Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawostka - na jednej konsoli na swoim koncie mam Game Base dostępny, widzę ludzi online, mogę przeglądać trofea, profile itp. Na drugiej konsoli już dupa, a akurat tam mam save z dzisiaj w Stellar Blade (rano jeszcze mogłem przywrócić licencję, teraz już nie mogę) :reggie:

Konta żony natomiast na obu konsolach nadal offline.

Edytowane przez Snake_Plissken

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Ja też wspoldziele konto w rodzinie i braciszek sobie gra a ja nie mam dostępu do biblioteki. Jeszcze jakiś czas temu widziałem znajomych na konsoli a teraz już nic nie działa 

Opublikowano

Oj cos czuje, ze niedlugo jakas darmowka wleci od sonego :)

Opublikowano

No dla tych co akurat dzisiaj kupili napęd jest to problem dopóki nie zacznie działać.

Opublikowano

Dlatego nie podobają mi się te wyciąganki. Powinno być jak na premierę generacji, tu masz dekoder, a tutaj pełnoprawną konsolę. Wybierz, co wolisz. Koszty można między bajki włożyć, to są tanie rzeczy w porównaniu do bebechów.

Opublikowano
12 minut temu, Square napisał(a):

No dla tych co akurat dzisiaj kupili napęd jest to problem dopóki nie zacznie działać.

jak ktoś zresetuje konsolę do ustawień fabrycznych, bo coś tam się popsuje z softem, to też trzeba na nowo parować

9 minut temu, SlimShady napisał(a):

Koszty można między bajki włożyć, to są tanie rzeczy w porównaniu do bebechów.

w skali wszystkich produkowanych egzemplarzy każdy cent się liczy

Opublikowano
6 minut temu, krzysiek923 napisał(a):

jak ktoś zresetuje konsolę do ustawień fabrycznych, bo coś tam się popsuje z softem, to też trzeba na nowo parować

Jasne, pod to można wszystko podpiąć.

Opublikowano

Czyli kupujesz napęd żeby odpalać fizyczne wersje gier na wypadek apokalipsy i wyłączenia całkowitego PSN, z tym, że napęd może nie działać bez PSN. Ok, brzmi logicznie. Punkt dla pudełkowców

Opublikowano

Myślałem, że jak dotrę wieczorem do domu to będzie działać już, no ale cóż.

Pamiętajcie, tylko SONY <3!

Opublikowano

Kurła specjalnie się wymiksowałem z wieczornego chlania, wróciłem na chatę wcześniej z planem pojeżdżenia w GT7. Teraz od 3h siedzę przed monitorem i sam chleje w domu.

Opublikowano

Trofea na dysku sie zapisują a nie jak na ps4 było, ze tylko jak jesteś online to mogłeś przeglądać. Chociaż później to zmienili z którejś aktualizacji. 

Ale z tym napędem tez może byc rożnie w przyszłości. Jak serwery nam wylacza to nie sparujesz takiego napędu i jesteś w czarnej pipie. Ciekawy ruch :jim:

Opublikowano
16 minutes ago, Paolo1986 said:

Apka wstała, to prawda. Ciekawe za to, czy trofea, które mi wpadły, zostaną "zapamiętane". Bo jak nie, to się zdenerwuję:daddy:

Zdobyłem dzisiaj trofik w czasie awarii i normalnie jest widoczny.

Opublikowano

Włączyłem na Prosiaku granie offline, bo przy przenoszeniu danych z FATa chyba to skipnąłem, albo się nie zapisało. Można ponownie grać :Aloy_cool1:

Opublikowano
12 hours ago, Homelander said:

Czyli kupujesz napęd żeby odpalać fizyczne wersje gier na wypadek apokalipsy i wyłączenia całkowitego PSN, z tym, że napęd może nie działać bez PSN. Ok, brzmi logicznie. Punkt dla pudełkowców

Minus dla cyfrowców za rozpowiadanie bzdur. Było już chyba 500x w wałkowane, że sieć potrzebna jest tylko raz - przy pierwszym podłączeniu napędu do konsoli. 

Tak całościowo, idea odłączanych napędów może mieć związek z piractwem, jedna z metod Jail Break'a polega na wykorzystaniu specjalnie przygotowanej płyty Blu-ray 

Opublikowano

PSN wstało i Sony daje w ramach przeprosin 5 dodatkowych dni dla PS+ members. A co dla tych którzy nie mają ps+ i np nie mogli pograć w gt7? 

IMG_0261.gif