Kazub 4 583 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W dniu 25.11.2024 o 21:54, Square napisał(a): Przenosi do ostatniej karty aktywności. eee to miałem na myśli tylko sęk w tym, że nie przenosi. wyskakują mi jakieś newsy, game help i inne pierdoły. na czwórce to było mega proste i intuicyjne - z dowolnego miejsca menu konsoli typu trofea czy ustawienia albo aplikacji jak spotify można było przemieszczać się natychmiast w tę i z powrotem. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, Snake_Plissken napisał(a): moja żona nie miała wcześniej nic i teraz ma chociaż 25 zł Dzięki za info. Pojawiło się 25 zł i od razu wykorzystałem jakby miało ponownie zniknąć. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu U mnie dali tylko 25, a nie miałem nic. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi