Skocz do zawartości

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Featured Replies

Opublikowano

A gdzie kupowałes? W wielu marketach, takich jak MM nawet do 30 dni po zakupie przyjmą Ci spokojnie towar.

• Odpowiedzi 19,8 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wyobraźcie sobie że pracujecie w takim Media Markecie i przychodzi taki typ nazwijmy go dla przykładu BiBOlino (postać fikcyjna, zbieżność nazw kompletnie przypadkowa) po telewizor, wyciąga z torby pł

• Bartolinsky
    Bartolinsky

@gtfan jak te kropki po edycji postów są wołaniem o pomoc w alfabecie morsa, bo żonka zobaczyła co wypisujesz to tu masz ściągę byczku.       

• 5 złych decyzji w pakiecie. 

Opublikowano

Gwarancja w Soniaszach tego nie obejmuje? =/

Huh byłem wczoraj blisko zakupu 65C9. Słaba silna wola jednak wygrała. Zobaczymy co będzie w przyszłym roku.

Opublikowano
3 godziny temu, easye napisał:

A gdzie kupowałes? W wielu marketach, takich jak MM nawet do 30 dni po zakupie przyjmą Ci spokojnie towar.

IT Shop 24. Wtedy w MM bylo po 4600 zl.

Opublikowano

Właśnie zamówiłem LG OLED55B97LA, macie jakieś tipy dla oledowego nooba.
Coś o czym powinienem pamiętać, a czego nie powinienem robić?

Opublikowano
Właśnie zamówiłem LG OLED55B97LA, macie jakieś tipy dla oledowego nooba.
Coś o czym powinienem pamiętać, a czego nie powinienem robić?

Nie oglądaj telewizji. Tyle.
Opublikowano

Dodatkowo ręczne czyszczenie matrycy po każdym dluzszym posiedzeniu i będzie git!

Opublikowano

Na HDTV w temacie o mitach RTV mocno cisnęli ogolna histerie o wypalaniu się OLEDow. Ze to bajka, ze dopiero po 40 latach (!!) wg specyfikacji powinny wytracic pierwotną jasność, ze przy normalnym świadomym użytkowaniu (czyli wg recenzenta tylko netflix i gry, nie jakaś tam telewizja w telewizorze xD) to nie ma opcji na wypalenia. No nie wiem, nawet na forum były przykłady, że są.

Opublikowano

Jak ktoś potrzebuje to kod z CDaction

TXVXJJEAP

Opublikowano

:cebula: Ale mnie piecze. Na handel warto wziac nawet xd

Opublikowano

3499 zl. Nigdzie na świecie tyle nie kosztuje obecnie, wtf xd Na pepperze spuszczają sie, ze w marketach jest w koncu po 3999 zl.

Wielka cisza w necie a w jakims cdaction dają tyle rabatu :( Moja wewnetrzna cebula czuje niezadowolenie.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Z tym handlem to tak słabo. Jaka jest różnica w cenie? 400zl? Za takie pieniądze to ludzie wolą dopłacić w sklepie i mieć spokojną głowę, że wszystko jest w porządku.

Opublikowano

Nie no wiadomo, podkoloryzowalem. Na handel dobra byla cebula z Allegro swego czasu co po 1700 zl w sekunde zeszlo duzo budzetowych Samsungow 65" i trafiały od razu po 2500 zl na OLX.

Opublikowano

Śmiejcie sie ale na olx juz sa xf9005 za 3.5k kupione na bf z allegro za 3.2 ....
Z resztą jest napisane wprost w ogłoszeniu.
Tylko kto kupi od janusza hak 200zl drożej ma w sony centre.
Przejadą się na tym i dobrze :)

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
2 godziny temu, Schranz1985 napisał:

Śmiejcie sie ale na olx juz sa xf9005 za 3.5k kupione na bf z allegro za 3.2 ....
Z resztą jest napisane wprost w ogłoszeniu.
Tylko kto kupi od janusza hak 200zl drożej ma w sony centre.
Przejadą się na tym i dobrze :)

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Nie ogarniam ludzi co dla 300 zł takie akcje robią. Jechać do sklepu, robić zakupy w tym tłumie po(pipi)ow, tracić CZAS... Cebulandia. Ogólnie ten TV za 3500 to aż mnie zaczęło korcic, ale walić konsumpcjonizm. Najpierw kupię ps5, a później się po martwię tv

Opublikowano

Tylko w niektórych sklepach odbior. Wiec pewnie resztka z wystawy.

Opublikowano

No nie wiem. Na scentre ta sama cena.

Teraz jeszcze widze, ze 65” q70 jest za 4799zł.

Co lepiej wybrać? Q70 czy xf9005? Oba 65” i Samsung 200zł droższy.

Doradźcie... :