Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, oFi napisał(a):

Za rok/dwa to szykuje się nowa generacja. Ciekawe czy sonka pójdzie w full digital.

Nie ma szans - prędzej uwierzę, że zrobią jedną konsolę bez napędu i sobie dokup jak chcesz.

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
3 godziny temu, mario10 napisał(a):

To co teraz w kolejności? GTAVI wyznaczy nowy standard cenowy gier i podwyżka abo na kolejnych rynkach?

GTA VI to już będzie produkt między generacyjny.

Opublikowano

No myślę, że lekko na 3 generacje wyjdzie tak jak V )

Opublikowano

Najpierw Mafia, zaraz GTA VI. Jako gracze nie powinniśmy narzekać na brak gier, bo ten rok obfituje w dobre sztosy.

Opublikowano

Oczywiście, że jest w co grać, ale od nich wolałbym kolejną część o kombojach )

Opublikowano
27 minut temu, mario10 napisał(a):

A ja wolałbym Bully 2

Opublikowano
6 godzin temu, mario10 napisał(a):

Dopiero 7 lat minęło od dwójki więc jesteśmy w połowie drogi do trójki

Opublikowano

Tego się niestety obawiam, że na 3 część będzie sporo trzeba czekać.

Opublikowano

A będzie odpalać gry z biblioteki, czy 339 za każdą ? kekyayaya

Opublikowano
6 minut temu, Square napisał(a):

A gry z PS6?

a gry z PS6 też będą wychodzić. i działać. Ogólnie ta pogoń konsol za mocą obliczeniową z generacji na generacje zdaje się coraz bardziej wyhamowywać, dziś PC są już zbyt daleko do przodu by warto byłoby się za tym uganiać i odcinać. A gry dzisiaj tak się skalują że działają zarówno na Series S za 1300 zł, Steam Deckach, Switchach jak i na RTX5090 za 10 tysięcy złoty, więc argumenty o hamulcowości takiej słabszej niż PS5 PS6 nie są dziś zbyt ważny.

No i wiadomo że jakakolwiek konsola nie powstanie to wsteczna kompatybilność z obecną biblioteką PS5 to dziś absolutny obowiązek. Nikt nikomu nie będzie kazał płacić drugi raz za tę same gry, to byłoby samobójstwo.

Opublikowano
1 hour ago, ASX said:

Nikt nikomu nie będzie kazał płacić drugi raz za tę same gry, to byłoby samobójstwo.

Nie trzeba kazać skoro gracze sami chętnie płacą za remastery gier z PS4.