Skocz do zawartości

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Antares

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, Plugawy napisał:

To @balonstracił TV w podobny sposób. A to przypadkiem też nie był ks7000?

Jak brat przychodzi z gówniakiem i ten lata z pałka po pokoju, a brat nie zwraca na to uwagi, to modlę się, żeby pier.dolnął mi w ten sposób w TV.

Tiaaaa mój syn klockiem rzucił. Z odległości ok 1,5 m. Matryca zbita, a więc cały TV poleciał do KOSZAlina, po całych 8-9 miesiącach użytkowania. Pamiętam to jak dziś ale to był rage, aż po fajki pojechałem, potem do lasu - spaliłem 3 prawie pod rząd i wyje bałem paczkę bo nie palę hhehe

Co ciekawe TV mi tak podpasował (szczególnie pod gierki), że zaraz kupiłem kolejny (tym razem ciut większy) i do tej pory nic się nie rozkleja, żadnych martwych czy gorących pikseli, w starym też było ok.

Edytowane przez balon
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Za stówkę oddam dla kolegów z FPE - IL 21ms!

@Kyo Nie pierwszy się o to pytasz. Młody od małego kosza trenuje i ma naprawdę mooocny rzut, a klocek to była "8" więc jeden z większych.

Edytowane przez balon
Opublikowano

Szukałem kiedyś ks7000 na olxie i trafiłem na to ogłoszenie, dodając fakt że Gorzów to już dość dawno skiminilem że to balona xD beka z internetu

Opublikowano
8 godzin temu, Fanek napisał:

Ja bym to puścił w aukcji od 1zł i niech się dzieje, po co w domu trzymać klamota

Nie mam konta na allegro. I tak 200 zł już odzyskałem za pilota i panel jedno kabla :fsg:

Zaraz obniżkę zrobię :mevek:

Opublikowano (edytowane)

@szejdj nie wiem jak po prawie roku wygląda obraz ale czuję że lipa total, bo niestety to postępowało od jednego małego paska i kropki po takie motywy jak na fotkach (po kilku dniach od incydentu).

Edytowane przez balon
Opublikowano

No procek, obudowa, podstawa i inne części? Są jakieś serwisy RTV. Ogólnie był tam też w zestawie rzadko spotykany pilot i panel jednego kabla ale to się zlitowałem i sprzedałem Panu bez TV.

Zainteresowanie jest ale wcześniej np gardziłem 150 zł albo ktoś się w ostatniej chwili rozmyślił czy ja zapomniałem o gościu :/, więc na coś to się komuś przydaje ale :whyyy: to Ci nie odpowiem.

Wracając do tematu dwóch moich przyjaciół z mojej firmy zmieniało TV i w jeden dzień kupili sobie po oledzie B7 (55 i 65 cali). Bożesz ty mój jak filmy na tym wyglądają w UHD z HDR...

Opublikowano
21 minut temu, II KoBik II napisał:

Nie mow tak :( bo jeszcze wymienie soniacza. 

Sprzedaj szejdiemu

Opublikowano (edytowane)

Szejdj luz, jak byś się zdecydował na XE9305 to byś mógł się zastanawiać czy dobrze zrobiłeś. XE90 to jednak całkiem inny budżet więc super wybór za to siano.

Edytowane przez balon
Opublikowano

Panowie ziomek kupił Oled b7 i Showmax mu się mega tnie na routerze, po kablu jest ok, a np. Netflix w 4k z HDR pięknie po wifi. Net ma dobry bo to centrum Wrocka. Router jabłko.

Oledowcy jakieś pomysły?