Patapon 65 Opublikowano wczoraj o 13:43 Opublikowano wczoraj o 13:43 2 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a): uważajcie bo komuś nie podoba się nasza dyskusja podajcie numery GG to sobie pogadamy żeby nikomu nie przeszkadzać Chodzi o te osobistości Cytuj
Krzysztof93 1 492 Opublikowano wczoraj o 13:46 Opublikowano wczoraj o 13:46 1 minutę temu, Patapon napisał(a): Chodzi o te osobistości sorry ale ciężko się było domyśleć (dlatego warto cytować) bo brzmiało to równie dobrze jak przytyk do nas jak i do tych kolesi ze screena. zmieniłem reakcje na plusik Cytuj
GearsUp 449 Opublikowano wczoraj o 13:57 Opublikowano wczoraj o 13:57 48 minut temu, Czoperrr napisał(a): Polak i tak zapłaci krocie za używki za ileś tam lat, raczej na pewno znajdą się chętni i nie musisz szukać kupca za granicą. Odpisałem ci w tym temacie bo tutaj zaraz klapy będą usuwać posty za offtop (temat heheszkowy i nikomu nie powinno przeszkadzać, że tam coś napisałem tym bardziej, że jimmy zasugerował, że to gry dla dzieci ) 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano wczoraj o 14:10 Opublikowano wczoraj o 14:10 28 minut temu, Patapon napisał(a): Chodzi o te osobistości Kiedyś po prostu się wysyłało CVki na pracuj.pl, a teraz te obleśne facjaty i 1 Cytuj
Mejm 15 530 Opublikowano wczoraj o 14:23 Opublikowano wczoraj o 14:23 4 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a): Wydaje mi się, że przeceniasz językowe możliwości Polaków tutaj jeśli chcesz trafić do rodzin to musisz swoje familijne gierki przetłumaczyć u młodzieży to wydaje mi się, że oni bardziej wierzą, że znają język niż naprawdę znają angielski. Troche pewnie tak, ale ja mam na mysli tych z mlodszego pokolenia. Poza tym mowienie a czytanie to sa dwie rozne rzeczy i wiadomo, ze bariera w tym drugim przypadku jest duzo nizsza. 2 godziny temu, ASX napisał(a): Jestem pod wrażeniem że nawet z braku polskiego tekstu na pudełku potrafisz zrobić zaletę Nintendo Przyganial kociol garnkowi 1 Cytuj
ASX 14 896 Opublikowano wczoraj o 14:40 Opublikowano wczoraj o 14:40 13 minut temu, Mejm napisał(a): Przyganial kociol garnkowi Z całym szacunkiem do GearsUpa, ale ja nigdy nic podobnego nie napisałem i na tego typu usprawiedliwienie w życiu bym nie wpadł. Zawsze byłem za tym, że nawet nie tylko okładki ale same gry powinny być po polsku. A jak komuś przeszkadza język Mickiewicza i Kochanowskiego to niech sobie ściąga zagraniczne pudełka z UK, albo USA. Nie widzę przeszkód, jest wybór Cytuj
Shankor 1 670 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 5 godzin temu, Patapon napisał(a): Chodzi o te osobistości Koleś szukający pracy pisze "started from the buttom". No życzę powodzenia 2 Cytuj
Square 8 952 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu No może zaczynał od włażenia w dupę, a ty się czepiasz. 1 5 Cytuj
oFi 2 563 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 8 godzin temu, GearsUp napisał(a): To nie jest takie oczywiste jak ci się wydaje. Zobacz chociażby na takim allegro ile jest anglojęzycznych pudełek na Xbox/PS a ile od polskiego dystrybutora. Albo przykład takiego Prince of Persia na Switcha - najpierw były u nas ENG pudełka czyli takie jak praktycznie w całej Europie, potem pojawiły się pudełka gdzie z tyłu był tylko język polski i teraz kupując ten tytuł w sklepach w naszym kraju w 99% przypadków będzie to wersja PL bo nikomu się nie chce sprowadzać zza granicy wydań europejskich kiedy rodzima wersja już tu jest więc tak naprawdę tego wyboru nie będzie. Wydania EU będą niszą, wszędzie w sklepach będą pudełka z obrzydliwym znaczkiem PL z przodu okładki. Już teraz ludzie unikają wielkiego kwadratu USK na pudełkach Switcha a wyobraź sobie obok takiego oznaczenia jeszcze jebitne duże czerwone (chociaż kolor by się zgadzał z logiem Switcha 2 hehe) kółko PL. Dla każuali może nie jest to żaden problem ale ci co w tym siedzą wiedzą jak jest i np ceny odsprzedaży gier z dużym znaczkiem USK odzwierciedlają to co gracze myślą o takich praktykach. Ale casuale maja w chuju usk czy pl na okladce. Kupują gre 6cio 10cio latkowi i mają być napisy PL czaisz? A później i tak w chuju mają to mario bo będzie leżało miedzy pieskiem bluey a psim patrolem na półce w pokoju dzieci. Cytuj
GearsUp 449 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 8 godzin temu, GearsUp napisał(a): Dla każuali może nie jest to żaden problem 17 minut temu, oFi napisał(a): Ale casuale maja w chuju usk czy pl na okladce. Kupują gre 6cio 10cio latkowi i mają być napisy PL czaisz? Cytuj
oFi 2 563 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu omfg nic nie zroumiałeś co napisałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź