Skocz do zawartości

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Featured Replies

Opublikowano

Jadę właśnie po odbiór SONY KD-55XE9305 w zestawie z soundbarem Sony ht-ct800. Cieszę się jak małe dziecko :banderas:

• Odpowiedzi 19,8 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wyobraźcie sobie że pracujecie w takim Media Markecie i przychodzi taki typ nazwijmy go dla przykładu BiBOlino (postać fikcyjna, zbieżność nazw kompletnie przypadkowa) po telewizor, wyciąga z torby pł

• Bartolinsky
    Bartolinsky

@gtfan jak te kropki po edycji postów są wołaniem o pomoc w alfabecie morsa, bo żonka zobaczyła co wypisujesz to tu masz ściągę byczku.       

• 5 złych decyzji w pakiecie. 

Opublikowano

Tak, tak, zdaj relacje z jakichś gierek z HDR. Miałeś z HDR wcześniej do czynienia?  Lubię czytać opinię osób, które mają skalę porównawczą :)

Opublikowano
  W dniu 24.06.2017 o 12:00, sprite napisał(a):

Jadę właśnie po odbiór SONY KD-55XE9305 w zestawie z soundbarem Sony ht-ct800. Cieszę się jak małe dziecko :banderas:

Ile dałeś?

Opublikowano
  W dniu 24.06.2017 o 12:00, sprite napisał(a):

Jadę właśnie po odbiór SONY KD-55XE9305 w zestawie z soundbarem Sony ht-ct800. Cieszę się jak małe dziecko :banderas:

Ostatnio kupiłem właśnie ten soundbar. Nawet fajnie gra jak na takie małe (pipi).
Opublikowano

10500 z soundbarem w Sony Centre w Lublinie. Wynegocjowałem 500 zł i przedłużenie gwarancji do 5 lat. 

Opublikowano

Soundbara od Sony używam od ponad roku i nie zamieniłbym na żaden inny w tej cenie, świetny dźwięk podaje ta listwa :)

Opublikowano
  W dniu 24.06.2017 o 14:04, sprite napisał(a):

10500 z soundbarem w Sony Centre w Lublinie. Wynegocjowałem 500 zł i przedłużenie gwarancji do 5 lat.

Tv fajny ale jak na 55 i tę cenę to niezbyt opłacalne.

Opublikowano

Tylko obraz w nim jest taki, że mnie przeszywa jak puściłem x menów apocalypse w 4k. Ja pierdole, jak to wygląda i jak to gra z tym soundbarem  :fsg:  :fsg:  :fsg:

Opublikowano

No tak ale w tej cenie mógłbyś mieć OLEDa albo FALDa 65 cali, który jeszcze większe zrobiłby wrażenie :).

Opublikowano

Typie, mam wyjebane co piszesz. Jak chcesz to sobie kup to co piszesz i nie gadaj mi tu głupot. Ten tv śmiga jak marzenie.

Opublikowano

Nie ma co się rzucać bo hennepin dobrze napisał. Ale w sumie to każdego indywidualna sprawa na co wydaje kasę.

Opublikowano

Jak żeś taki bogaty to mogłeś sobie kupić tv za kilkadziesiąt tys. usd a nie leda dla pospólstwa.

Opublikowano

Pochwaliłeś się, że niezbyt mądrze wydałeś pieniądze, a teraz się oburzasz jak małe dziecko. Tak jak pisali poprzednicy, z takim budżetem można było o wiele lepiej wybrać, no ale skoro jesteś zadowolony z 55 calowego krawędziowca za taką kwotę to jak widać nie jesteś zbyt wymagającym klientem.

Opublikowano

To sie nie doczekam normalnej opinii, tylko sie dowiem ze jestem biedak. :( mam juz raka, ebole a teraz zlapalem rzerzonczkie

Opublikowano

No ale sprite napisał ile wydał kasy to dostał opinie. W czym problem?

Opublikowano

Sprite to może jakieś dłuższe wrażenia teraz, czy miałeś porównanie wcześniej z jakimiś innymi 4k hdr?

z jakiego tv się przesiadłeś

Opublikowano

Pragnienie odpowie dopiero za dwa dni jak potestuje na spokojnie możliwości telewizora. To tak na orzeźwienie, bo Console Wars do porzygu już niektórym nie starcza i teraz będziemy mieli fanatyków TV, bo kupili jakiś model i uważają, że jest najlepszy na świecie :dynia:

Opublikowano

Chlop wydal 8 kola na telewizor, podswietlany krawedziowo i pisze #(pipi)acbied ^^ Myslalem, ze to troling!

Edytowane przez easye