mario10 511 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Odłącz kabel z tyłu zasilający i powiedz, że się zepsuła i za kilka dni na olx 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu powiedz jej że coś się między wami psuje, wypala, że przestała się starać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 1 godzinę temu, AdiCarrion napisał(a): nosz ku....Sony dalej z tyłu jeśli chodzi o zagrywki sieciowe? Utworzyłem sobie konto na Playstation Ntwork przez laptopa. I okazuje się,że mam przypisany jakiś adres z USA.Nie wiem czemu, nie wiem jak.Oczywiście mogę zmienić, ale jedynie na inny amerykański. W żadnym momencie tworzenia konta nie miałem pytania o kraj ani region.Oczywiście wiąże się to z brakiem możliwości zakupu czegokolwiek gdyż nie modę dokonać zakupu w polskim PSN. Czemu kłamiesz? Pierwsza strona po kliknięciu na stronie PlayStation utwórz konto: Cytuj Odnośnik do komentarza
AdiCarrion 112 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 34 minuty temu, oFi napisał(a): Czemu kłamiesz? Pierwsza strona po kliknięciu na stronie PlayStation utwórz konto: Super, to powiedz mi jak zmienić region i czemu mi przypisało USA bez podawania adresu. 32 minuty temu, AdiCarrion napisał(a): Super, to powiedz mi jak zmienić region i czemu mi przypisało USA bez podawania adresu. I to konkretny adres z nazwą ulicy i kodem pocztowym Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 384 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 19 minut temu, AdiCarrion napisał(a): Super, to powiedz mi jak zmienić region i czemu mi przypisało USA bez podawania adresu. Nic Ci nie musi mówić pokazał Ci że po drodze coś zrobiłeś nie tak. Sam sprawdziłem i normalnie pyta o region, a Ty od razu ze jakies Sony ma "zagrywki sieciowe" xD masz burdel na lapku pewnie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Alpha Trion napisał(a): Dokładnie 2 lata temu dostałem od Żony, ps5 na urodziny (z napędem), jak tu jej powiedzieć że chiałbym teraz mieć pro Podmień tak jak zrobiłem z przesiadką przy poprzedniej generacji. Ja już swojej dzisiaj po informacji że tylko dolny panel pasuje ze slimki powiedziałem że zamówiłem z Ali nową obudowę i pokazałem jej tą co wrzucałem dzisiaj w sensie czarno biała. Masz łeb to kombinuj, kto zna trochę życie i damsko męski świat często bez ustępstw albo nauczy się sobie radzić albo skazany jest na pożarcie Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Nie ma możliwości żeby niegrająca żona rozpoznała podmiankę na Prosiaka. Po prostu jest to niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Żeby szło tak jeszcze babe podmienić to już wogole byłaby bajka chociaż i tak ch w to. Wszystkie są takie same 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Auto zmień to nie zauważy, to gdzie taka konsola miniaturowa względem auta nawet. Oko damskie nie zauważa zmian w rzeczach, które jej nie dotyczą. A zrób mała plamkę na firance - drama w sekundę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Po czym będzie tą "plamkę" w życiorysie których każdy normalny czlowiek ma od groma wypominać do końca żywota nic nie robiąc sobie z tego że pociąg ten już dawno odjechał Nic to, rozmowa schodzi na zły plan. Dawać nam już te prosiaki cholerny świat. Jeszcze tydzień.Zleci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu @AdiCarrion a nie miałeś czasami jakiegoś VPNa uruchomionego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szermac 2 612 Opublikowano 9 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu To jeszcze klasyk musi wjechać co do tej rozmowy wyżej xd 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 19 minut temu, Figuś napisał(a): @AdiCarrion a nie miałeś czasami jakiegoś VPNa uruchomionego? bardziej adblock i nie wyskoczyło okno Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 204 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 36 minut temu, Szermac napisał(a): To jeszcze klasyk musi wjechać co do tej rozmowy wyżej xd Nie znałem Alpha i pamiętaj, jak mawiał Egon Olsen : "Najważniejszy jest plan!!" a potem to już tylko "Klawo jak cholera" Edytowane 8 godzin temu przez Rash Cytuj Odnośnik do komentarza
AdiCarrion 112 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 2 godziny temu, Figuś napisał(a): @AdiCarrion a nie miałeś czasami jakiegoś VPNa uruchomionego? No włąśnie nie.Wogóle nie używam VPN. 4 godziny temu, Plackus napisał(a): Nic Ci nie musi mówić pokazał Ci że po drodze coś zrobiłeś nie tak. Sam sprawdziłem i normalnie pyta o region, a Ty od razu ze jakies Sony ma "zagrywki sieciowe" xD masz burdel na lapku pewnie xD Taki burdel na lapku,że wszystkie strony i logowania działają normalnie oprócz PSN-no ciekawa teoria. Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Jakieś ciastka pojebane. Spróbuj usunąć związane z sony i playstation, albo w jakimś oknie prywatnym się zalogować, albo z innej przeglądarki, jeśli masz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
AdiCarrion 112 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu No nieżle. Postanowiłem założyć konto jeszcze raz na inny adres i po wpisaniu danych i zatwierdzeniu w jaki sposób mają przychodzić powiadomienia dostaję powiadomienie,że nie można założyć konta, należy skontaktować się z działem pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi