Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, kaktusr napisał(a):

Pominołem początek ten remaster tlou 2 na pc też ? jak tak to kiedy ?

Tego nie wiem, było info tylko o Tlou1 w plusie na Tlou day 26.09.

Opublikowano

w sumie to fajnie będzie zagrać w Tsushime bez downgrade'u

ogólnie show to parujący kloc ale skoro nie ma Showcase to jednak uderzyli już teraz tym Yotei 

no dobrze dobrze Sony, już klikam preorder Pro *głaszcze*

Opublikowano
2 minuty temu, kudlaty88 napisał(a):

Baba ronin....biedne japońce zero szacunku dla kultury ale przynajmniej tym razem przynajmniej nie czarna

Biedne japońce, sami ponad 25 lat temu robili baby ninja, tylko wtedy nikomu to nie przeszkadzało :niki:

Przechwytywanie.JPG.456247f4ebc7bad77f3058a7e8c0dd8c.JPG

• Lubię! 1
  • This 1
Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał(a):

Biedne japońce, sami ponad 25 lat temu robili baby ninja, tylko wtedy nikomu to nie przeszkadzało :niki:

Przechwytywanie.JPG.456247f4ebc7bad77f3058a7e8c0dd8c.JPG

Ayame nie była roninem tylko kunoichi.

Opublikowano

W kupnie Pro nie widzę sensu w ogóle, bo ile do końca generacji wyjdzie gier Sony, które to wykorzystają? Na palcach jednej ręki zapewne będzie można policzyć, ogra się na amatorze i ewentualnie później w lepszej jakości na kompie. Od ND to już tracę nadzieję, że cokolwiek wyjdzie w tej generacji, jeszcze im zostało Tlou 2 do przeportowania na PC i to by pewnie było na tyle.

• Plusik 2
Opublikowano
12 minut temu, Observer napisał(a):

Ayame nie była roninem tylko kunoichi.

a kto powiedzial, ze ona jest roninem, pokazali babe z mieczem i mandoliną i tyle, gościu powiedział, że jest ścigana przez roninów.

Opublikowano
2 minuty temu, Qbon napisał(a):

W kupnie Pro nie widzę sensu w ogóle, bo ile do końca generacji wyjdzie gier Sony, które to wykorzystają? Na palcach jednej ręki zapewne będzie można policzyć, ogra się na amatorze i ewentualnie później w lepszej jakości na kompie. Od ND to już tracę nadzieję, że cokolwiek wyjdzie w tej generacji, jeszcze im zostało Tlou 2 do przeportowania na PC i to by pewnie było na tyle.

To "show" dało Mi to samo do zrozumeinia, miałem brać po jestem p00jemaby i "lubie mieć" ale to już jest totalnie bez sensu. ND to chyba się zawinęło takie mam wrażenie.

• Plusik 1