niunias101 17 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) W końcu naszedł czas wymiany TV. Celuję w Sony A95L, ale doczytałem, że ten telewizor nie wspiera rozdzielczości 1440p :o Czy jest to wada, którą odczuję prędzej czy później? Jak to wygląda w praktyce, mój obecny TV ma hdmi 2.0, brak VRR więc i tak nie mogłem skorzystać z wielu opcji, ale czytałem, że w niektórych grach jest tryb gdzie właśnie 1440p jest kompromisem miedzy jakością, a klaktarzem. Czy w takim wypadku nie będę miał w ogóle takiej opcji do wyboru ? Edytowane 12 godzin temu przez niunias101 Cytuj
Pianista911 16 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu O ile grasz na konsoli, to nie ma to znaczenia. Konsola sobie przeskaluje grę z 1440p do 4k. Do niedawna w takim PS5 w ogóle nie było wsparcia 1440p, więc nawet nie dało się podłączyć takiego monitora (tzn. dało się, ale działał na 1080p). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź