Atherius 31 Opublikowano wczoraj o 05:46 Opublikowano wczoraj o 05:46 7 godzin temu, _Red_ napisał(a): Dobrze wam działa PSN? Nie może mi zaczac niczego pobierać na kablu LAN i łączu 1Gbps. Jak puszczam test łącza na konsoli to wyciąga może... 8Mbps. Net śmiga i sklep przeglądam bez problemu. Jest jakas zamuła na serwerach Sony czy co? Lokalizacja Kraków, Netia. Ja tak mam z ps4 i ps5 po wifi, transfery tragicznie niskie, po kablu już max łącza. Na Xboxie wszystko ok, tak samo na innych urządzeniach. Mam Vectrę i niestety ten problem mam od lat, nawet w poprzednim miejscu zamieszkania tak było, jakby coś się gryzło z operatorem. Nie wnikałem bardziej, bo mam możliwość i wolę połączenie kablowe. Kiedyś ustawiłem dla testu strefę DMZ (sygnał przechodzi bezpośrednio bez filtrowania przez firewall urządzenia) dla adresu IP plejki i zaczęło śmigać, więc obstawiam jakiś problem z portami. 1 Cytuj
Donatello1991 1 415 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 13 godzin temu, Szermac napisał(a): 3 Grudnia, 30 lecie konsoli Playstation, to będzie to zagubione PS Showcase, mówię Wam. Nowe panele i pady. Po ich zapowiedziach i ostatnich konferencjach niczego już nie oczekuje oprócz teasera raz na 6 miesięcy nowej gry first party na state of play. Cytuj
Basior 1 078 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu W ogóle kiedy będą promki na black frajdej? Cytuj
czarek250885 315 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 10 godzin temu, Basior napisał(a): W ogóle kiedy będą promki na black frajdej? podpinam się pod pytanie, liczę na plusa w jakiejś normalnej cenie bo prawie 700 zł to ich chyba po... Cytuj
Homelander 2 058 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 12 hours ago, Donatello1991 said: Nowe panele i pady. Po ich zapowiedziach i ostatnich konferencjach niczego już nie oczekuje oprócz teasera raz na 6 miesięcy nowej gry first party na state of play. Ja mam nadzieję na zapowiedź i rychłe wydanie TLoU Part 2 na PC. Bo raczej na coś nowego od Naughty Dog nie liczę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi