Kris77 434 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 4 godziny temu, Patapon napisał(a): Wiesz ja mam dolny panel od Pro bo napęd wsadziłem i do niczego mi on nie jest potrzebny. Jak masz smarta to mogę wystawić na alledrogo ale na twoim miejscu wsadziłbym szary z limitki bo może ktoś i tak będzie chciał wstawić napęd. Wrzuć proszę panel na Allegro (mam Smart) i podeślij mi na priv link. Nie chcę wkładać panelu z limitki do slim, bo nie lubię dekompletować zestawów tego typu. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu na PS4 był taki skrót że dwukrotnym wciśnięciem PS buttona można było przemieszczać się między grą a wybraną opcją z menu konsoli. na piątce to tak nie działa, szukałem w ustawieniach ale nie znalazłem. da się ? Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Przenosi do ostatniej karty aktywności. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi