Skocz do zawartości

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Antares

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, easye napisał:

A gdzie kupowałes? W wielu marketach, takich jak MM nawet do 30 dni po zakupie przyjmą Ci spokojnie towar.

IT Shop 24. Wtedy w MM bylo po 4600 zl.

Opublikowano

Na HDTV w temacie o mitach RTV mocno cisnęli ogolna histerie o wypalaniu się OLEDow. Ze to bajka, ze dopiero po 40 latach (!!) wg specyfikacji powinny wytracic pierwotną jasność, ze przy normalnym świadomym użytkowaniu (czyli wg recenzenta tylko netflix i gry, nie jakaś tam telewizja w telewizorze xD) to nie ma opcji na wypalenia. No nie wiem, nawet na forum były przykłady, że są.

Opublikowano (edytowane)

3499 zl. Nigdzie na świecie tyle nie kosztuje obecnie, wtf xd Na pepperze spuszczają sie, ze w marketach jest w koncu po 3999 zl.

Wielka cisza w necie a w jakims cdaction dają tyle rabatu :( Moja wewnetrzna cebula czuje niezadowolenie.

Edytowane przez _Red_
  • Haha 1
Opublikowano

Z tym handlem to tak słabo. Jaka jest różnica w cenie? 400zl? Za takie pieniądze to ludzie wolą dopłacić w sklepie i mieć spokojną głowę, że wszystko jest w porządku.

Opublikowano

Nie no wiadomo, podkoloryzowalem. Na handel dobra byla cebula z Allegro swego czasu co po 1700 zl w sekunde zeszlo duzo budzetowych Samsungow 65" i trafiały od razu po 2500 zl na OLX.

Opublikowano

Śmiejcie sie ale na olx juz sa xf9005 za 3.5k kupione na bf z allegro za 3.2 ....
Z resztą jest napisane wprost w ogłoszeniu.
Tylko kto kupi od janusza hak 200zl drożej ma w sony centre.
Przejadą się na tym i dobrze :)

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
2 godziny temu, Schranz1985 napisał:

Śmiejcie sie ale na olx juz sa xf9005 za 3.5k kupione na bf z allegro za 3.2 ....
Z resztą jest napisane wprost w ogłoszeniu.
Tylko kto kupi od janusza hak 200zl drożej ma w sony centre.
Przejadą się na tym i dobrze :)

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Nie ogarniam ludzi co dla 300 zł takie akcje robią. Jechać do sklepu, robić zakupy w tym tłumie po(pipi)ow, tracić CZAS... Cebulandia. Ogólnie ten TV za 3500 to aż mnie zaczęło korcic, ale walić konsumpcjonizm. Najpierw kupię ps5, a później się po martwię tv

• Plusik 1