mario10 547 Opublikowano czwartek o 12:08 Opublikowano czwartek o 12:08 To u mnie był Cyberpunk ale niewiele wygrał z Rise of the Ronina i Death Stranding Cytuj
Pix 965 Opublikowano czwartek o 12:16 Opublikowano czwartek o 12:16 U mnie ponad 100 godzin w marcu przy FF Rebirth. Piękny to był miesiąc, nie zapomnę go nigdy Cytuj
mario10 547 Opublikowano czwartek o 12:27 Opublikowano czwartek o 12:27 Sąsiad machnął w tym roku 1280h Cytuj
darecki 4 Opublikowano czwartek o 12:35 Opublikowano czwartek o 12:35 u mnie słabo bo 238 godzin w 62 grach , ale ja wróciłem do grania na konsoli we wrześniu po długiej przerwie Cytuj
Square 8 705 Opublikowano czwartek o 13:13 Opublikowano czwartek o 13:13 Tu macie temat do tego 1 Cytuj
WisnieR 2 758 Opublikowano czwartek o 13:42 Opublikowano czwartek o 13:42 Jak tam panowie udział w kalendarzu idzie? Punkty rosną maleją? Wziąłbym udział ale to jakiś scam i sami krętacze i oszuści wygrywają 4 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano czwartek o 14:14 Opublikowano czwartek o 14:14 Ten kalendarz to im nie wyszedł. Więcej roboty z tym niż korzyści. I te awatary jak dla przedszkolaków 1 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano piątek o 16:44 Opublikowano piątek o 16:44 Świąteczne kartki od różnych ekip, nie tylko first party https://blog.playstation.com/2024/12/13/seasons-greetings-2024-from-playstation-blog-and-friends/ 5 1 Cytuj
Masamune 181 Opublikowano niedziela o 06:02 Opublikowano niedziela o 06:02 (edytowane) Kalendarz adwentowy - porażka. Jeden chłop wygrał już przynajmniej 3 razy. Jeśli komuś chce się jeszcze w to bawić, gry jest kilka kodów na jakieś 400k punktów. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1R5iLkTvQK7COoXADB6pnbxtQRPN5yBukeiScCmkKQEs/edit?usp=drivesdk Edytowane niedziela o 06:07 przez Masamune Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano niedziela o 09:09 Opublikowano niedziela o 09:09 Już to dawno olałem. Sony polska rozdaje fanty cziterom, albo jakimś swoim farfoclom, żeby wszystko zostało w rodzinie. Najgorszy "konkurs" jaki widziałem od lat. 1 1 Cytuj
WisnieR 2 758 Opublikowano niedziela o 09:17 Opublikowano niedziela o 09:17 (edytowane) A ładnie to tak mnie obrażać? Julius już nic raczej nie wygra, bo wystrzelał się z punktów wczoraj na portala, a ja wiem kto raczej wygra kolejne 3 losowania Edytowane niedziela o 09:22 przez WisnieR 1 5 Cytuj
messer88 6 574 Opublikowano niedziela o 09:31 Opublikowano niedziela o 09:31 Zgłaszajcie oszusta wyżej do sony. 1 Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano niedziela o 12:00 Opublikowano niedziela o 12:00 2 godziny temu, WisnieR napisał(a): A ładnie to tak mnie obrażać? Julius już nic raczej nie wygra, bo wystrzelał się z punktów wczoraj na portala, a ja wiem kto raczej wygra kolejne 3 losowania Punkty nastukałeś w milionach? Cytuj
Masamune 181 Opublikowano poniedziałek o 06:07 Opublikowano poniedziałek o 06:07 (edytowane) 18 hours ago, Snake_Plissken said: Punkty nastukałeś w milionach? Dokładnie @WisnieR, podziel się, jaki jest klucz do sukcesu? Skoro wiesz kto wygra kolejne nagrody to rozumiem, że macie jakąś prywatną grupę wtajemniczonych. Ludzie na necie piszą o jakichś niemieckich stronach, na których ma być dużo kodów. Edytowane poniedziałek o 06:09 przez Masamune Cytuj
w0taree 0 Opublikowano poniedziałek o 07:56 Opublikowano poniedziałek o 07:56 Jestem ciekaw odpowiedzi kolegi, bo 500 ticketów to mało ;) na co kolwiek jak mniemam... Cytuj
elvis004 312 Opublikowano poniedziałek o 08:22 Opublikowano poniedziałek o 08:22 (edytowane) Po resecie punktów, nie wydawałem na nic punktów, po spisaniu wszystkich kodów z DE strony (imo legitne, kto mi zabroni oglądać DE twitcha/insta/FB/X itp) + PL kalendarz uzbierało mi się z punktów na zakup ok 980 biletów - to i tak za mało, tam wały lecą na parę milionów punktów, więc odpuściłem, szkoda czasu. Edytowane poniedziałek o 08:23 przez elvis004 Cytuj
messer88 6 574 Opublikowano poniedziałek o 08:28 Opublikowano poniedziałek o 08:28 31 minut temu, w0taree napisał(a): Jestem ciekaw odpowiedzi kolegi, bo 500 ticketów to mało na co kolwiek jak mniemam... Zwykły oszust oglądający filmiki przez VPN w przyśpieszonym tempie 1 Cytuj
WisnieR 2 758 Opublikowano poniedziałek o 08:35 Opublikowano poniedziałek o 08:35 6 minut temu, messer88 napisał(a): Zwykły oszust oglądający filmiki przez VPN w przyśpieszonym tempie No i idzie zgłoszenie do prokuratury o oczernianie! Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano poniedziałek o 08:43 Opublikowano poniedziałek o 08:43 No są exploity w tym kalendarzu adwentowym i są ludzie, którzy będą je wykorzystywać. Po co to robić? Nie wiem, ale cheaterów w grach multiplayer też nie rozumiem. A już tym bardziej pałowania się tym jak użytkownik Wisnier jakby co najmniej jakiś bank szwajcarski obrobił Organizacyjna klapa, ale dobrze że są awatarki i nostalgiczny przelot przez te wszystkie lata z marką Playstation do poczytania 1 1 Cytuj
Patapon 43 Opublikowano poniedziałek o 10:28 Opublikowano poniedziałek o 10:28 Ja nastukałem 150 tysi i wydałem wszystko na bilety jak był zwykły Dual Sense, bo stwierdziłem kto chciałby marnować punkty na zwykłego pada. Nie zdobyłem nawet nagrody za trzecie miejsce bo nikt mi nie powiedział, że wciąż o jedno zero za mało. W lutym sobie sam kupię pada Helldivers na pocieszenie. Cytuj
funditto 658 Opublikowano poniedziałek o 11:29 Opublikowano poniedziałek o 11:29 Wiecie może czy podstawka pod PS5 jest kompatybilna z pierwszym modelem ? Bo mi się połamała przy przeprowadzce... Cytuj
Masamune 181 Opublikowano poniedziałek o 11:49 Opublikowano poniedziałek o 11:49 (edytowane) 3 hours ago, WisnieR said: No i idzie zgłoszenie do prokuratury o oczernianie! Rozumiem, że twoje milczenie w kwestii ilości punktów jaką wydałeś i sposobu na punkty to potwierdzenie tego co wszyscy w tym temacie zakładają ? Zwycięzcy konkursu mają zablokowany dostęp do listy znajomych, strzelam więc, że spory wałek leci na fałszywych kontach, które zapraszają do udziału w konkursie. Chłop który z @WisnieR konkurował tamtego dnia o nagrodę nawet w gry nie gra - 0 trofeów, pewnie Alter konto któregoś cwaniaka. No ale zapomniał prywatność ustawić żeby nikt nie widział... Edytowane poniedziałek o 12:02 przez Masamune 1 Cytuj
w0taree 0 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu No chyba na prawdę sporo trzeba mieć tych punktów ,może faktycznie w milionach, bo na dual sense wydałem 290000 i nic ...ale kolega milczy Ogólnie te kalendarze to Xbox lepiej przeprowadza,ale to taka moja opinia. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Wyniki GOTY na blogu PS https://blog.playstation.com/2024/12/17/ps-blog-game-of-the-year-2024-the-winners/ 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź