Saix 3 Opublikowano piątek o 23:47 Opublikowano piątek o 23:47 Panowie, mam pytanie. Chciałem sobie skopiować save z gry na pendrive. W PS4 zawsze była taka opcja dostępna z menu. Tutaj, w PS5, widzę taką opcję przy zapisach z "czwórki" ale przy danych z PS5 brakuje opcji kopiowania na dysk USB. Więc...mam rozumieć, że po drodze została taka opcja usunięta zostawiając wyłącznie opcję chmury? Cytuj
Atherius 46 Opublikowano sobota o 05:36 Opublikowano sobota o 05:36 Nie ma klasycznej opcji przenoszenia na pena, można się poratować robiąc kopię zapasową systemu i zaznaczając same zapisy. Cytuj
Suavek 4 980 Opublikowano sobota o 11:13 Opublikowano sobota o 11:13 Nie jestem na czasie. Coś się zmieniło, że niektóre "klasyki" tak się wyświetlają w sklepie? Miałem trochę gier na wishliście i nagle widzę, że są one niedostępne. Myślałem, że usunięto je ze sklepu, ale po prostu są dodane na nowo, jako osobne pozycje. Ostatnio kupiłem trochę gier z poziomu PSV, jak przeczytałem, że ich zakup (często w niższej cenie) odblokowuje automatycznie wersje PS4/PS5 na koncie. Myślałem, że w związku z tym coś Sony przyblokowało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź