nero2082 791 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): W ogóle w PL będą? nie, bo skalper @PiPoLiNiO wykupi wszystkie Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 2 minuty temu, nero2082 napisał(a): nie, bo skalper @PiPoLiNiO wykupi wszystkie Bardziej od śmieszkowania chodziło mi o to, że w żadnym sklepie nie ma nawet podstrony, a na inne modele, w tym PRO już są... Cytuj
Sewesew 4 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września (edytowane) 6 minut temu, Cedric napisał(a): Przy okazji nie rozumiem też kompletnie tej strategii Sony zapowiadania gierek. Nowy Ghost pyk i w 2025, a takiego Wolverine zapowiadają na lata przed premierą. Tego Ghościka spokojnie można było też już zapowiedzieć z rok temu. Mało konsekwencji tutaj widzę. Od kilku lat jest zmiana strategii i zapowiada się gry rok/pół roku przed premierą. Raz, że wtedy już jest większa pewność, że gra zostanie "ukończona", a dwa, że ludzie nie zapomną. Bo z tym różnie bywa. Niektórzy tutaj nie pamiętali, że na ten rok planowany jest DS2, właśnie przez dawną zapowiedź. W Polsce raczej pro 30A nie będzie. Wpierw kraje pierwszej kategorii, a jeśli coś zostanie to nie wiadomo kiedy w Polsce - takie jest oficjalne info. Edytowane 25 września przez Sewesew Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Bardziej od śmieszkowania chodziło mi o to, że w żadnym sklepie nie ma nawet podstrony, a na inne modele, w tym PRO już są... Słabo szukasz. X-kom, Euro RTV Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Teraz, Sewesew napisał(a): Od kilku lat jest zmiana strategii i zapowiada się gry rok/pół roku przed premierą. Raz, że wtedy już jest większa pewność, że gra zostanie "ukończona", a dwa, że ludzie nie zapomną. Bo z tym różnie bywa. Niektórzy tutaj nie pamiętali, że na ten rok planowany jest DS2, właśnie przez dawną zapowiedź. DS2 dostanie datę na TGS, bo tam mają swój show, Tsushima pewnie gdzieś zimą dostanie datę, 3cia dużą gra single player to zapewne będzie Wolverine pod koniec 2025, tak to się rysuje. ND jest jak zawsze w piździe. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września https://www.x-kom.pl/p/1280159-konsola-playstation-sony-playstation-5-pro.html?srsltid=AfmBOoq0i3rqXEz0kSyIO211DAmU1I_Cbbc-A98bseVcNNqzvwcd8djW Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Słabo szukasz. X-kom, Euro RTV Szarak? Nope. 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): https://www.x-kom.pl/p/1280159-konsola-playstation-sony-playstation-5-pro.html?srsltid=AfmBOoq0i3rqXEz0kSyIO211DAmU1I_Cbbc-A98bseVcNNqzvwcd8djW Qrwa umiesz czytać? xD. Jak już chcesz pokazać, że jesteś skalperem, to kup szaraka Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Bardziej od śmieszkowania chodziło mi o to, że w żadnym sklepie nie ma nawet podstrony, a na inne modele, w tym PRO już są... może dlatego że nie będą mieć Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Teraz, nero2082 napisał(a): może dlatego że nie będą mieć PS4 szare było w Euro. Ale też wrzucili cichaczem. Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): PS4 szare było w Euro. Ale też wrzucili cichaczem. nie mów tak głośno, @PiPoLiNiO nas czyta Cytuj
Sewesew 4 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września (edytowane) https://www.playstation.com/pl-pl/30th-anniversary-collection/ Jest info o tym, że jest taka konsola na polskiej stronie ps, ale nie ma o sprzedaży. IMO nie będzie w pl. Edytowane 25 września przez Sewesew Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Skalperzy zrobią test czy im zejdzie ten pierwszy batch, po minucie nie bedzie co zbierac Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 13 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Qrwa umiesz czytać? xD. No właśnie średnio... Ale za to mam już gotowe boty na zakup szaraka, więc jak sobie nie poradzisz sam, to dam Ci dobrą cenę. Taką razy 2, bo jesteś niemiłym człowiekiem 2 Cytuj
Mari4n 427 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Mam brata w Niemczech, może mi ogarnie padziora, ale na cuda nie liczę. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Jak dobrze, że się wolałem wyspać, zamiast oglądać to coś, trailery do kawy i już wiem że nie warto było. Oglądanie po nocy SoP ? Wykupowanie napędów? Preordery PRO? No ale potem zdziwienie, że branżunia Nas dyma wielki czarnym dildo bez lubryfikacji Wykresy w Excelu się zgadzają to po co mają być 4 DE PLEJERS? Ale na widok Hitmana na PS VR2 trochę drgnęło, to absolutnie najlepsza gra ostatnich lat z najlepszym supportem po premierze. 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 3 minuty temu, Mari4n napisał(a): Mam brata w Niemczech, może mi ogarnie padziora, ale na cuda nie liczę. Przy tak niskim nakładzie skrypty też niewiele dadzą, ale zobaczymy jutro. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Do tej pory potwierdzone pro upgrejdy Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Dobrze byc starym bo zmeczenie bierze wczesniej. Nadrobilem z rana. No nie wiem. Hell is us to jakis dziwny mariaz terazniejszosci, innego wymiaru i potworow z chinskich bajek. Nie spaja mi sie to. Chyba, ze us to nie zaimek a nawiazanie do ameryczki i to bedzie jakas protest game. Dragon Age Baby i Monster Hunter Baby. DW Origins spoko, ale to nisza i znow to samo. ArchAge skonczy jako zapomniany klon soulsow. SB x NA ciekawe, ale czym to bedzie? Soul Reaver 1+2 nie dzieki, gralem w wysokiej rozdzielczosci na pc 100 lat temu. GoY w sumie spoko, na fali popularnosci Blue Eye Samurai dali babe i chyba sie to sprawdzi. Ps5 pro tylko potwierdzilo beke, ze na start wsparcie maja gierki sprzed x lat. Ale tak po prawdzie to ogladalem ten pokaz godzine temu a znaczna wiekszosc tytulow musialem sobie przypomniec z jakiegos podsumowania xD Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Nadal nie dodaje mi się ta niby przepaść między ps4 a ps5, a ta niemożność uzyskania wszystkiego na high w kontynuacji FF7remake. Tyle gadania o wielokrotności mocy, braku granic, a gra na silniku tym samym co na poprzedniej generacji potrzebuje ps5pro. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Brakuje na liście Silent Hill 2, czekamy na odpowiedzi z Krakowa xD. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Ciekawe ER na pro, czy będzie beton 60 w openworldzie czy dalej za ciężkie zadanie dla FS. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Dziękuje sonka za tą liste gier na nastepny rok. Absolutnie nic nie pokazali co mnie interesuje, gry dla casuali co jeszcze konsoli sony nigdy nie mieli i może w końcu kupią. Jedyny powiew świeżości to hitman VR, który wygląda na coś ciekawego. Jak ogarną systemy to może być super piaskownica z bekowymi akcjami na VR'rze. Czekam Jako, że szykuje się rok ubogi w gierki to w końcu wyczyszcze swój backlog i przeczytam wszystkie ksiązki, które w przeciwieństwie do gier sonki/ubiraków - mają fabułę Cytuj
Rtooj 1 633 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 37 minut temu, oFi napisał(a): Dziękuje sonka za tą liste gier na nastepny rok. Absolutnie nic nie pokazali co mnie interesuje, gry dla casuali co jeszcze konsoli sony nigdy nie mieli i może w końcu kupią. Jedyny powiew świeżości to hitman VR, który wygląda na coś ciekawego. Jak ogarną systemy to może być super piaskownica z bekowymi akcjami na VR'rze. Czekam Jako, że szykuje się rok ubogi w gierki to w końcu wyczyszcze swój backlog i przeczytam wszystkie ksiązki, które w przeciwieństwie do gier sonki/ubiraków - mają fabułę To nie Ty kupiłeś Horizona z zabawką mamuta za 1000 zł? 1 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września To był prezent dla pupcia ale nie odebrał z paczkomatu to zwróciłem. Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Swoją drogą trochę zabawne. PS4 pro był reklamowany przez Horizon ZD a teraz ps5 pro będzie reklamowane przez remaster tej gry. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi