Skocz do zawartości

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Antares

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Debilny ten mem i nie na miejscu. Same premierowe LG Oledy po tyle chodzą, nawet i drożej jeszcze. Ciekawe jeszcze te Soniacze matrycę mają od LG czy sami zrobili?

Edytowane przez Faka
Opublikowano (edytowane)

Ten sony jest drozszy o 1k, a nie 4k. xh95 to zart. Brak hdmi2.1, a w hdr wyprane kolory. Ciekawe jak te oledy od sony beda świeciły, bo po filmiku od bartiza cx jest wielką niewiadomą teraz. Lg ma w zwyczaju naprawiac firmware?

Edit oledy sony tez nie maja hdmi 2.1

Edytowane przez 20inchDT
Yebac sony
Opublikowano (edytowane)

Mają matryce od LG ale procesory mają swoje, więc i fabryczne ustawienia mogą dla kogoś wydawać się np ladniejsze. System za to na pewno lepszy w LG.

Lekki zawód nowymi Soniakami, te dla średniej polki (75 cali i wiecej) XH chyba mają 50 hz matryce, to już zeszłoroczne XG mają 120.

Brak HDMI 2.1? Może słyszeli że Assasin na najmocniejsze konsoli świata wyjdzie w 26 fpsach i zrezygnowali xD

Edytowane przez easye
Opublikowano

Na rtings pojawiła się recka oleda lg cx i tak jak można było się spodziewać - kosmetyczne zmiany w oprogramowaniu. 
dobrze ze jednak wziąłem b9, jutro do mnie przyjeżdża wiec idealnie wejdzie testowanie na weekend, cena tez elegancka bo kupiony za 4100 <3 

Opublikowano

Zaraz zniknie. Sam jestem o krok od kliknięcia tego B9, w ME jest promka przy zakupach za 6k odejmuje 800zl więc jak ktoś potrzebują jakaś druga rzecz do domu to można wyrwać b9 za 3999

Tak więc panowie pytajcie swoje żonki czego tam brakuje do kuchni:teehee:

Opublikowano

@bartiz

No nie wiem własnie czy sie skoncza bo pojawiły sie na 2020 modele B9SLA, z tego co sie orientuje one zostały przygotowane specjalnie na Mistrzostwa Euro. Z tego co wiem moj B9 ktory wlasnie jedzie bedzie mial karton z motywami euro xd B9SLA ma miec chyba 2 tunery satelitarne wiec o dostepnosc jeszcze bym sie nie martwił. 

i80mwz8.png

a tutaj macie ta promkę, jezeli wydacie 6k na zakupy to sie nalicza rabat 800zł

Swietny zestaw, ty grajacy na nowym tv i kobieta tez bedzie zadowolona - bedzie mogla poodkurzac okruszki doritosow ktore rozsypiesz

Opublikowano

B9 miał premierę pod koniec 2019 roku dlatego też zapytałem o serię 9 czy już jej nie robią. C9 miał premierę w połowie 2019 roku i one pewnie mogą zniknąć.