KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Death Stranding 2 i Ghost of Yotei na 2025 i gra gitarka, PS5 Pro day0. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Miłego przetrawiania gówna, które zafundowało Sony. 1 Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Nie no serio, kupowanie pro to niezły IQ test 4 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 1 minutę temu, kaktusr napisał(a): Pominołem początek ten remaster tlou 2 na pc też ? jak tak to kiedy ? Tego nie wiem, było info tylko o Tlou1 w plusie na Tlou day 26.09. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Był bloodborne bo chyba za szybko mrugałem? Cytuj
Observer 10 407 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): Baba samuraj mdr Współczucie dla panów Japończyków wymazywanych z historii. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września w sumie to fajnie będzie zagrać w Tsushime bez downgrade'u ogólnie show to parujący kloc ale skoro nie ma Showcase to jednak uderzyli już teraz tym Yotei no dobrze dobrze Sony, już klikam preorder Pro *głaszcze* Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Just now, oFi said: Był bloodborne bo chyba za szybko mrugałem? bloodborne of yotei Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 2 minuty temu, kudlaty88 napisał(a): Baba ronin....biedne japońce zero szacunku dla kultury ale przynajmniej tym razem przynajmniej nie czarna Biedne japońce, sami ponad 25 lat temu robili baby ninja, tylko wtedy nikomu to nie przeszkadzało 1 1 Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 1 minute ago, KrYcHu_89 said: Tego nie wiem, było info tylko o Tlou1 w plusie na Tlou day 26.09. A to mnie cieszy bo bardzo ta gra trzymała cenę a chciałem zagrać Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Cuszima i western? Brzmi jak marzenie kratosika. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Ghost nowy w 1603, tamten było w 1274 jakoś, no to Jina raczej nie zobaczymy w tej części, może jakieś flashbacki tylko. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Ale do stellarka to mogli to DLC zapowiedzieć. Chyba, ze ten nierek to będzie połączenie uniwersów? Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września To Nintendo ma teraz do pustej 2 1 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 1 minutę temu, Shen napisał(a): Biedne japońce, sami ponad 25 lat temu robili baby ninja, tylko wtedy nikomu to nie przeszkadzało Ale odróżniasz ninje od ronina? Cytuj
suteq 183 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Wydają PS5 Pro a nowy Ghost wygląda jak jedynka. 2 Cytuj
Observer 10 407 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 2 minuty temu, Shen napisał(a): Biedne japońce, sami ponad 25 lat temu robili baby ninja, tylko wtedy nikomu to nie przeszkadzało Ayame nie była roninem tylko kunoichi. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Dobra dawać te preordery Prosiaka i Silent Hilla 2 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września No i gdzie pokażą tajfunową rozjebundę jak w jedynce nie zdążyli. Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Just now, suteq said: Wydają PS5 Pro a nowy Ghost wygląda jak jedynka. Zobaczymy testy ale niczym tego pro nie zareklamowali, a powinni rzucac bombe za bomba za prawie 1k ojro Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września Generalnie super pokaz, oby takich więcej, było warto siedzieć po nocy. Szczególnie dla tego rimejku dino crisis. 1 Cytuj
Qbon 335 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września W kupnie Pro nie widzę sensu w ogóle, bo ile do końca generacji wyjdzie gier Sony, które to wykorzystają? Na palcach jednej ręki zapewne będzie można policzyć, ogra się na amatorze i ewentualnie później w lepszej jakości na kompie. Od ND to już tracę nadzieję, że cokolwiek wyjdzie w tej generacji, jeszcze im zostało Tlou 2 do przeportowania na PC i to by pewnie było na tyle. 2 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 12 minut temu, Observer napisał(a): Ayame nie była roninem tylko kunoichi. a kto powiedzial, ze ona jest roninem, pokazali babe z mieczem i mandoliną i tyle, gościu powiedział, że jest ścigana przez roninów. Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 24 września Opublikowano 24 września 2 minuty temu, Qbon napisał(a): W kupnie Pro nie widzę sensu w ogóle, bo ile do końca generacji wyjdzie gier Sony, które to wykorzystają? Na palcach jednej ręki zapewne będzie można policzyć, ogra się na amatorze i ewentualnie później w lepszej jakości na kompie. Od ND to już tracę nadzieję, że cokolwiek wyjdzie w tej generacji, jeszcze im zostało Tlou 2 do przeportowania na PC i to by pewnie było na tyle. To "show" dało Mi to samo do zrozumeinia, miałem brać po jestem p00jemaby i "lubie mieć" ale to już jest totalnie bez sensu. ND to chyba się zawinęło takie mam wrażenie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi