Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Cóż, kupują tych z którymi mają najlepsze układy - no i IMO znacznie bardziej logiczny zakup niż Square Enix które jakimś rewelacyjnym devem nie jest, a pewnie kosztuje krocie w porównaniu, z racji posiadanych IP.

SE jest 10x większą firmą niż FS. 

Opublikowano

Czytałem że te całe kadokawa to przede wszystkim właściciel anime i na tym najbardziej niby zależy Sony ;)

Ale już też widziałem że Elden Ring 2 Exclusive będzie hehe każdy próbuje wykroić jak największy kawał tortu

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał(a):

Czytałem że te całe kadokawa to przede wszystkim właściciel anime i na tym najbardziej niby zależy Sony ;)

Ale już też widziałem że Elden Ring 2 Exclusive będzie hehe każdy próbuje wykroić jak największy kawał tortu

Nie wiem komu by się to opłacało, żeby takie IP było exem, ewentualnie Blooborne Remake, albo 2.

Opublikowano

Gry From Software zbyt dobrze zarabiają by opłacało się z nich robić z nich exy na jedną platformę. Analogiczna sytuacja jak z Activision czy wcześniej Bungie.

No i tak w tym przejęciu chodzi przede wszystkim o anime, a nie gry. 

• This 1
Opublikowano
2 minutes ago, ASX said:

Gry From Software zbyt dobrze zarabiają by opłacało się z nich robić z nich exy na jedną platformę. Analogiczna sytuacja jak z Activision czy wcześniej Bungie.

No i tak w tym przejęciu chodzi przede wszystkim o anime, a nie gry. 

No to będą, na PS i PC.