Sewesew 3 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września (edytowane) Czy w dzisiejszym świecie, w którym pracownicy mają wywalone w umowy poufne, a sprzątaczki cykają zdjęcia podczas sprzątania, jakakolwiek gra, która miałaby mieć premierę w ciągu miesiąca mogłaby nie ujrzeć światła dziennego przed zwiastunem lub zapowiedzią? Edytowane 24 września przez Sewesew Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Wystarczy nie robić gier we wielkich gmachach gdzie trzeba sprzątać tylko w piwnicach. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 12 minutes ago, Sewesew said: Czy w dzisiejszym świecie, w którym pracownicy mają wywalone w umowy poufne, a sprzątaczki cykają zdjęcia podczas sprzątania, jakakolwiek gra, która miałaby mieć premierę w ciągu miesiąca mogłaby nie ujrzeć światła dziennego przed zwiastunem lub zapowiedzią? Tak było z HiFi Rush. Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 13 minut temu, Sewesew napisał(a): Czy w dzisiejszym świecie, w którym pracownicy mają wywalone w umowy poufne, a sprzątaczki cykają zdjęcia podczas sprzątania, jakakolwiek gra, która miałaby mieć premierę w ciągu miesiąca mogłaby nie ujrzeć światła dziennego przed zwiastunem lub zapowiedzią? GTA 6 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września HiFi Rush wyciekło przed premierą przecież Sam nawet wrzucałem info Spoiler 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września hifi rush nie działo się w japonii, niezły fail Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Pamięta ktoś jak było z Demon's Souls? Chyba pół roku przed premierą był pierwszy teaser, a wcześniej było coś wiadomo? Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września jakby ktoś szukał wiarygodnego leakera i nie chcę czekać do północy to macie tu przeciek prosto od samego Sony czyli z PSN Spoiler 2 Cytuj
wojtas011 542 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 41 minut temu, Lochu napisał(a): Pamięta ktoś jak było z Demon's Souls? Chyba pół roku przed premierą był pierwszy teaser, a wcześniej było coś wiadomo? 2008 na TGS ogłoszone, w Japonii wyszło w Lutym 2009 Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 5 minut temu, wojtas011 napisał(a): 2008 na TGS ogłoszone, w Japonii wyszło w Lutym 2009 Chodziło mi o remake. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 14 minut temu, ASX napisał(a): jakby ktoś szukał wiarygodnego leakera i nie chcę czekać do północy to macie tu przeciek prosto od samego Sony czyli z PSN Ukryj zawartość To by było za grube. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 14 minut temu, ASX napisał(a): jakby ktoś szukał wiarygodnego leakera i nie chcę czekać do północy to macie tu przeciek prosto od samego Sony czyli z PSN Ukryj zawartość To + jeszcze takich, których nie ma na sklepie Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 17 minut temu, ASX napisał(a): jakby ktoś szukał wiarygodnego leakera i nie chcę czekać do północy to macie tu przeciek prosto od samego Sony czyli z PSN Ukryj zawartość The Last of Us Part 1 zaginione levele Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września No i Stellar Bladzik w wersji na Prosiaka a może zapowiedź DLC 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Szykuje się ostra beczunia czyli standard playstation w tej generacji Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 13 minut temu, Szermac napisał(a): No i Stellar Bladzik w wersji na Prosiaka a może zapowiedź DLC Dlc niby dopiero w przyszłym roku Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 26 minut temu, Pupcio napisał(a): Szykuje się ostra beczunia czyli standard playstation w tej generacji Mam zamiar obejrzeć, chyba Sony nie napluje mi w twarz co? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 887 Opublikowano 24 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 września 11 minut temu, drozdu7 napisał(a): Mam zamiar obejrzeć, chyba Sony nie napluje mi w twarz co? Oni już nie plują - srają od razu do gęby 2 10 Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września No nie nastawiam się na nic wielkiego, liczę tylko po cichu na nowe IP a nie tylko remastery bo będą prawda? prawda? Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Godzinę temu, XM. napisał(a): Oni już nie plują - srają od razu do gęby Nowa nazwa na kolejną edycje CW już ustalona. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi