KrYcHu_89 2 644 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Najgorsze SoP w historii, tym razem na pewno 1/6. Cytuj
Qbon 433 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Tylko to trudno chyba nawet remasterem nazwać 1 Cytuj
oFi 2 652 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Trzeba się pogodzić, że gry nie są już robione dla dziadów tylko kolorowe artystyczne gry z uproszczonymi mechanikami, by ludzie kupowali preordery 1 Cytuj
szurubur 132 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego kiedy to sony mialo ostatni porzadny pokaz, 2 lata temu? Serio, tyle czasu i oni wrzucają 40 minut tego czegos? Cytuj
Antihero_ 44 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego To co tam jeszcze nie zostało zremasterowane? Bloodborne jako odpowiedzi nie przyjmuję, czego zresztą nie robi i Sony xd Cytuj
Pupcio 19 472 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 3 minuty temu, Rozi napisał(a): Niech ta branża już zdechnie. *Sony 1 Cytuj
schabek 5 387 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Jebani debile z tym remasterem xd jak se pomysle ze normalne sony juz by wypuscilo sequela to az boli Gdzie Indiana chuje Cytuj
KrYcHu_89 2 644 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Teraz, Mari4n napisał(a): Slasherki zawsze na propsie Cieszy powrót szlaszerków. Szkoda, że nasz dzisiejszy ex to Marathon, a nie coś single, ale chooj. Cytuj
Shen 10 608 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego To tides of aninihilation nawet fajnie wyglada, lekko dygnął Cytuj
XM. 11 518 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Ta ostatnia gra MEGA, cała reszta pokazu to czułem się jakby murzyn wpadł mi do mieszkania, postawił kloca na stół i poszedł spać do sypialni. 1 Cytuj
Mejm 15 637 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 1 minutę temu, Mari4n napisał(a): Slasherki zawsze na propsie Elden Bababorne. 1 Cytuj
Josh 5 659 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Tides wygląda spoko. Sexy dupeczka, efektowna walka, soulsowy sznyt - czekam. 2 Cytuj
Patricko 1 472 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego GTA nie ma, ale jest gierka Benziesa. Cytuj
KrYcHu_89 2 644 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 1 minutę temu, XM. napisał(a): Ta ostatnia gra MEGA, cała reszta pokazu to czułem się jakby murzyn wpadł mi do mieszkania, postawił kloca na stół i poszedł spać do sypialni. Jaka ostatnia, u mnie leci jakiś facet z Mafii 3 i GTA, czy to projekcja? 1 Cytuj
XM. 11 518 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Jaka ostatnia, u mnie leci jakiś facet z Mafii 3 i GTA, czy to projekcja? Tides of anal-hilation Cytuj
Antihero_ 44 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Vibe akcyjniaków z siódmej generacji xd Cytuj
Mejm 15 637 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Gdzie sa ku.rwa fabuly w tych grach? 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 724 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Teraz, XM. napisał(a): Tides of anal-hilation fajne s00czki Cytuj
Rozi 1 045 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Ale kurwa jebane drewniane Watchdogsy. Cytuj
Mejm 15 637 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego O kolejna gra inspirowana DS na tym pokazie xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź